Kesınlıkle herkesın hikayesi farklı, her hamılelık bir olmuyor, yaşa ki neler göresin.. Tesellimiz bu, Rabbım cennetine almayı uygun gördüO kadar hiçbir şey bilmeyerek başladık ki bu yola.. öyle çok hikayesi var ki hepimizin. Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var bizim burda
Herkesin inancına saygım sonsuz ama Bi yakınım bana şöyle demişti ‘diğer tarafta da şefaatçi lazım’ o zaman bi ışık yanmıştı bende, böyle bi oh çektiğimi hatırlarım. Kalp atışı olduktan sonra artık onlar bir sıfat kazanıyormuş ve bize duacı oluyorlarmış. Senin prenseslerin de öyleler. Sen onları hep çok seveceksin onlar da sana ve gelecekteki kardeşlerime duacı olacaklar
Ha-ri çocuklarını durumu öyle zor ki hele o anne. Allah yardımcısı olsun.
Bizim toplumumuzda acıyı yaşamak ayıp karşılanıyor nedense, neden güçlü durmak zorundayım ki. İnsan eşini kaybedince duvar gibi durur mu hiç? Esas tuhaf olan bu ama anlatamazsın ki..
Travmaların pek çok zamanında yaşanmayan duygu boşalmaları nedeniyle olurmuş, keşke olan anda acıyı yaşamaya ya tutmaya izin verse bu çevredeki toplum baskısı.
Bende sancı çektim malesef kasılma ve toplanma oldu 3-4 gğn sancı çektim zaten kwndi sancımla doğum oldu ama rahim ağzı yetmezliğinde sancısız oluyor diyorlar ama çok sancı çekende duyuyorum ama umarım aynı şeyleri yaşamayız kimsede yaşamasınRahım agzı yetmezliği, herhangi bir sancı kasılma vs.plmadan rahım agzı uzunlugunun kısalması seklinde oluyormus, dogum baslıyor anne bunu hissetmiyormus bıle.. Bebek düşüyormuş dirwk.. Sen de oyle mı oldu?
Cunku benım rahım agzı uzunlugum 2 hafta ıcınde cok ama cok kısalmıstı, doktora sordum sende bu tanrıyı koyamayız agrın ve sancın oldugu ıcın dedı.. Ustte yazdığım acıklamayı yaptı.. Ama bi sonrakı gebelik te daha sıkı takip ve tedbir amaclı belkı serklaj yapılır dedı o da kesın deıl dedı
Ne çok ama kelimesini kullanmışımBende sancı çektim malesef kasılma ve toplanma oldu 3-4 gğn sancı çektim zaten kwndi sancımla doğum oldu ama rahim ağzı yetmezliğinde sancısız oluyor diyorlar ama çok sancı çekende duyuyorum ama umarım aynı şeyleri yaşamayız kimsede yaşamasın
Sancıya sebep olan Baska bısey olabılır mı ki?? Tansiyon yuksekligi? Enfeksiyon? Gecen instgramdan bı doktor da aynı acıklama yı yaptı, sancı varsa rahım agzı yetmezliği deıldır dıyeBende sancı çektim malesef kasılma ve toplanma oldu 3-4 gğn sancı çektim zaten kwndi sancımla doğum oldu ama rahim ağzı yetmezliğinde sancısız oluyor diyorlar ama çok sancı çekende duyuyorum ama umarım aynı şeyleri yaşamayız kimsede yaşamasın
