- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Bende kimseye soylemeyi düsünmuyorum canim. Eşimin halasının gelininin olmuyordu bebegi benim ikinci ayda oldu. Hamile olduğumu ögrendiginden itibaren hergün ariyordu goruntulu sesli gunde 3 kere. Normalde hiç muhabbetimiz yoktu. Bana karnıni cek at bakayim cikmis vs bile diyodu. Bebegi kaybettim gecmis olsuna bile aramadi. Gunahını almak istemiyirum ama belki istemeyerekte olsa nazari degmis olabilir. O yuzden seninde dedigin gibi kimsye soylemeyi düsünmuyorum bu kez. Burdakiler haricinde.Hayır canm 3 olucak bu 8 yıl bir ara var ilk çocuklarım çok erken yaşta oldu
Hayır canm 3 olcak 8 yıl var arada çok istedik bir tane daha olsun diye ama nasip işte şimdi eşimde korkuyor bir anda böyle birşeyle karsilasinca .. ama bir daha ki gebeliğim olirsa soylemicem büyüsün sağlıkla öyle soyleyecegim
Bence de canm ben inanırım nazara çokta korkarım söylememek daha iyi .. bana bildir ama özelden falan yaz bende bir dahaki aya güzel haberlerle gelirim inşallahBende kimseye soylemeyi düsünmuyorum canim. Eşimin halasının gelininin olmuyordu bebegi benim ikinci ayda oldu. Hamile olduğumu ögrendiginden itibaren hergün ariyordu goruntulu sesli gunde 3 kere. Normalde hiç muhabbetimiz yoktu. Bana karnıni cek at bakayim cikmis vs bile diyodu. Bebegi kaybettim gecmis olsuna bile aramadi. Gunahını almak istemiyirum ama belki istemeyerekte olsa nazari degmis olabilir. O yuzden seninde dedigin gibi kimsye soylemeyi düsünmuyorum bu kez. Burdakiler haricinde.
Burdakilerin hepsiyle kader ortağıyız canım. Insallh olurda burda paylasmak nasip olur. Umut olur.Bence de canm ben inanırım nazara çokta korkarım söylememek daha iyi .. bana bildir ama özelden falan yaz bende bir dahaki aya güzel haberlerle gelirim inşallah
Ben canimKızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??
Çok afedersin idrarında beyaz beyaz parcacıklar oluyor muydu? Sankı geri mi cıkıyor bu? BilemedimBen canim
İnsallahhh herkese diyeceğim tek şey umutlarını kimse kaybetmesin rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmisBurdakilerin hepsiyle kader ortağıyız canım. Insallh olurda burda paylasmak nasip olur. Umut olur.
Fazlalığını atar canim o olur. İleri ittir mümkün olduğunca bideÇok afedersin idrarında beyaz beyaz parcacıklar oluyor muydu? Sankı geri mi cıkıyor bu? Bilemedim
Baya yogun beyaz parcacıklar var kar küresi suyu olur yaaFazlalığını atar canim o olur. İleri ittir mümkün olduğunca bide
Bliyorum bliyorum oluyor öyle içinde eriyor fitil fazlaligini atıp içindeki emiyor rahim. Yürü biraz koyuncaBaya yogun beyaz parcacıklar var kar küresi suyu olur yaa
Aaa ben yatıyorum hep gerı cıkmasın dıyeBliyorum bliyorum oluyor öyle içinde eriyor fitil fazlaligini atıp içindeki emiyor rahim. Yürü biraz koyunca
Doktor bana yatmadan önce koy demişti ben de yürümüyordum ama yine de ertesi gün o parçacıklar oluyorduAaa ben yatıyorum hep gerı cıkmasın dıye
Canim ben kullandim. Gece yatarken kullan daha az akıyor.Kızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??
Tam aklimdan geciyodun nasıl hissediyorsun kendini cnmAaa ben yatıyorum hep gerı cıkmasın dıye
Herkeste oluyormus demekDoktor bana yatmadan önce koy demişti ben de yürümüyordum ama yine de ertesi gün o parçacıklar oluyordu
Sadece progestan kullanıyorum sabah aksam kuzum.. Alt karın sancım var, o da progestan kaynaklı muhtemelenTam aklimdan geciyodun nasıl hissediyorsun kendini cnmprogestan bende kullaniyodum dediğin gibi hep akıntım olurdu.. Baska ilac igne kullanıyor musun cnm
Cok belirtilere takilmamak laizm ama umudumuzu da koruyalimSadece progestan kullanıyorum sabah aksam kuzum.. Alt karın sancım var, o da progestan kaynaklı muhtemelen
Yok canm takılmıyorum daha cok erken, sen sordugun ıcın soyledımCok belirtilere takilmamak laizm ama umudumuzu da koruyalimne zaman belli olucak peki sonuç cnm
Hadi bakalım herşey cok güzel olur ins snein icinYok canm takılmıyorum daha cok erken, sen sordugun ıcın soyledım14 gün sonra dedı hemsıre, beklıcem bu sefer erkenden test yapmıcam, 22 subat ınsallah
Zahmetsiz rahmet olmaz derler canım, illaki bu işe girişen elini taşın altına koyacakKaynım gelmek istiyo inşaat mühendisi. B2 yapması laz m mis eşim arkadasinin eşi de doktor geldi buraya B2 ye kadar sertifika aldı mesleğini yapio simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?