Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim e2 düşük çıkıyordu ona da fayda sağlıyor estrofem günde 2 alıyorum duphastonla ikisini corasprin i günde 1.
Aşılama sonrası başlarım hemen .
Hayırlı olsun, bebegınıze vesıle olsun ınsallah bu ay bereketli olacaga benziyor
Dozun kac canm? Bir de kaca aldın gonalf i, yenı fiyatı merak ettim
Sağol canım inşallah 450 lik aldım.
Dozum şimdilik 100.
Ovitrelle ve 2kutu gonal f e 370 verdim.

Şifa olsun ınsallah

Ben hep gonalf kullandım bu zamana kadar, 2.tup bebekte merional eklemıstı gonalf yanına..
Zamanı geldiyse eger her turlu olur canım, gelmediyse de ne yapsan dogmuyor, bunu tecrube ettim bılıyorsunuz
Öyle kesinlikle ben önce pıhtılaşma var iğne dozu az mı çok mu gelecek olursa vs diye korkuyordum ama artık bunların hiç biri yok gerçekten daha sakinim sadece ilaç konusunda süreç nasıl olacak biraz ona dikkat edip gerisini Rabbime teslim ettim cidden ne uygun görürse o

Bu kez güzel sonuçlar al inşallah

Cagrı gulumser bı yayınında pıhtılaşma testinde cıkan bircok kısının aslında pıhtılasmasının olmadıgını soylemıstı. Cok ciddi düzeyde bır sorunun olsa zaten Baska organlarına da zarar verirdi bı sekılde kendını bellı ederdi, hatta adam gereksiz yere ıgne kullanmanın daha cok zararı olacagını soylemıstı. Belkı denk gelmıssınızdır..o yuzden ıcın rahat olsun, Rabbım ol der olur

Yok artık cidden rahatım hani Rabbim nasip eder hamile kalırsam baktım leke oluyor coraspirin direk bırakırım zaten iğne için de 2 hafta bebekte sıkıntı olmadan devam ederse doz testi yaparak devam ederim gerisi Allahın takdiri cidden insan olarak benim yapacak bişeyim kalmadı çünkü

Elinden geleni yapıyorsun sen canım benım, Rabbım çabalarının mukafatını versin inşallah

Elinden geleni yapıyorsun sen canım benım, Rabbım çabalarının mukafatını versin inşallah
Hepimizin versin arkadaşım senin benim buradaki hepimizin bugün bol bol tüm duam hepimize olacak şu kandil gününde Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın

Kızlar merhaba, bi sorum olacak.

Kürtaj sonrası ilk adetim tam gününde ama 2.adetimi dün 10gün erken oldum. Ve ikisi de çok kanamalı ama ağrısız oluyor. (Adetlerim genelde ilk gün ağrılı olurdu şimdi hiç yok. Baya parçalar geliyor normalmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…