Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dün gittim 16.gün 8,9mm olmuş buna da şükür

Canım izledim ve okudum. Benim aklıma takılan bi husus var bu konuda onu soracağım bir sonraki doktor randevumda.

Mthrf A1298C olan gen homozigot bende.Çok önemsemedi doktorum en başında ama bu ikinci kürtaj mevzuundan sonra belki folit asit miktarını arttırabiliriz dedi bir tablet elenetal 2 tablet difofol kullanıyorum.
Dün @ sohrab da söyledi sağolsun, fiboil in mg daha yüksek ona mı geçsem diye soracağım.

Teşekkür ederim bilgi için

Geçmiyor ama alışıyorsun, ben de ilk kürtajdan 8. Ay ikinci kürtajdan sonraki 2. Aydan bildiriyorum.
Eskiden ikinci düştüğünü yapanları görünce nasıl kaldırıyorlar allahım derdim ama Başa gelince mecbur sabrediyormuşsun.

İnşallah güzel günler yakındır hepimiz için, biz burda şifa buluyoruz. Birbirimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Hoşgeldiniz

Kuzum ben ilgileniyorum aslında ama ilk düşükten sonra şöyle bir şey oldu bende. İlk kontrolde doktor sen takviye falan mı kullandın yumurtan 45 mm olmuş dedi. Biliyorsun bu husus bende tam bir travma.

Ödüm kopuyor incir bile yesem.
Acaba diyorum bunlar da çok büyütmesin benim yumurtaları. Ama kalitesi yönünden de faydalı olduğunu biliyorum aslında.
Sen ne dersin ?
ejce senin fikrini de merak ettim.

Ben arı sütü bal polen kullanıyorum, prolaktin yükseltmedi ben de

Yumurtayı büyütür mü bak hiç bilmiyorum ancak bir yumurta takibinde anlarım gibi almadan önce tüp bebek sayfalarına baktım onlar yumurta toplama öncesi iğneler ile birlikte kullanmış büyümeden ziyade kaliteli yumurta olsun diye uğraşmışlar anladığım kadarı ile ama herkesi farklı etkiler mi ona bişey diyemem bak benim asıl amacım rahimi yenilesin duvarı beslesin diye olunca yumurta kısmı ikinci önceliğim

Hoş buldum canım benım nasılsın

Hepsinin karışık halini de satıyorlar neden almadın kuzu

Nasılsın cnm

Bisey soracagim hamileliginizde kabizlik sorunu cektiniz mi ? Kabizlik tamam iyi degil ama olmasi vucudun Progesteronu iyi urettigi ve bebegi rahim duvarinin Cok guzelce tuttugu anlamina geliyor, Benim en basindan beri kabizlik sorunum vardi ve kurtaj gunune kadar tuttu kalbi durmus bebisi. Yani rahim duvariniz zaten iyi olabilir demek istiyorum. Yumurta kalitesi de Cok onemli bence en azindan benim yasimda Ari sutu ben de istiyorum kullanmayi ama bi firsat olmadi arastirip almaya

Yaşın çok yokmuş
Bir yılı geçince de olabiliyor demek.. ben infertilite olduğumuza inandırmış durumdayım kendimizi artık
Bir yılı geçince hiç olmayacak diye bir şey mi var kız korkutma milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…