Kanda enfeksiyon çıkmadı yani çok az bi değerdi crp, tansiyonumda hep düşüktür kesin bir neden aramaktan öle yoruldumki sohrab, bu arada genwtik sonuçlarıda normal çıktı sana atmıştım özeldenSancıya sebep olan Baska bısey olabılır mı ki?? Tansiyon yuksekligi? Enfeksiyon? Gecen instgramdan bı doktor da aynı acıklama yı yaptı, sancı varsa rahım agzı yetmezliği deıldır dıye
Nasip aslında, bak hastanede 1 hafta yattım, doktor elınden geleni yaptı okdar ılac aldım ki.. Hıcbısey engellemedi doğumu..Kanda enfeksiyon çıkmadı yani çok az bi değerdi crp, tansiyonumda hep düşüktür kesin bir neden aramaktan öle yoruldumki sohrab, bu arada genwtik sonuçlarıda normal çıktı sana atmıştım özelden
Öyle büyük bir sevap işlemiş olursunuz ki. Bir çocuğun kalbine dokunmak onu iyileştirmeye çalışmak İçin çaba sarfetmek çok kıymetliL Lalalala1 ,Sohrab o kadar haklısınız ki ama işte toplum olarak değişik inançlarımız var. Bu olayları duyduğumdan beri aklım çocuklar ve eşindeydi elimden gelen tek şey fazla değil ama biraz zaman geçsin kardeşimle konuştuk yenge ile konuşup ara ara tatilinde kardeşimi yanlarına götüreceğiz eşimle profesyonel yardım için sonuçta işi bu belki çocuklara iyi gelir küçük yaşta aşırı kötü izler kalmaz hayatlarında
İyi gelmez mi tabıkı gelir, bir de cocuklar sevgiyle ilgiyle cok daha iyi olurlar..L Lalalala1 ,Sohrab o kadar haklısınız ki ama işte toplum olarak değişik inançlarımız var. Bu olayları duyduğumdan beri aklım çocuklar ve eşindeydi elimden gelen tek şey fazla değil ama biraz zaman geçsin kardeşimle konuştuk yenge ile konuşup ara ara tatilinde kardeşimi yanlarına götüreceğiz eşimle profesyonel yardım için sonuçta işi bu belki çocuklara iyi gelir küçük yaşta aşırı kötü izler kalmaz hayatlarında
Öyle büyük bir sevap işlemiş olursunuz ki. Bir çocuğun kalbine dokunmak onu iyileştirmeye çalışmak İçin çaba sarfetmek çok kıymetliİşiniz gücünüz rast gitsin.
İnşallah bir faydası olur tabi önce biraz zaman tanımak lazım gibi geldi bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama direk hadi psikolog gelsin mi demek yada maddi yardım etmek isteyen akrabaları var ilk haftadan 1.derece yakınları haricinin böyle bir teklifte bulunması ilk baştan daha sarsıcı olur gibi geldi bana evet siz artık böyle şeylere muhtaçsınız gibi bir his oluşturur diye düşündüm. O yüzden inşallah doğru zamanda doğru şekilde yanlarında olabilmeyi nasip etsin rabbimİyi gelmez mi tabıkı gelir, bir de cocuklar sevgiyle ilgiyle cok daha iyi olurlar..
