Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar merhaba.2 dusuk sonrasi tekrar hamile kaldim az once ogrendim.adetim haftaya pazartesi 44 cikmis baya yuksek geldi bana deger.dua edin benim icin insallah saglikli bir gebelik olur
Hayırlı olsun❤ inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız.. dusukleriniz kac haftalikti ve düşükten ne zamn sonra gebe kaldınız

Hayırlı olsun❤ inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız.. dusukleriniz kac haftalikti ve düşükten ne zamn sonra gebe kaldınız
amin canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin.ilki 5 haftalikti.4 ay gecince yine hamile kaldim bu sefer ki dierinden farkliydi.beta hcg az artti.ona ragmen kalp atisini duyduk ancak her hafta 2 gun geriye dusuyordu gelisimi.sonuc olarak 8 haftalikken onu da kaybettim.testlerimi yaptirdim doktorlar yumurta kalitesizligi deneyin illa saglikli olani bulacaksiniz dedi.baska bir neden bulamadilar

Mesele sağlıklı sperm ve yumurtaya denk gelmek canım. Inşallah bu sefer olmuştur. Güzel düşün güzel olsun

İnş bu kez olacak canım ya normal hamile kalanlar da ilki düşük olabiliyor olumlu düşünelim bence herşey rabbimin elinde
Evet tabı onlarında düşük oluyo bakalım inşallah bizde anne olucaz umudum cok var Bu arada yaşın kaçtı kuzum senın?

Yumurta kalitesizliği oldugunu nasıl anladılar canım? Onu tüp bebekte embrıyologlar goruyo toplanmadan doğal yolla olan gebelıkte nasıl anladılar?

Yumurta kalitesizliği oldugunu nasıl anladılar canım? Onu tüp bebekte embrıyologlar goruyo toplanmadan doğal yolla olan gebelıkte nasıl anladılar?

tahmin canim baska neden bulamadilar.deneyin surekli dediler.yine olabilirmis o ayni yumurtanin kalitelisine denk gelirse iste.. bakalim gorucez bende bekliorum nolucak bakalim

kizlar merhaba.2 dusuk sonrasi tekrar hamile kaldim az once ogrendim.adetim haftaya pazartesi 44 cikmis baya yuksek geldi bana deger.dua edin benim icin insallah saglikli bir gebelik olur
Merhaba, hayırlı olsun erken döllenme olmustur insallah saglıcakla ilerler gebeliğiniz bu sefer

Anlamak deıl de herhangi Bı sorun yoksa, kalitesizdı diyor doktorlar, bak bana da mesela kuyrugu dogru olan muhakkak denk gelecek dedi sperm ıcın bilimsel bir bilgi deil yanı

Kızlar 5 ocakta düşük yaptım, kanamayla başladı zaten ve 9 gün sürdü ama sadece 1 günü yoğundu, onun dışında azar azar ya da lekelenme şeklindeydi ve kanamadan bikaç gün sonra hala içerde kalıntılar olduğu için rahim kasıcı ilaç kullanmıştım. Şimdi reglimin 3.günü ve 2 gündür öyle bi kanamam var ki ben hayatımda böyle bişey görmedim. Düşük yaptığımda bile böyle koca koca pıhtılar düşürmedim. Bu kadar kanama bir sonraki adette normal mi? Zaten akdeniz anemisi var, kanamadan gidicem yeminle bu ay hamile kalmayı beklemek gerçekten mucizeymiş zaten.

Canim bende kurtajdan sonra 2. ay adet olabildim ilac destegi ile o adetten cok korkmustum kotu gecer diye ama cok normal gecmisti sonraki 2 ay kendi kendime adet olmama ragmen o kadar yogun ve agrili gecmisti ki inanamadim ama doktorum normal dedi soyledigimde. Ama tabi herkesin durumu farkli senin birde akdeniz anemisi gibi bir durumun var eger azalma olmazsa mutlaka doktoruna danis.

Normal cnm, benım de ıkı adet asırı yogun ve pıhtılı gelıyor, hayatımda boyle yogun adet gefırmemıstım, 2.gun doktor kontrolunde battı ortalık kendım temizlemeye calısrken temızlık gorevlısı geldı, kadına dedım utandım wallahı dıye..

Benim de regl düzenim bile şaşmadı ama bence yeni toparlıyor rahim kendini. Evet ben de sadece akdeniz anemisinden endişeleniyorum. Bikaç gün böyle devam ederse arayacağım doktoru. Teşekkürler kuzum

Peki madem endişelenmeme gerek yok demek ki.. Hayatımda ilk kez böyle kanama görüyorum toparlanmak zaman alıyor, bi daha yaşamayalım inşallah

Evet tabı onlarında düşük oluyo bakalım inşallah bizde anne olucaz umudum cok var Bu arada yaşın kaçtı kuzum senın?
30 Canım benim 6 senedir evliyiz ilk tüp bebek deneyimimdi... senin kaçtı canım? aslında hamile kalabiliyoruz bu çok güzel birşey benim iki arkadaşım daha yaptırdı onların hiç tutmadı sebepsiz o daha kötü sanırım biz hamile kalabiliyoruz ve benim kese oluştu haftası ile uyumluydu sadece gelişimi durmuş dedi doktor bir de kürtajdan sonra vücut temizleniyormuş normal bile kalabiliriz belki

hayırlı olsun canım çok sevindim inş sağlıklı ilerler normal mi hamile kaldın

Benim de regl düzenim bile şaşmadı ama bence yeni toparlıyor rahim kendini. Evet ben de sadece akdeniz anemisinden endişeleniyorum. Bikaç gün böyle devam ederse arayacağım doktoru. Teşekkürler kuzum
2. Günden sonra azalmaya baslıyor yavas yavas.. Eger baktın cok gelmeye devam edıyor, doktorunu arayıp sorarsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…