Cok tesekkur ederim canim benim, aminYakın bi arkadaşım ergenliğe geçiş döneminde teşhisi konulamayan bi hastalığa yakalandı. Kendisine kemoterapi uygulanıp ilik nakli yapıldı ve sonra buna ihtiyacı olmadığı öğrenildi. Hatta bu tedavi yüzünden doktorlar bebek sahibi olmasinin zor olduğunu söylediler hep.
Eşinin testleri de çok kötü çıkmıştı. Anlayacağın imkansız gözüyle bakiyodular. Şuan 2 yaşında kızları varhaberi aldığında hıçkıra hıçkıra ağlayışımızı unutamam.
Hep dua edelim. Söz ben de edicemyolun açık olsun canım benim. Rabbim ol desin ve olsun, amin
Sperm degerlerı çok degısken, beslenme ve ufak Bı ılac takviyesi ile istenilen degerler gelır cnm, üroloji ne diyecek bakalımEvet canim ilk kez yaptirdi. Daha once hamile kaldigim icin gerek duymamisti doktor zaten bu degerlerle hamile kalabilmemde mucize gibi biseymis aslinda.
Canım bu işler hiç belli olmuyor moralini bozma bizde yaptıracağız belki bizimde kötü çıkacak ama benimde iki arkadaşım tam tüp bebeğe yönelmişlerdi değerler kötüydü eşlerinin doğal yolla hamile kaldılarEvet canim ilk kez yaptirdi. Daha once hamile kaldigim icin gerek duymamisti doktor zaten bu degerlerle hamile kalabilmemde mucize gibi biseymis aslinda.
gununuz aydin olsun efendimEvet şimdi uyandımgünaydın bu arada
dün aşılama oldum ben cnmgununuz aydin olsun efendimnaptin yumurta toplama islemin oldu mu?
Canm 12 subat dıyosun daha var, ayrıca yerlesme lekesi olabılır belkıMerhaba kızlar benimde batım on şubattı iki gündür pembemsi akıntım var. Az önce gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Çok moralim bozuk. Yani sanki bu ay olacakmış gibi hissettim bulantım oldu göğüslerim falan. Ne bilim insan çok isteyince ruhen ve bedenen o hal içinde oluyorsun demekki. Sabaha kadar ağlamak istiyorum şuan.
ohhh ne guzel stresli ve heyecanli surecin baslamis innnnshallah sonu da surprizli olacakdün aşılama oldum ben cnmyeni uyandın herhalde
Benim de eşimin sayı hariç kötü çıktı hatta bize doktor baktırın bile dememişti nasıl olsa gebelik oldu diye biz öylesine baktırdık ilk doktor moralimizi bozdu ama diğer doktor takviye verdi ve bir spermiogramla karar verilmez o an öyle denk gelmiştir dedi. Bir ay sonra bidaha baktıracak. Sonuçta biz de doğal yolla gebelik sağladık. Bi şekilde oluyor bir tane sağlam sperm varsa gidip yumurtayı buluyor demekki... Umudumuzu kaybetmeyelim olacak inşallahMerhaba kizlar, ben uzunca bir sure hamilelik cabalarina ara veriyorum. Bugun esimin sperm testi cikti ve sonuclar cok kotu, sayi hareketlilik ve morfoloji hepsi cok dusuk. Uroloji doktoruna randevu aldik persembe gunu icin. Lutfen bizim icin dua edin.
Yarın canım batım. İnşallah dediğin gibidir ama sanmıyorum. Yumurtlama takibi yapayım bu ay bari. Hangi testi öneriyorsunuz. Ben daha önce hiç kullanmadım.Canm 12 subat dıyosun daha var, ayrıca yerlesme lekesi olabılır belkı
İnsallahh canım bunsefer Rabbım yuzumu guldursun, tutunup saglıcakla ilerlesin ınsallahohhh ne guzel stresli ve heyecanli surecin baslamis innnnshallah sonu da surprizli olacakbeta hsg seviyen kat kat artsin 9 ay sonra da bebesini kucagina alasin saglicakla. birkac saat once uyandim ama ayilamadim hala kahve iciyorum
Pardon kuzum 12 dıye okumusum, ovulasyonda innovita en ıyısı, satısı bazen oluyor bazenolmuyor sitelerde takıp etmek gerek, ama genelde Labaquık dıye marka var o daha cok tercıh ediliyor daha hesaplı innovita ya ggore...Yarın canım batım. İnşallah dediğin gibidir ama sanmıyorum. Yumurtlama takibi yapayım bu ay bari. Hangi testi öneriyorsunuz. Ben daha önce hiç kullanmadım.
tesekkur ederim cay yaparim sanaİnsallahh canım bunsefer Rabbım yuzumu guldursun, tutunup saglıcakla ilerlesin ınsallah
Kahve ile hıc aram yok benımafıyet olsun
Olsun kahvaltı yap sen yıne detesekkur ederim cay yaparim sanakahveyi bende cok nadir icerdim ama aralikli oruc yapiyorum kahvalti yerine bir fincan icince tok tutuyor. kilo verme ugruna iciyorum
bu yasima kadar cokk yaptim birazda yapmayimOlsun kahvaltı yap sen yıne de
Bu arada kac yasındsın cnmbu yasima kadar cokk yaptim birazda yapmayimboyle cok rahatim. kahvaltiyi biraktim ama ana yemegimde istedigimi yiyoyum acta kalmiyorum.. artik biseyleri yasakliyarak kilo verme psikolojisine girmek istemiyoruz tocamla ben
30+1 ben de memnun oldum30+8sen
bende memnun oldum30+1 ben de memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?