Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle yapmıştım hemen 20lik diş ameliyatlarımı oldum ,saçımı falan boyatmıştım hamileyken yapamam diye
hayırlısı olsun canım
Bende saçımı boyatmak istiyorum ama çekiniyorum ya, geçmişte çok boyadım kendi kendime güzelde oldu aslında ama bilmem Bi cesaret lazım onu da yaparım belki, iyi yapmışsın canım bu süreci de güzel değerlendirmek lazım napalım

Benim de öyleydi yavas yavas biticek demekki cnm
İnşallah geçer de kuzum, o bakımdan da rahatlarım. Psikolojim daha iyi ama, kafam çok dağınık ya, birisi birşey söylüyor duyuyorum anlıyorum ama yapamıyorum kafamdan çıkıveriyor. Çok dalgınım.

Kuzum, benim bi tanıdığımda azospermi çıktı ve vücudunun başka bir yerinden erkeğin, yedek sperm üreten hücreleri bulup, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldular. Seni, yıllarca varikoselle ve bebiş yolu beklemekle mücadele etmiş biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi bir kızım var benim de. Benim eşimin de değerleri çok düşüktü. Kaç canım değerler benimle paylaşır mısın?

Canım üzülmee rabbim Nasib eder inşallah, moralini iyi tutmaya çalış. Oraya odaklanma, yapmak zor biliyorum ama.. Umutlu ol belki 1 ay belki 2 ay sonra olacak.. Üzülmeeee

Ara sıra dalgalanmalar olur cnm cok normal yaşadıkların.. Rabbim sabır versin. Ben bu süreçte en çok duaya sarıldım bol bol kuran okuyorum tesbih cekiyorum dua gruplarında yer alıyorum iyi geliyor bana

Ay ben hıc kendı sacımı boyayamadım, düz boya yaparken de yapamadım, simdi ombrelı hıc yapamam, sıfır el becerisi

Kızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??
As ben progestan kullandım ağızdan ilk kızımda kullandım düşük tehlikesi vardı diye günde 1 defa 1 ay kukkndim şükür kızım tutunmustu çok uyku yapıyordu halsizlik bitkinlik falan ama şuan bu gebelikte kullanmamama rağmen 6. Haftaya girdigimden beri hep uykucuyum halsizlik bitkinlik agizimda tat değişikliği kusacakmis gibi olmak ama kusamamak

Doktor bana vajınal önerdi cnm, agızdan alınca yan etkılerı cok oluyormus

Kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi canım? Ben düzensiz diye de almıştım ovulasyon, 35 günde bir oluyordum o zaman çok geç yumurtladığımı öğrendim mesela, ama ne zaman hamile kaldığımı yine bilemedim. Öğrenmek istiyorsan net değilse işe yarar canım.

Canim ozel mesaj olarak gonderdim sana sonuclari

Adetlerim düzenli 28-30 gün arasında döngülerim. Sağolasın verdiğin bilgi için. Garanti olsun yine alır kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…