Aksine o kadına destek oldugunuz hıssettırmenız bence daha ıyı olur, yalnız deılsın, senın acın hepımızın acısı, cocukların bızım ıcın de cok kıymetli, kardesın cpk daha ıyı bılır, cocuklara nasıl yaklasması gerektıgını tabıkı.. Maddi yardımdan ziyade manevi olarak destek oluyorsunuz zaten..İnşallah bir faydası olur tabi önce biraz zaman tanımak lazım gibi geldi bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama direk hadi psikolog gelsin mi demek yada maddi yardım etmek isteyen akrabaları var ilk haftadan 1.derece yakınları haricinin böyle bir teklifte bulunması ilk baştan daha sarsıcı olur gibi geldi bana evet siz artık böyle şeylere muhtaçsınız gibi bir his oluşturur diye düşündüm. O yüzden inşallah doğru zamanda doğru şekilde yanlarında olabilmeyi nasip etsin rabbim
Neyse öyle işte.Sohrab adet olacak gibi hissin var mı hiç var mı bir değişiklik, L Lalalala1 cinsiyet tahmini var mı kaçırdım mı diye tabloya baktım ama senin tabloda adın da yokmuş bende cuma gün doktorla konuşup yol çizeceğim adet olmadan net aşılama olacak bu ay benim için doğal süreç bitti
Bugun ilacı bitti, artık bir hafta ıcınde olur herhaldeİnşallah bir faydası olur tabi önce biraz zaman tanımak lazım gibi geldi bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama direk hadi psikolog gelsin mi demek yada maddi yardım etmek isteyen akrabaları var ilk haftadan 1.derece yakınları haricinin böyle bir teklifte bulunması ilk baştan daha sarsıcı olur gibi geldi bana evet siz artık böyle şeylere muhtaçsınız gibi bir his oluşturur diye düşündüm. O yüzden inşallah doğru zamanda doğru şekilde yanlarında olabilmeyi nasip etsin rabbim
Neyse öyle işte.Sohrab adet olacak gibi hissin var mı hiç var mı bir değişiklik, L Lalalala1 cinsiyet tahmini var mı kaçırdım mı diye tabloya baktım ama senin tabloda adın da yokmuş bende cuma gün doktorla konuşup yol çizeceğim adet olmadan net aşılama olacak bu ay benim için doğal süreç bitti
VeAksine o kadına destek oldugunuz hıssettırmenız bence daha ıyı olur, yalnız deılsın, senın acın hepımızın acısı, cocukların bızım ıcın de cok kıymetli, kardesın cpk daha ıyı bılır, cocuklara nasıl yaklasması gerektıgını tabıkı.. Maddi yardımdan ziyade manevi olarak destek oluyorsunuz zaten..
Evet listede yok L Lalalala1 ,hazır hissedince ekletırım demsıtıartık ekleyelim mi
Bence erkekVeHa-ri kızlar kontrolüm cuma günü onu da atlatayım inşallah hayırlısıyla o zaman hazır olurum sanki
Doktor bi erkeğe benziyor dedi bu hafta da kız dedi. Kafalar karışık yani, hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
Aynen benim 3 kez kullandım herhalde hepsinde bir hafta içinde geldi hadi bakalım gelsin de bi rutine girsin herşeyBugun ilacı bitti, artık bir hafta ıcınde olur herhaldelekelenme de yok arada o da gelıyordı
Yaa dediğin gibi tabiki önce sağlık ama insan illaki az da olsa merak ediyor bakalım bu miniğimiz hangi kalp olacakVeHa-ri kızlar kontrolüm cuma günü onu da atlatayım inşallah hayırlısıyla o zaman hazır olurum sanki
Doktor bi erkeğe benziyor dedi bu hafta da kız dedi. Kafalar karışık yani, hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
İnşallahh canım benımAynen benim 3 kez kullandım herhalde hepsinde bir hafta içinde geldi hadi bakalım gelsin de bi rutine girsin herşey
Cuma gün doktorum ile konuşacağım 19u adet olmam gerekirdi normalde ama geciken yumurta, covid, kullanılan ilaçlar ile ileri atabilir yarın tarlusal vermezse bakalım benim ilk aşılama son olur inşallah
Geçen ay doktorum senin yumurtalar gelişiyor, femera ile geliştirelim iğneye gerek yok dedi amaCuma gün doktorum ile konuşacağım 19u adet olmam gerekirdi normalde ama geciken yumurta, covid, kullanılan ilaçlar ile ileri atabilir yarın tarlusal vermezse bakalım benim ilk aşılama son olur inşallah
Aşılama için yumurta geliştirmeye fostimon verir gibi geliyor benim doktorum ama aşılama sonrası bir ilaç vs veriliyor mu hiç bilmiyorumSohrab veriliyor mu bu kez doktorum ne derse o modunda durmak istemiyorum biliyorsun bazen benimki ilaçların bir kısmına gerek yok modunda takılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?