Evet dün gittim 16.gün 8,9mm olmuş buna da şükürHa-ri canım sen ne yaptın gittin mi doktor kontrolüne rahim nasıl kalınlaşmış mı, çok birikmiş yazışmalar atlaya atlaya okudum da göremedim
Sohrab hoşgeldin canım, iyi ki geldin
Çok şükür iyisiniz
@Teneffus Zili canım okudum iyisiniz sizde şükür, en yakın zamanda düzene girersiniz inşallah
Canım izledim ve okudum. Benim aklıma takılan bi husus var bu konuda onu soracağım bir sonraki doktor randevumda.Dr. Elif Pahsa, Instagram: "MTHFR ENZİMİ VE METİLFOLAT ✨ 🎯 Herkese selam dostlar. Dün sizinle bazı çarklar paylaşmıştım. Onlar arasında en önemlisinin de mavi çark olduğunu, hepsini başlatan olayın aslında pasif folik asitin aktif folik asite dönüşm
2,481 likes, 149 comments - drelifpahsa, January 4, 2022: "MTHFR ENZİMİ VE METİLFOLAT ✨ 🎯 Herkese selam dostlar. Dün sizinle bazı çarklar paylaşmıştım. Onlar arasında en önemlisinin de mavi çark olduğunu, hepsini başlatan olayın aslında pasif folik asitin aktif folik asite dönüşmesi olduğunu...www.instagram.com
L Lalalala1 ve diğer kızlar
Burda mthfr mutasyonu için açıklama var
Geçmiyor ama alışıyorsun, ben de ilk kürtajdan 8. Ay ikinci kürtajdan sonraki 2. Aydan bildiriyorum.Merhaba Anneler! ben de geldim , yas 42 ilk gebeligimdi, Dogal, 6+1 de kalp atisini gormustuk. Ayin ikisinde kramplar ve kanama olunca acile gittik maalesef kalbi durmus bebegimin 7 haftalikken dun kurtaj oldumoperasyondan sonra iyiydim ama bugun bi huysuz ve mutsuzum gececek degil mi ?
Kuzum ben ilgileniyorum aslında ama ilk düşükten sonra şöyle bir şey oldu bende. İlk kontrolde doktor sen takviye falan mı kullandın yumurtan 45 mm olmuş dedi. Biliyorsun bu husus bende tam bir travma.Kızlar ilgilenen varsa ben arı sütü, propolis, poleni ayrı ayrı eğriçayırdan spariş ettim hepsinin günlük tüketimini sordum çok da iyi ilgilendiler, arı sütü malum hem pahalı hemde hassas olunca 40 kez sordum kargo geç gelirse ne olacak diye maşallah öyle bir kargo geldi ki 3 günde elime ulaştı ama hepsi buz gibiydi bakalım işe yaraması anca bir aya belli oluryalnız alacak olan olursa arı sütü 30gr minicik bir kavanoz şok geçirmesin olur mu içinden çıkan kaşık ile günlük yarım kaşık tüketiliyormuş. Birde 250gr sedir balı hediye göndermişler onu bari eşim yesin yazık
Sen neden aldın derseniz valla ben bu ay nar suyu içemedim ama annemin balla karıştırıp verdiği arı sütünü ve pekmezi düzenli kullandım bir umut acaba o mu fayda etti diye umudum geldi
Ben arı sütü bal polen kullanıyorum, prolaktin yükseltmedi ben deKuzum ben ilgileniyorum aslında ama ilk düşükten sonra şöyle bir şey oldu bende. İlk kontrolde doktor sen takviye falan mı kullandın yumurtan 45 mm olmuş dedi. Biliyorsun bu husus bende tam bir travma.
Ödüm kopuyor incir bile yesem.
Acaba diyorum bunlar da çok büyütmesin benim yumurtaları. Ama kalitesi yönünden de faydalı olduğunu biliyorum aslında.
Sen ne dersin ?
ejce senin fikrini de merak ettim.
Yumurtayı büyütür mü bak hiç bilmiyorum ancak bir yumurta takibinde anlarım gibi almadan önce tüp bebek sayfalarına baktım onlar yumurta toplama öncesi iğneler ile birlikte kullanmış büyümeden ziyade kaliteli yumurta olsun diye uğraşmışlar anladığım kadarı ile ama herkesi farklı etkiler mi ona bişey diyemem bakKuzum ben ilgileniyorum aslında ama ilk düşükten sonra şöyle bir şey oldu bende. İlk kontrolde doktor sen takviye falan mı kullandın yumurtan 45 mm olmuş dedi. Biliyorsun bu husus bende tam bir travma.
Ödüm kopuyor incir bile yesem.
