Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük sonrası özelde vurdular bir ücret almamışlardı o zaman da diye hatırlıyorum kuzum. Sorarım vakit gelince yüksek ücret isterlerse dediğin gibi yaparım teşekkür ederim
Aa ne güzelmiş biz baya para vermiştik o gün cnm, dediğin gibi yaparsın çünkü aynı igne sonuçta ha özel ha devlet

L Lalalala1 ve diğer kızlar
Burda mthfr mutasyonu için açıklama var

Bizden 27 TL aldılar cnm ikisinde de
Hadi ya bizim özel muayane olduğu için mi pahalı dedi acaba doktorum? Biz anlattık eczaneye 500 civarı dedi iğnenin fiyatına, özel hastaneye gitseniz de yatış verilicek ayni fiyata denk gelicek dedi

Hadi ya bizim özel muayane olduğu için mi pahalı dedi acaba doktorum? Biz anlattık eczaneye 500 civarı dedi iğnenin fiyatına, özel hastaneye gitseniz de yatış verilicek ayni fiyata denk gelicek dedi
Yatıs yapıp yapılıyor ıgne, bana da yetıs yapıldı, ama gecıcı tçyatıs olarak goruluyor, ıgne den sonra cıkıyorsun.. Cok demıs kuzım ya, baskentte ozel dusun 27 lıra alıyorlar

Kızlar hepsı burada da baby turco ıslak mendil ve bebek bezlerınde 2.sı 1 TL kampanyası var. Ben ıslak mendil aldım, almak isteyen olursa bakabilir

Yatıs yapıp yapılıyor ıgne, bana da yetıs yapıldı, ama gecıcı tçyatıs olarak goruluyor, ıgne den sonra cıkıyorsun.. Cok demıs kuzım ya, baskentte ozel dusun 27 lıra alıyorlar
Açıkçası sormadım bende hastaneye doktorum öyle deyince, şehir hastanesine gittik, neyse gezmiş olduk

Merhaba Anneler! ben de geldim , yas 42 ilk gebeligimdi, Dogal, 6+1 de kalp atisini gormustuk. Ayin ikisinde kramplar ve kanama olunca acile gittik maalesef kalbi durmus bebegimin 7 haftalikken dun kurtaj oldum operasyondan sonra iyiydim ama bugun bi huysuz ve mutsuzum gececek degil mi ?

Kızlar ilgilenen varsa ben arı sütü, propolis, poleni ayrı ayrı eğriçayırdan spariş ettim hepsinin günlük tüketimini sordum çok da iyi ilgilendiler, arı sütü malum hem pahalı hemde hassas olunca 40 kez sordum kargo geç gelirse ne olacak diye maşallah öyle bir kargo geldi ki 3 günde elime ulaştı ama hepsi buz gibiydi bakalım işe yaraması anca bir aya belli olur yalnız alacak olan olursa arı sütü 30gr minicik bir kavanoz şok geçirmesin olur mu içinden çıkan kaşık ile günlük yarım kaşık tüketiliyormuş. Birde 250gr sedir balı hediye göndermişler onu bari eşim yesin yazık

Sen neden aldın derseniz valla ben bu ay nar suyu içemedim ama annemin balla karıştırıp verdiği arı sütünü ve pekmezi düzenli kullandım bir umut acaba o mu fayda etti diye umudum geldi

Kürtajdan tam 13 ay sonrasından bildiriyorum geçmese de alışıyor insan doğamız gereği hele tekrar hamile kalan arkadaşlarım gebelik serüvenine atılıp bir nebze de olsa yeni bir umut ile devam ediyor tabiki her kaybın acısı eminim onlarla birlikte ama yine de yollarına devam ediyorlar emin olun sizin de öyle olacak, kendinizi sıkmayın biraz kendinize izin verin zaman tanıyın acınız yeni yaşayacaksınız haklı olarak üzgün de olacaksınız bazen kırgın da kızgında bunlar anormal şeyler değil. Anormal olan bir anda mutlu yola devam etseniz olurdu. Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah ve en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat ile kalbinizi ferahlatsın

Bende 6+1den sonrasını göremedim...

42 yaşında rabbim doğal gebeliği nasip etmiş gerçekten çok iyi birşey demekki yumurta rezerviniz vs iyi ilk gebeliklerde düşük o kadar çok kii kime sorsam ilkim düşük olmuştu diyor artık bende yormuyorum kafamı buna herkes yaşıyor nerdeyse.. benimde 2 ay oldu şimdi daha net bakabiliyorum olaylara..

Ben ucu birlikte karışm almıştım canım 250 tl civarı bişey vermiştim ve gerçekten küçücük kavanozdu kimbilir şimdi ne kadar bende tekrar alsam mı diyorum ama ben onu içtiğim ay gebe kalamamıştım çokta bi etkisi yok mu acaba diyorum

Ben kullanıldı direk o ay gebe kalayım için almadım aslında benim yumurta kalitesi kötü birde rahim malum bir inceydi şükür son iyi çıktı da aldıklarım hem hücre yeniler hem bağışıklık arttırır hem de kalitesine faydası olur belki diye aldım onunda düzenli en az 2 ay kullanmak lazım bence tabi bu benim düşüncem karışıma da baktım ama içinde bana lazım olan propolis ile arı sütü az geldi oranı.

Ama evet cidden pahalı ben alırken arı sütü 300,2 tane damla propolis 108,taze polen de 70 TL civarıydı

Ya Cok tatlisiniz cok tesekkur ederim burda bebek hazirligi kismina gececegimiz gunleri iple cekiyorum

Cok tesekkur ederim guzel mesajiniz icin aslinda yumurtluyorum ancak kalitesi iste bir bilinmez Su anda , Kasim ayinda tup bebek merkezinde ilk muayene tetkikler yapildi rahim filmi cekildi, diger degerler iyi olmakla birlikte AMH 0.75 Cok parlak degil yani ama iki ay clife karisim kullanmistim ona bagladim biraz da hamileligi etkisi olduguna inaniyorum

Ha-ri canım sen ne yaptın gittin mi doktor kontrolüne rahim nasıl kalınlaşmış mı, çok birikmiş yazışmalar atlaya atlaya okudum da göremedim

Sohrab hoşgeldin canım, iyi ki geldin
Çok şükür iyisiniz

Teneffus Zili canım okudum iyisiniz sizde şükür, en yakın zamanda düzene girersiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…