Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ben öğretmensiz sandım. Farklıdır tabi illaki, bizimki geçici görev gibi

O kadar soğuk haa, şabanın Almanya da çektiği Bi film vardı o geldi aklıma sen kaçak falan diyince.. Demek gölmüş ha ne kadar büyükmüş

Ooo B2 zor ya ben A2'yi bitirdim daha da devam etmem dedim eşim devam edip B2'yi bitirmişti ama o da hatırlamıyodur kesin dil çok kolay unutuluyor

Eşim çok istedi akrabaları burda 17 yıldır durumları iyi Türkiye'den ev almışlar tır almışlar
Alırlar tabi kuzu burda çok dalga konusu oluyor, oradaki bozukluklarla burda ziyafet çekme meselesi falan. İyi canım tanıdıkda varmış. Allah düzeniniz bozmasın. İstediğin zaman tatile gelirsin sende. Napacan

Kizlar selam, tahlillerim ikmis
Tsh 0.04 cok fazla dusmus, ilac dozum yuksekti. 6 ayda 3.99 dan bu kadar dusmus.

Prolaktin 47.4 dehsete dustum. Ilk kez bakildi ama cok yuksek cikmis. Ilacla falan dusuyor mu?
Canım prolaktin e bakılmadan 1 gun once cinsel ilişkide bulunmıcaksın gogus uclarını uyarıcı bir etkıde bulunmıcaksın bunlar yükseltiyo prolaktını. Bi de sabah ac karnına uyandıktan 2 saat sonra kan verırsen daha dogru sonuc cıkıyo

Merhaba kızlar tekrar bende yarın folbiol kullanmaya başlayacağım inşallah 3 aylık dinlenilesi bir süreç bekliyor beni, kendimi bakıma aldım da diyebilirim dişçiye gidip dişlerine baktırdım bugün, Bi tanesi yapıldı 1 tane kaldı, o da haftaya inşallah. İlaçlar, vitaminler, hamilelikte yapılamayanlar yapılacak bu süreçte bol bol.. Sık sık evden çıkıp uygun bir açık havada nefes almakta istiyorum inşallah kanamam ped e çıkmıyor artık, sadece silince çok az geliyor. Abdest almak istiyorum artık ama böyle olunca alamıyorum o da geçse rahatlayacağım.

Ooo B2 zor ya ben A2'yi bitirdim daha da devam etmem dedim eşim devam edip B2'yi bitirmişti ama o da hatırlamıyodur kesin dil çok kolay unutuluyor
Kaynım gelmek istiyo inşaat mühendisi. B2 yapması laz m mis eşim arkadasinin eşi de doktor geldi buraya B2 ye kadar sertifika aldı mesleğini yapio simdi

Alırlar tabi kuzu burda çok dalga konusu oluyor, oradaki bozukluklarla burda ziyafet çekme meselesi falan. İyi canım tanıdıkda varmış. Allah düzeniniz bozmasın. İstediğin zaman tatile gelirsin sende. Napacan
Evet malesef ama ne yapsınlar onalrda burda çalışıyor biriktirip Türkiye'de yatırım yapıyorlar sonra geri dönüş yapıyorlar bazıları

O kadar soğuk haa, şabanın Almanya da çektiği Bi film vardı o geldi aklıma sen kaçak falan diyince.. Demek gölmüş ha ne kadar büyükmüş
Evet uzun adana kanalı gibi nereye gitsek göl bazıları kanal dio ama bazı uzak yerler deniz gibi küçücük dalgalar oluyor deniz kenarı kıyısı gibi

Anladım canım ben öğretmensiz sandım. Farklıdır tabi illaki, bizimki geçici görev gibi
Yok malesef mesleğim burda eğitim de farklı lise bittim mi diploma notu puanın kaç ise o meslekleri seçiyorsun direk staj okul eğitim görüyor sun maaş da veriyorlar yani ÖSS kpss derdi yok burda kalırsak eşim lise mezunu diyorum devam etsin ama zor tekrar liseyi okuması lazım birde burda insanlar robot hayatı gibi sabah 8 gibi başlar işler değişir mesleklere göre 8 saat çalışır lar cumartesi pazar tatil tüm meslekler için geçerli Noel tatili 10 gün birde burda hristiyal İsa dini bayramlari tatilleri oluyor marketler bile bir gunlugune kapanıyor heryer eşit özel günde heryer kapalı eczane hariç market ilk gün kapalı 2 . Gün açık oluyo

Benim de öyleydi yavas yavas biticek demekki cnm

Dedigin her seye harfiyen uyarak yaptirdim canim tahlili :)

Bende öyle yapmıştım hemen 20lik diş ameliyatlarımı oldum ,saçımı falan boyatmıştım hamileyken yapamam diye
hayırlısı olsun canım

Daha once hıc test yaptırmamıs mıydı cnm, ilk kez mı yaptırdı?

Yakın bi arkadaşım ergenliğe geçiş döneminde teşhisi konulamayan bi hastalığa yakalandı. Kendisine kemoterapi uygulanıp ilik nakli yapıldı ve sonra buna ihtiyacı olmadığı öğrenildi. Hatta bu tedavi yüzünden doktorlar bebek sahibi olmasinin zor olduğunu söylediler hep.
Eşinin testleri de çok kötü çıkmıştı. Anlayacağın imkansız gözüyle bakiyodular. Şuan 2 yaşında kızları var haberi aldığında hıçkıra hıçkıra ağlayışımızı unutamam.

Hep dua edelim. Söz ben de edicem yolun açık olsun canım benim. Rabbim ol desin ve olsun, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…