Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay doktorum senin yumurtalar gelişiyor, femera ile geliştirelim iğneye gerek yok dedi ama
Bana da önce öyle demişti çünkü femara benimkini de geliştiriyor, rahim ince olmasa 2 3 kez 2 tane yumurtayı çok güzel geliştirdi aynı anda, benim sıkıntım rahim ince kalıyordu malum burada illaki görmüşsündür bu kez iğne deme sebebi o bi tık rahme de etki eder belki diye

Anladımmm iğnenin rahme etkisi olduğunu bilmiyordum, hayırlısı olsun kuzucum. Bu ay test yaptın mı? Pozitif gelir bakarsın

Bu sefer olacak inşallah sürecinin rahatça geçmesini, sonra da güzel haberi paylaşmanı diliyorum..
Benim de femarayla yumurtalar güzel gelişiyor, rahim kalınlığında da sıkıntı yok. 2 aydır doktorum bile her şey yolunda, olmaması için bir sebep yok niye olmuyor diyor bana da önümüzdeki ay iğneye geçelim dedi. Ama hangisi diye sormadım.

Anladımmm iğnenin rahme etkisi olduğunu bilmiyordum, hayırlısı olsun kuzucum. Bu ay test yaptın mı? Pozitif gelir bakarsın
Biz eğer yumruta gelişti ise ki belli değil ilacı kullanamadım tam ovulasyon dönemi yatak döşek covid olduk, arkasına eşimin çok yakın kuzeni vefat etti vs o yüzden bu ay net boş vardır bir hayır

Biz eğer yumruta gelişti ise ki belli değil ilacı kullanamadım tam ovulasyon dönemi yatak döşek covid olduk, arkasına eşimin çok yakın kuzeni vefat etti vs o yüzden bu ay net boş vardır bir hayır
Vardır bir hayır kuzucm olsun, kalan aylar bizimdir

İnşallah hep birlikte alalım güzel haberleri ben anlamadım femara kullandığım her ay benim giderek daha iyi gelişen yumurta profilim varken tersi yönde giderek rahim inceldi bazısına yapıyormuş bana denk geldi demek

Vardır bir hayır kuzucm olsun, kalan aylar bizimdir
Tabiki şuan hiç negatif bir enerjim yok herşey olacağına varır bunu kalben de kabul ettim ne gelirse Rabbimden biz müdehale edemiyorsak teslim olmak en iyisi dua edip

Evet 3 aydan fazla kullandırmamaları bu yüzden kuzum, baskılıyor bişeyleri diye. Bazen de yumurtalıkları baskılıyor birkaç ay kullanımda. Hayırlısı olsun hepimiz için

Evet 3 aydan fazla kullandırmamaları bu yüzden kuzum, baskılıyor bişeyleri diye. Bazen de yumurtalıkları baskılıyor birkaç ay kullanımda. Hayırlısı olsun hepimiz için
Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olur

Ha-ri bu ay adetle birlikte ben de aşılamaya başlıyorum
Hayırlı olsun

Bende bu ay aşılama yaptıracağım ilk gonal f mi dün vuruldum. Sohrab senin dediğim gibi düşündü doktorum da canım bir kere daha femaraya gerek görmedik bakalım hayırlısı

Ha-ri bizde eşimle covid atlattık 2 hafta önce canım. sizede çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. Geç olsun güç olmasın inşallah

Ahh bu ay bu aşılama işleri bize iyi gelsin inşallah peki senin doktorun nasıl ilerleyecek aşılama sonrası da bişey verecek mi kullanman için

Ahh bu ay bu aşılama işleri bize iyi gelsin inşallah peki senin doktorun nasıl ilerleyecek aşılama sonrası da bişey verecek mi kullanman için
Sen ne zaman yaptıracaksın canım bu ay mı?

Estrofem ,duphaston ve corasprin verir canım. Normal femara tedavisinde de veriyordu bunları.

Sen ne zaman yaptıracaksın canım bu ay mı?

Estrofem ,duphaston ve corasprin verir canım. Normal femara tedavisinde de veriyordu bunları.
Aşılamadan sonra veriyor ama değil mi öncesinde değil evet ben de adet olunca yaptıracağım ve bu senin dediğin benim aklıma çok yatıyor rahimin ince kalmaması için çok soruyorum ama tam kullanım şeklini anlatır mısın yarın net bir şekilde doktoruma sorayım bu kez de tüh rahim ince kaldı derse sinir olurum çünkü

Benım aşılamayı gonal f ile yapmıstı. Aşılamanın ertesi günü başlamak üzere progestan 50 mg iğne vermıstı 5 tane vardı, gün aşırı sekılde yaptırmıstık, pozitifti.. Onun dısında bısey vermedı.. Hatta günlük yasantına devam et dedi.. Ayakta dus alacaksın.. Bi yerlere uzanma demıstı hemsıre.. Hatta cok iyi hatırlıyorum 12 de asılama yapıldı ordan cıkıp direk galeriye notere gitmiştik, 3 saat ayakta gezmıstık, eve gıdıp yatmistim 2 saat sonrasında.. Ve bana asılama yaparken mantar var girişte dedı, 1 saat de ona aglamıstım, yanına cağırıp mantarı olup da aglayan ilk hastam sensin dıye gulmustu, fitil vermişti 2 gün de onu kullanmıştım.

Hayırlı olsun, bebegınıze vesıle olsun ınsallah bu ay bereketli olacaga benziyor
Dozun kac canm? Bir de kaca aldın gonalf i, yenı fiyatı merak ettim

Tatlım bana aşılama demedi yaa, sadece iğneye başlayalım önümüzdeki ay dedi. Ben de çok didiklemedim bu aydan umudu kesmemek için olmazsa o zaman konuşurum dedim

Bakalım yarın hangisini der eğer gonal f derse o da sıkıntı değil, gidip her şeyi konuşayım bakalım olursa nasip olmazsa da nasip

Tatlım bana aşılama demedi yaa, sadece iğneye başlayalım önümüzdeki ay dedi. Ben de çok didiklemedim bu aydan umudu kesmemek için olmazsa o zaman konuşurum dedim
O zamann bu ayı güzel haberler ile kapatalım inşallah

Bakalım yarın hangisini der eğer gonal f derse o da sıkıntı değil, gidip her şeyi konuşayım bakalım olursa nasip olmazsa da nasip
Ben hep gonalf kullandım bu zamana kadar, 2.tup bebekte merional eklemıstı gonalf yanına..
Zamanı geldiyse eger her turlu olur canım, gelmediyse de ne yapsan dogmuyor, bunu tecrube ettim bılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…