Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim canim benim, amin

Evet canim ilk kez yaptirdi. Daha once hamile kaldigim icin gerek duymamisti doktor zaten bu degerlerle hamile kalabilmemde mucize gibi biseymis aslinda.
Sperm degerlerı çok degısken, beslenme ve ufak Bı ılac takviyesi ile istenilen degerler gelır cnm, üroloji ne diyecek bakalım

Evet canim ilk kez yaptirdi. Daha once hamile kaldigim icin gerek duymamisti doktor zaten bu degerlerle hamile kalabilmemde mucize gibi biseymis aslinda.
Canım bu işler hiç belli olmuyor moralini bozma bizde yaptıracağız belki bizimde kötü çıkacak ama benimde iki arkadaşım tam tüp bebeğe yönelmişlerdi değerler kötüydü eşlerinin doğal yolla hamile kaldılar

Merhaba kızlar benimde batım on şubattı iki gündür pembemsi akıntım var. Az önce gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Çok moralim bozuk. Yani sanki bu ay olacakmış gibi hissettim bulantım oldu göğüslerim falan. Ne bilim insan çok isteyince ruhen ve bedenen o hal içinde oluyorsun demekki. Sabaha kadar ağlamak istiyorum şuan.

Canm 12 subat dıyosun daha var, ayrıca yerlesme lekesi olabılır belkı

Benim de eşimin sayı hariç kötü çıktı hatta bize doktor baktırın bile dememişti nasıl olsa gebelik oldu diye biz öylesine baktırdık ilk doktor moralimizi bozdu ama diğer doktor takviye verdi ve bir spermiogramla karar verilmez o an öyle denk gelmiştir dedi. Bir ay sonra bidaha baktıracak. Sonuçta biz de doğal yolla gebelik sağladık. Bi şekilde oluyor bir tane sağlam sperm varsa gidip yumurtayı buluyor demekki... Umudumuzu kaybetmeyelim olacak inşallah

Canm 12 subat dıyosun daha var, ayrıca yerlesme lekesi olabılır belkı
Yarın canım batım. İnşallah dediğin gibidir ama sanmıyorum. Yumurtlama takibi yapayım bu ay bari. Hangi testi öneriyorsunuz. Ben daha önce hiç kullanmadım.

ohhh ne guzel stresli ve heyecanli surecin baslamis innnnshallah sonu da surprizli olacak beta hsg seviyen kat kat artsin 9 ay sonra da bebesini kucagina alasin saglicakla. birkac saat once uyandim ama ayilamadim hala kahve iciyorum
İnsallahh canım bunsefer Rabbım yuzumu guldursun, tutunup saglıcakla ilerlesin ınsallah
Kahve ile hıc aram yok benım afıyet olsun

Yarın canım batım. İnşallah dediğin gibidir ama sanmıyorum. Yumurtlama takibi yapayım bu ay bari. Hangi testi öneriyorsunuz. Ben daha önce hiç kullanmadım.
Pardon kuzum 12 dıye okumusum, ovulasyonda innovita en ıyısı, satısı bazen oluyor bazenolmuyor sitelerde takıp etmek gerek, ama genelde Labaquık dıye marka var o daha cok tercıh ediliyor daha hesaplı innovita ya ggore...

İnsallahh canım bunsefer Rabbım yuzumu guldursun, tutunup saglıcakla ilerlesin ınsallah
Kahve ile hıc aram yok benım afıyet olsun
tesekkur ederim cay yaparim sana kahveyi bende cok nadir icerdim ama aralikli oruc yapiyorum kahvalti yerine bir fincan icince tok tutuyor. kilo verme ugruna iciyorum

bu yasima kadar cokk yaptim birazda yapmayim boyle cok rahatim. kahvaltiyi biraktim ama ana yemegimde istedigimi yiyoyum acta kalmiyorum.. artik biseyleri yasakliyarak kilo verme psikolojisine girmek istemiyoruz tocamla ben
Bu arada kac yasındsın cnm

Yaşlı hissettim kendimi benim 32 olmama 2 ay var.. Ne güzel anne olucaktim tam da bugunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…