- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Boyun uzun olduğu için şuan benden zayıf duruyorsundur muhtemelen gayet iyi benceBende 1.69 a 62 kiloyum, gebelikte hiç almamışım. Aldığım kilo hep bebiş ten dolayıymış. Böylede iyi gibiyim ya bu senelerdir en düşük kilom68 lerde falandım kendiliğinden zayıflıyor zayıflayınca da, bıraktım yani
Evet canım ya, bu haklar iyileştirilmeli. Süt izni vs var ama mesela benim kızım yaza denk gelmişti ve 3 aylık bebeği bırakıp işe gittim, yani sürekli acıkıyor bebek emmek istiyor.. Eşimle dönüşümlü bakmıştık.. Keşke imkan olsa da ücretsiz izne çıkabilsek, o da zor, çünkü ev kredisi araba kredisi, borç içinde geçiyor hayat.. O yüzden diyorum gidelim hamburg aİlk bebek denemeye basladigimda acaba ne zaman dogsa dogum ıznınden max faydalanırım dıye hesap kitap yapıyordum, yanı bu hallere düşmek bile acınası ya, kucucuk bebegı bakıcı ya bırakıp işe git.. Calısmazsan para yok.. Ücretsiz izine de durumun elverırse ancak ayrılırsın.. Keske en azından 1 yıl ızın hakkı olsa
İsveç cok hosuma gitti, babada ızın veriliyormuş farklı zamanlarda hem deEvet canım ya, bu haklar iyileştirilmeli. Süt izni vs var ama mesela benim kızım yaza denk gelmişti ve 3 aylık bebeği bırakıp işe gittim, yani sürekli acıkıyor bebek emmek istiyor.. Eşimle dönüşümlü bakmıştık.. Keşke imkan olsa da ücretsiz izne çıkabilsek, o da zor, çünkü ev kredisi araba kredisi, borç içinde geçiyor hayat.. O yüzden diyorum gidelim hamburg a, Amerika nasıl yoksa oraya mı gitsek. İnkanım olsa giderim ya gerçekten. Dünden beri yurt dışı öğretmenlik araştırıyorum
Bende Mersin i mi terkedip geldim gurbet ellereEvet kuzu
Bura tam sizlere göre çalışan annelerin yıllık izni 3 yıla kadarEvet canım ya, bu haklar iyileştirilmeli. Süt izni vs var ama mesela benim kızım yaza denk gelmişti ve 3 aylık bebeği bırakıp işe gittim, yani sürekli acıkıyor bebek emmek istiyor.. Eşimle dönüşümlü bakmıştık.. Keşke imkan olsa da ücretsiz izne çıkabilsek, o da zor, çünkü ev kredisi araba kredisi, borç içinde geçiyor hayat.. O yüzden diyorum gidelim hamburg a, Amerika nasıl yoksa oraya mı gitsek. İnkanım olsa giderim ya gerçekten. Dünden beri yurt dışı öğretmenlik araştırıyorum
Haika yaa, ne güzel aklın kalmaz oh rahat rahat büyüt çocuğunu. İstediğimde işine dön, parasızlık çekmeBura tam sizlere göre çalışan annelerin yıllık izni 3 yıla kadardevlet maaşlarıni da ödüyor 3 yaşında da kreşe gönderiyorlar aile
Bu gerçekten süpermişBura tam sizlere göre çalışan annelerin yıllık izni 3 yıla kadardevlet maaşlarıni da ödüyor 3 yaşında da kreşe gönderiyorlar aile
Aaa essah mı gıııBende Mersin i mi terkedip geldim gurbet ellere
Bende sıcak iklim insanıyım ama yaşanılası bir hayat için değer kuzumBu gerçekten süpermişbize iş var mı oralarda acaba bir de iklim çok önemli soğuk oluyor mu? Almanyada sadece Münih'e gitmiştim. Yaz olduğu halde serindi. İsveçteki arkadaşlarımız da çok istiyor gelin diye ama oralar soğuk ve gece gündüz süreleri tuhafmış kutuplara yakın olduğu için ben kalk izmirin sıcağından oralara git donarım heralde karda nasıl yürünür onu bile bilmem
Daha dil kursuna giedim çocuğum 3 yaşından küçük diye okul yasak çocuk 3 yaşına gelince okula gidebilirim eşim bugün gitti kurslar kapalidi koronadan size haber verecez dedi 15 Şubat'ta açılacak dio şuan bu bölgede çocuklar evde eğitime devam edio kurslar 20 gündür kapalı bazı sektörler 2 aydır çalışmıyor devlet korona destek yardımı yapio gelin tsbi istiyorum dil çok zor cevremdekiler benim gibi yabancı olduğu için öğreniyorum az çok A1 seviyesindeyim yine konuşmaklaHaika yaa, ne güzel aklın kalmaz oh rahat rahat büyüt çocuğunu. İstediğimde işine dön, parasızlık çekmesende istiyorsun gelmemizi değil mi dil sorunu nasıl kuzu, eşin nasıl halletti, onu Bi tamamlamak lazım
