Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kimseye soylemeyi düsünmuyorum canim. Eşimin halasının gelininin olmuyordu bebegi benim ikinci ayda oldu. Hamile olduğumu ögrendiginden itibaren hergün ariyordu goruntulu sesli gunde 3 kere. Normalde hiç muhabbetimiz yoktu. Bana karnıni cek at bakayim cikmis vs bile diyodu. Bebegi kaybettim gecmis olsuna bile aramadi. Gunahını almak istemiyirum ama belki istemeyerekte olsa nazari degmis olabilir. O yuzden seninde dedigin gibi kimsye soylemeyi düsünmuyorum bu kez. Burdakiler haricinde.

Bence de canm ben inanırım nazara çokta korkarım söylememek daha iyi .. bana bildir ama özelden falan yaz bende bir dahaki aya güzel haberlerle gelirim inşallah

Kızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??

Aaa ben yatıyorum hep gerı cıkmasın dıye
Tam aklimdan geciyodun nasıl hissediyorsun kendini cnmprogestan bende kullaniyodum dediğin gibi hep akıntım olurdu.. Baska ilac igne kullanıyor musun cnm

Tam aklimdan geciyodun nasıl hissediyorsun kendini cnmprogestan bende kullaniyodum dediğin gibi hep akıntım olurdu.. Baska ilac igne kullanıyor musun cnm
Sadece progestan kullanıyorum sabah aksam kuzum.. Alt karın sancım var, o da progestan kaynaklı muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…