Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesınlıkle herkesın hikayesi farklı, her hamılelık bir olmuyor, yaşa ki neler göresin.. Tesellimiz bu, Rabbım cennetine almayı uygun gördü

Bende sancı çektim malesef kasılma ve toplanma oldu 3-4 gğn sancı çektim zaten kwndi sancımla doğum oldu ama rahim ağzı yetmezliğinde sancısız oluyor diyorlar ama çok sancı çekende duyuyorum ama umarım aynı şeyleri yaşamayız kimsede yaşamasın

Ne çok ama kelimesini kullanmışım

Sancıya sebep olan Baska bısey olabılır mı ki?? Tansiyon yuksekligi? Enfeksiyon? Gecen instgramdan bı doktor da aynı acıklama yı yaptı, sancı varsa rahım agzı yetmezliği deıldır dıye

Sancıya sebep olan Baska bısey olabılır mı ki?? Tansiyon yuksekligi? Enfeksiyon? Gecen instgramdan bı doktor da aynı acıklama yı yaptı, sancı varsa rahım agzı yetmezliği deıldır dıye
Kanda enfeksiyon çıkmadı yani çok az bi değerdi crp, tansiyonumda hep düşüktür kesin bir neden aramaktan öle yoruldumki sohrab, bu arada genwtik sonuçlarıda normal çıktı sana atmıştım özelden

Kanda enfeksiyon çıkmadı yani çok az bi değerdi crp, tansiyonumda hep düşüktür kesin bir neden aramaktan öle yoruldumki sohrab, bu arada genwtik sonuçlarıda normal çıktı sana atmıştım özelden
Nasip aslında, bak hastanede 1 hafta yattım, doktor elınden geleni yaptı okdar ılac aldım ki.. Hıcbısey engellemedi doğumu..

L Lalalala1 , Sohrab o kadar haklısınız ki ama işte toplum olarak değişik inançlarımız var. Bu olayları duyduğumdan beri aklım çocuklar ve eşindeydi elimden gelen tek şey fazla değil ama biraz zaman geçsin kardeşimle konuştuk yenge ile konuşup ara ara tatilinde kardeşimi yanlarına götüreceğiz eşimle profesyonel yardım için sonuçta işi bu belki çocuklara iyi gelir küçük yaşta aşırı kötü izler kalmaz hayatlarında

Öyle büyük bir sevap işlemiş olursunuz ki. Bir çocuğun kalbine dokunmak onu iyileştirmeye çalışmak İçin çaba sarfetmek çok kıymetli İşiniz gücünüz rast gitsin.

İyi gelmez mi tabıkı gelir, bir de cocuklar sevgiyle ilgiyle cok daha iyi olurlar..

Öyle büyük bir sevap işlemiş olursunuz ki. Bir çocuğun kalbine dokunmak onu iyileştirmeye çalışmak İçin çaba sarfetmek çok kıymetli İşiniz gücünüz rast gitsin.
İyi gelmez mi tabıkı gelir, bir de cocuklar sevgiyle ilgiyle cok daha iyi olurlar..
İnşallah bir faydası olur tabi önce biraz zaman tanımak lazım gibi geldi bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama direk hadi psikolog gelsin mi demek yada maddi yardım etmek isteyen akrabaları var ilk haftadan 1.derece yakınları haricinin böyle bir teklifte bulunması ilk baştan daha sarsıcı olur gibi geldi bana evet siz artık böyle şeylere muhtaçsınız gibi bir his oluşturur diye düşündüm. O yüzden inşallah doğru zamanda doğru şekilde yanlarında olabilmeyi nasip etsin rabbim

Neyse öyle işte. Sohrab adet olacak gibi hissin var mı hiç var mı bir değişiklik, L Lalalala1 cinsiyet tahmini var mı kaçırdım mı diye tabloya baktım ama senin tabloda adın da yokmuş bende cuma gün doktorla konuşup yol çizeceğim adet olmadan net aşılama olacak bu ay benim için doğal süreç bitti

Aksine o kadına destek oldugunuz hıssettırmenız bence daha ıyı olur, yalnız deılsın, senın acın hepımızın acısı, cocukların bızım ıcın de cok kıymetli, kardesın cpk daha ıyı bılır, cocuklara nasıl yaklasması gerektıgını tabıkı.. Maddi yardımdan ziyade manevi olarak destek oluyorsunuz zaten..

Evet listede yok L Lalalala1 ,hazır hissedince ekletırım demsıtı artık ekleyelim mi

Bugun ilacı bitti, artık bir hafta ıcınde olur herhalde lekelenme de yok arada o da gelıyordı

Ve Ha-ri kızlar kontrolüm cuma günü onu da atlatayım inşallah hayırlısıyla o zaman hazır olurum sanki
Doktor bi erkeğe benziyor dedi bu hafta da kız dedi. Kafalar karışık yani, hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun

Bugun ilacı bitti, artık bir hafta ıcınde olur herhalde lekelenme de yok arada o da gelıyordı
Aynen benim 3 kez kullandım herhalde hepsinde bir hafta içinde geldi hadi bakalım gelsin de bi rutine girsin herşey

Yaa dediğin gibi tabiki önce sağlık ama insan illaki az da olsa merak ediyor bakalım bu miniğimiz hangi kalp olacak

Ha-ri bu ay adetle birlikte ben de aşılamaya başlıyorum
Cuma gün doktorum ile konuşacağım 19u adet olmam gerekirdi normalde ama geciken yumurta, covid, kullanılan ilaçlar ile ileri atabilir yarın tarlusal vermezse bakalım benim ilk aşılama son olur inşallah

Aşılama için yumurta geliştirmeye fostimon verir gibi geliyor benim doktorum ama aşılama sonrası bir ilaç vs veriliyor mu hiç bilmiyorum Sohrab veriliyor mu bu kez doktorum ne derse o modunda durmak istemiyorum biliyorsun bazen benimki ilaçların bir kısmına gerek yok modunda takılır

Geçen ay doktorum senin yumurtalar gelişiyor, femera ile geliştirelim iğneye gerek yok dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…