Anladım canım ben öğretmensiz sandım. Farklıdır tabi illaki, bizimki geçici görev gibiYok kız ne mesleğiben lise terk çalışmıyorum 1 yıldır burdayım bizde arabamızı sattık evimiz kirada ordan parayı galdok eşim inşaat sektöründe çalışıyor alacakları vardı aldık bankadan 40 bin TL çektik ancak yaptık bordo pasaport canm
O kadar soğuk haa, şabanın Almanya da çektiği Bi film vardı o geldi aklımaMesleğiniz varsa dil öğrenmeniz lazım B2 seviyesine kadar sanırım meslek yoksa insanı enayi yerine de kullanıyorlar hele bizim buradaki millet çok kazikci essek gibi kaçak çalıştırıyorlar hava soğuk kar yağmur güneş w hasretiz sıcak değil ılık yazıpantolon altına tayt giyoliyorum
Ooo B2 zor ya ben A2'yi bitirdim daha da devam etmem dedimMesleğiniz varsa dil öğrenmeniz lazım B2 seviyesine kadar sanırım meslek yoksa insanı enayi yerine de kullanıyorlar hele bizim buradaki millet çok kazikci essek gibi kaçak çalıştırıyorlar hava soğuk kar yağmur güneş w hasretiz sıcak değil ılık yazıpantolon altına tayt giyoliyorum
Alırlar tabi kuzu burda çok dalga konusu oluyor, oradaki bozukluklarla burda ziyafet çekme meselesi falan. İyi canım tanıdıkda varmış. Allah düzeniniz bozmasın. İstediğin zaman tatile gelirsin sende. NapacanEşim çok istedi akrabaları burda 17 yıldır durumları iyi Türkiye'den ev almışlar tır almışlar
Benimde öyle ya hep kafaya takacak birşey oluyorInsallah canim ya valla ne zaman yeni bir deger baktirsam bir sikinti cikiyor korkuyorum artik
Tmm kuzumKuzum yeni bat 9 martSohrab
Canım prolaktin e bakılmadan 1 gun once cinsel ilişkide bulunmıcaksın gogus uclarını uyarıcı bir etkıde bulunmıcaksın bunlar yükseltiyo prolaktını. Bi de sabah ac karnına uyandıktan 2 saat sonra kan verırsen daha dogru sonuc cıkıyoKizlar selam, tahlillerim ikmis
Tsh 0.04 cok fazla dusmus, ilac dozum yuksekti. 6 ayda 3.99 dan bu kadar dusmus.
Prolaktin 47.4dehsete dustum. Ilk kez bakildi ama cok yuksek cikmis. Ilacla falan dusuyor mu?
Kaynım gelmek istiyo inşaat mühendisi. B2 yapması laz m mis eşim arkadasinin eşi de doktor geldi buraya B2 ye kadar sertifika aldı mesleğini yapio simdiOoo B2 zor ya ben A2'yi bitirdim daha da devam etmem dedimeşim devam edip B2'yi bitirmişti ama o da hatırlamıyodur kesin dil çok kolay unutuluyor
Evet malesef ama ne yapsınlar onalrda burda çalışıyor biriktirip Türkiye'de yatırım yapıyorlar sonra geri dönüş yapıyorlar bazılarıAlırlar tabi kuzu burda çok dalga konusu oluyor, oradaki bozukluklarla burda ziyafet çekme meselesi falan. İyi canım tanıdıkda varmış. Allah düzeniniz bozmasın. İstediğin zaman tatile gelirsin sende. Napacan
Evet uzun adana kanalı gibi nereye gitsek göl bazıları kanal dio ama bazı uzak yerler deniz gibi küçücük dalgalar oluyor deniz kenarı kıyısı gibiO kadar soğuk haa, şabanın Almanya da çektiği Bi film vardı o geldi aklımasen kaçak falan diyince.. Demek gölmüş ha ne kadar büyükmüş
Yok malesef mesleğim burda eğitim de farklı lise bittim mi diploma notu puanın kaç ise o meslekleri seçiyorsun direk staj okul eğitim görüyor sun maaş da veriyorlar yani ÖSS kpss derdi yokAnladım canım ben öğretmensiz sandım. Farklıdır tabi illaki, bizimki geçici görev gibi
Benim de öyleydi yavas yavas biticek demekki cnmMerhaba kızlar tekrar bende yarın folbiol kullanmaya başlayacağım inşallah 3 aylık dinlenilesi bir süreç bekliyor beni, kendimi bakıma aldım da diyebilirimdişçiye gidip dişlerine baktırdım bugün, Bi tanesi yapıldı 1 tane kaldı, o da haftaya inşallah. İlaçlar, vitaminler, hamilelikte yapılamayanlar yapılacak bu süreçte bol bol.. Sık sık evden çıkıp uygun bir açık havada nefes almakta istiyorum inşallah kanamam ped e çıkmıyor artık, sadece silince çok az geliyor. Abdest almak istiyorum artık ama böyle olunca alamıyorum o da geçse rahatlayacağım.
Dedigin her seye harfiyen uyarak yaptirdim canim tahlili :)Canım prolaktin e bakılmadan 1 gun once cinsel ilişkide bulunmıcaksın gogus uclarını uyarıcı bir etkıde bulunmıcaksın bunlar yükseltiyo prolaktını. Bi de sabah ac karnına uyandıktan 2 saat sonra kan verırsen daha dogru sonuc cıkıyo
Bende öyle yapmıştım hemen 20lik diş ameliyatlarımı oldum ,saçımı falan boyatmıştımMerhaba kızlar tekrar bende yarın folbiol kullanmaya başlayacağım inşallah 3 aylık dinlenilesi bir süreç bekliyor beni, kendimi bakıma aldım da diyebilirimdişçiye gidip dişlerine baktırdım bugün, Bi tanesi yapıldı 1 tane kaldı, o da haftaya inşallah. İlaçlar, vitaminler, hamilelikte yapılamayanlar yapılacak bu süreçte bol bol.. Sık sık evden çıkıp uygun bir açık havada nefes almakta istiyorum inşallah kanamam ped e çıkmıyor artık, sadece silince çok az geliyor. Abdest almak istiyorum artık ama böyle olunca alamıyorum o da geçse rahatlayacağım.
Daha once hıc test yaptırmamıs mıydı cnm, ilk kez mı yaptırdı?Merhaba kizlar, ben uzunca bir sure hamilelik cabalarina ara veriyorum. Bugun esimin sperm testi cikti ve sonuclar cok kotu, sayi hareketlilik ve morfoloji hepsi cok dusuk. Uroloji doktoruna randevu aldik persembe gunu icin. Lutfen bizim icin dua edin.
Yakın bi arkadaşım ergenliğe geçiş döneminde teşhisi konulamayan bi hastalığa yakalandı. Kendisine kemoterapi uygulanıp ilik nakli yapıldı ve sonra buna ihtiyacı olmadığı öğrenildi. Hatta bu tedavi yüzünden doktorlar bebek sahibi olmasinin zor olduğunu söylediler hep.Merhaba kizlar, ben uzunca bir sure hamilelik cabalarina ara veriyorum. Bugun esimin sperm testi cikti ve sonuclar cok kotu, sayi hareketlilik ve morfoloji hepsi cok dusuk. Uroloji doktoruna randevu aldik persembe gunu icin. Lutfen bizim icin dua edin.
Evet canim ilk kez yaptirdi. Daha once hamile kaldigim icin gerek duymamisti doktor zaten bu degerlerle hamile kalabilmemde mucize gibi biseymis aslinda.Daha once hıc test yaptırmamıs mıydı cnm, ilk kez mı yaptırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?