Evet evler pahalı yazi sıcak burda deniz yok ta hep göl var sadece havası güzel değil geçen sene Mart'ta geldik halen kazak giyiyoruz karcyagiyot 2 haft yağmur çok soğuk yazın Ağustos ayı sıcak burda toplasan 1 ay sıcak hava görüyoruzAaa essah mı gııı, Mersin çok güzel tabi canım ama mesela evler çok pahalı, hayat çok pahalı, yazın çok sıcak, hem baktım ben hamburg da deniz kenarı
Mesleğiniz varsa dil öğrenmeniz lazım B2 seviyesine kadar sanırım meslek yoksa insanı enayi yerine de kullanıyorlar hele bizim buradaki millet çok kazikci essek gibi kaçak çalıştırıyorlar hava soğuk kar yağmur güneş w hasretiz sıcak değil ılık yazıBu gerçekten süpermişbize iş var mı oralarda acaba bir de iklim çok önemli soğuk oluyor mu? Almanyada sadece Münih'e gitmiştim. Yaz olduğu halde serindi. İsveçteki arkadaşlarımız da çok istiyor gelin diye ama oralar soğuk ve gece gündüz süreleri tuhafmış kutuplara yakın olduğu için ben kalk izmirin sıcağından oralara git donarım heralde karda nasıl yürünür onu bile bilmem
Niye o kadar çok gitti kuzu bende o kadar para yokDaha dil kursuna giedim çocuğum 3 yaşından küçük diye okul yasak çocuk 3 yaşına gelince okula gidebilirim eşim bugün gitti kurslar kapalidi koronadan size haber verecez dedi 15 Şubat'ta açılacak dio şuan bu bölgede çocuklar evde eğitime devam edio kurslar 20 gündür kapalı bazı sektörler 2 aydır çalışmıyor devlet korona destek yardımı yapio gelin tsbi istiyorum dil çok zor cevremdekiler benim gibi yabancı olduğu için öğreniyorum az çok A1 seviyesindeyim yine konuşmaklaçok para gitti buraya Geek için resmi geldik pasaport vize 13 bin Euro ya kadar gitti yani
Ben üniversitedeyken kursa gitmiştim A2'yi bitirmiştim ama pek hatırlamıyorumDaha dil kursuna giedim çocuğum 3 yaşından küçük diye okul yasak çocuk 3 yaşına gelince okula gidebilirim eşim bugün gitti kurslar kapalidi koronadan size haber verecez dedi 15 Şubat'ta açılacak dio şuan bu bölgede çocuklar evde eğitime devam edio kurslar 20 gündür kapalı bazı sektörler 2 aydır çalışmıyor devlet korona destek yardımı yapio gelin tsbi istiyorum dil çok zor cevremdekiler benim gibi yabancı olduğu için öğreniyorum az çok A1 seviyesindeyim yine konuşmaklaçok para gitti buraya Geek için resmi geldik pasaport vize 13 bin Euro ya kadar gitti yani
Yok kız ne mesleğiNiye o kadar çok gitti kuzu bende o kadar para yokevi arabayı satmam lazım gelir. Dil öğrenmeyi severim ama tabi Bi yaştan sonra illaki zordur canım, anlaşılmadığın bir yerde yaşamak zor olsa gerek.. Sen demi öğretmensin? Gri pasaport değil mi ya, vize de 2 haftada veriliyor diye okudum.. Yolu falan devlet karşılıyormuş diye biliyorum ama. Sen anlat bana biraz daha , yani sen Türk olsanda oradaki şartlar neticesinde çalışıyorsun, çocuğun ufak olduğu için seni çalıştırmıyor ve sana maaş veriyorlar anladığım kadarıyla, branş ne peki kuzu, eşinin senin.
İngilizce burda herkes biliyor dil öğrenene kadarseni kurtarır hastane işlerinde idare ediyorlar yine dil bilmeyinceBen üniversitedeyken kursa gitmiştim A2'yi bitirmiştim ama pek hatırlamıyorumingilizce bizi kurtarmaz mı?
Eksileri de var diyorsun yani kuzum, illaki vardır tabii haklısın. Seçim meselesi demekki, ama iyi yapmışsınız farklı bir deneyim benceEvet evler pahalı yazi sıcak burda deniz yok ta hep göl var sadece havası güzel değil geçen sene Mart'ta geldik halen kazak giyiyoruz karcyagiyot 2 haft yağmur çok soğuk yazın Ağustos ayı sıcak burda toplasan 1 ay sıcak hava görüyoruz
Her şeyi dert etmeye o kadar müsait bi ruh halindeyim ki maalesefKiminin yoğun oluyor kiminin böyle.. oluyor yani dert etme canim
Eşim çok istedi akrabaları burda 17 yıldır durumları iyi Türkiye'den ev almışlar tır almışlarEksileri de var diyorsun yani kuzum, illaki vardır tabii haklısın. Seçim meselesi demekki, ama iyi yapmışsınız farklı bir deneyim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?