Acaba diyorum bunlar da çok büyütmesin benim yumurtaları. Ama kalitesi yönünden de faydalı olduğunu biliyorum aslında.
Sen ne dersin ?
ejce senin fikrini de merak ettim.
Hoş buldum canım benımHa-ri canım sen ne yaptın gittin mi doktor kontrolüne rahim nasıl kalınlaşmış mı, çok birikmiş yazışmalar atlaya atlaya okudum da göremedim
Çok şükür iyisiniz
@Teneffus Zili canım okudum iyisiniz sizde şükür, en yakın zamanda düzene girersiniz inşallah
Hepsinin karışık halini de satıyorlar neden almadın kuzuKızlar ilgilenen varsa ben arı sütü, propolis, poleni ayrı ayrı eğriçayırdan spariş ettim hepsinin günlük tüketimini sordum çok da iyi ilgilendiler, arı sütü malum hem pahalı hemde hassas olunca 40 kez sordum kargo geç gelirse ne olacak diye maşallah öyle bir kargo geldi ki 3 günde elime ulaştı ama hepsi buz gibiydi bakalım işe yaraması anca bir aya belli oluryalnız alacak olan olursa arı sütü 30gr minicik bir kavanoz şok geçirmesin olur mu içinden çıkan kaşık ile günlük yarım kaşık tüketiliyormuş. Birde 250gr sedir balı hediye göndermişler onu bari eşim yesin yazık
Sen neden aldın derseniz valla ben bu ay nar suyu içemedim ama annemin balla karıştırıp verdiği arı sütünü ve pekmezi düzenli kullandım bir umut acaba o mu fayda etti diye umudum geldi
Nasılsın cnmHa-ri canım sen ne yaptın gittin mi doktor kontrolüne rahim nasıl kalınlaşmış mı, çok birikmiş yazışmalar atlaya atlaya okudum da göremedim
Çok şükür iyisiniz
Neden çatlamasın çatlamış bileEki Görüntüle 2982393
Ben doktora çatlar dedim, çatlamaz dedi. Yarın görecez bakalım kim haklıymış
Cumaya kadar yaniNeden çatlamasın çatlamış bile
HosbuldumGeçmiyor ama alışıyorsun, ben de ilk kürtajdan 8. Ay ikinci kürtajdan sonraki 2. Aydan bildiriyorum.
Eskiden ikinci düştüğünü yapanları görünce nasıl kaldırıyorlar allahım derdim ama Başa gelince mecbur sabrediyormuşsun.
İnşallah güzel günler yakındır hepimiz için, biz burda şifa buluyoruz. Birbirimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. HoşgeldinizBiz kadinlar gucluyuz ve atlatiriz bu durumlari da bize de bir gun gunes dogar elbette
Bisey soracagim hamileliginizde kabizlik sorunu cektiniz mi ? Kabizlik tamam iyi degil ama olmasi vucudun Progesteronu iyi urettigi ve bebegi rahim duvarinin Cok guzelce tuttugu anlamina geliyor, Benim en basindan beri kabizlik sorunum vardi ve kurtaj gunune kadar tuttu kalbi durmus bebisi. Yani rahim duvariniz zaten iyi olabilir demek istiyorum. Yumurta kalitesi de Cok onemli bence en azindan benim yasimdaYumurtayı büyütür mü bak hiç bilmiyorum ancak bir yumurta takibinde anlarım gibi almadan önce tüp bebek sayfalarına baktım onlar yumurta toplama öncesi iğneler ile birlikte kullanmış büyümeden ziyade kaliteli yumurta olsun diye uğraşmışlar anladığım kadarı ile ama herkesi farklı etkiler mi ona bişey diyemem bakbenim asıl amacım rahimi yenilesin duvarı beslesin diye olunca yumurta kısmı ikinci önceliğim
Canım sana soru sen ilk gebelik için ne kadar süre bekledin? Kaç yaşındasın bu Arada?Cumaya kadar yani
İlk gebelik 1 yılı birkaç ay geçtikten sonra oldu. Yaş 28Canım sana soru sen ilk gebelik için ne kadar süre bekledin? Kaç yaşındasın bu Arada?
Yaşın çok yokmuşİlk gebelik 1 yılı birkaç ay geçtikten sonra oldu. Yaş 28
Bir yılı geçince hiç olmayacak diye bir şey mi var kız korkutma milletiYaşın çok yokmuş
Bir yılı geçince de olabiliyor demek.. ben infertilite olduğumuza inandırmış durumdayım kendimizi artık
He he iki yılda da olan varBir yılı geçince hiç olmayacak diye bir şey mi var kız korkutma milleti
Senin yaş kaçtı kiHe he iki yılda da olan var
Korkutma değil de benim ki yaş ondan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?