Canım benim e2 düşük çıkıyordu ona da fayda sağlıyor estrofem günde 2 alıyorum duphastonla ikisini corasprin i günde 1.Aşılamadan sonra veriyor ama değil mi öncesinde değil evet ben de adet olunca yaptıracağım ve bu senin dediğin benim aklıma çok yatıyor rahimin ince kalmaması için çok soruyorum ama tam kullanım şeklini anlatır mısın yarın net bir şekilde doktoruma sorayım bu kez de tüh rahim ince kaldı derse sinir olurum çünkü
Sağol canım inşallah 450 lik aldım.Hayırlı olsun, bebegınıze vesıle olsun ınsallahbu ay bereketli olacaga benziyor
Dozun kac canm? Bir de kaca aldın gonalf i, yenı fiyatı merak ettim
İnşallah canım benim aminO zamann bu ayı güzel haberler ile kapatalım inşallah
Şifa olsun ınsallahCanım benim e2 düşük çıkıyordu ona da fayda sağlıyor estrofem günde 2 alıyorum duphastonla ikisini corasprin i günde 1.
Aşılama sonrası başlarım hemen .
Sağol canım inşallah 450 lik aldım.
Dozum şimdilik 100.
Ovitrelle ve 2kutu gonal f e 370 verdim.
Öyle kesinlikle ben önce pıhtılaşma var iğne dozu az mı çok mu gelecek olursa vs diye korkuyordum ama artık bunların hiç biri yok gerçekten daha sakinim sadece ilaç konusunda süreç nasıl olacak biraz ona dikkat edip gerisini Rabbime teslim ettim cidden ne uygun görürse oBen hep gonalf kullandım bu zamana kadar, 2.tup bebekte merional eklemıstı gonalf yanına..
Zamanı geldiyse eger her turlu olur canım, gelmediyse de ne yapsan dogmuyor, bunu tecrube ettim bılıyorsunuz
Bu kez güzel sonuçlar al inşallahCanım benim e2 düşük çıkıyordu ona da fayda sağlıyor estrofem günde 2 alıyorum duphastonla ikisini corasprin i günde 1.
Aşılama sonrası başlarım hemen .
Sağol canım inşallah 450 lik aldım.
Dozum şimdilik 100.
Ovitrelle ve 2kutu gonal f e 370 verdim.
Cagrı gulumser bı yayınında pıhtılaşma testinde cıkan bircok kısının aslında pıhtılasmasının olmadıgını soylemıstı. Cok ciddi düzeyde bır sorunun olsa zaten Baska organlarına da zarar verirdi bı sekılde kendını bellı ederdi, hatta adam gereksiz yere ıgne kullanmanın daha cok zararı olacagını soylemıstı. Belkı denk gelmıssınızdır..o yuzden ıcın rahat olsun, Rabbım ol der olurÖyle kesinlikle ben önce pıhtılaşma var iğne dozu az mı çok mu gelecek olursa vs diye korkuyordum ama artık bunların hiç biri yok gerçekten daha sakinim sadece ilaç konusunda süreç nasıl olacak biraz ona dikkat edip gerisini Rabbime teslim ettim cidden ne uygun görürse o
Yok artık cidden rahatım hani Rabbim nasip eder hamile kalırsam baktım leke oluyor coraspirin direk bırakırım zaten iğne için de 2 hafta bebekte sıkıntı olmadan devam ederse doz testi yaparak devam ederim gerisi Allahın takdiri cidden insan olarak benim yapacak bişeyim kalmadı çünküCagrı gulumser bı yayınında pıhtılaşma testinde cıkan bircok kısının aslında pıhtılasmasının olmadıgını soylemıstı. Cok ciddi düzeyde bır sorunun olsa zaten Baska organlarına da zarar verirdi bı sekılde kendını bellı ederdi, hatta adam gereksiz yere ıgne kullanmanın daha cok zararı olacagını soylemıstı. Belkı denk gelmıssınızdır..o yuzden ıcın rahat olsun, Rabbım ol der olur
Elinden geleni yapıyorsun sen canım benım, Rabbım çabalarının mukafatını versin inşallahYok artık cidden rahatım hani Rabbim nasip eder hamile kalırsam baktım leke oluyor coraspirin direk bırakırım zaten iğne için de 2 hafta bebekte sıkıntı olmadan devam ederse doz testi yaparak devam ederim gerisi Allahın takdiri cidden insan olarak benim yapacak bişeyim kalmadı çünkü
Hepimizin versin arkadaşım senin benim buradaki hepimizinElinden geleni yapıyorsun sen canım benım, Rabbım çabalarının mukafatını versin inşallah
Kuzum iyiym sağolasın
İyiyim ben deKuzum iyiym sağolasın
Şubatta kimyasal yaşadım.
Bir ay dinlendim. Bu ay aşılama yapılacak.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
İnşallah canım Allah razı olsunİyiyim ben deBebiş de iyi Bu ay senin ayın olur inşallah Dua edeceğim
Merhabaa canım, özlemişim seni ya
Ben deeeMerhabaa canım, özlemişim seni ya
Kocaman olmus bebıs maşallah
Toparlanmaya calısıyorum ben de, cok sukur daha ıyıyım
Insallah canımBen deeeDaha iyi olmana çoooook sevindim Daha güzel günler de gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?