Bende saçımı boyatmak istiyorum ama çekiniyorum ya, geçmişte çok boyadım kendi kendime güzelde oldu aslında ama bilmem Bi cesaret lazımBende öyle yapmıştım hemen 20lik diş ameliyatlarımı oldum ,saçımı falan boyatmıştımhamileyken yapamam diye
hayırlısı olsun canım
İnşallah geçer de kuzum, o bakımdan da rahatlarım. Psikolojim daha iyi ama, kafam çok dağınık ya, birisi birşey söylüyor duyuyorum anlıyorum ama yapamıyorum kafamdan çıkıveriyor. Çok dalgınım.Benim de öyleydi yavas yavas biticek demekki cnm
Kuzum, benim bi tanıdığımda azospermi çıktı ve vücudunun başka bir yerinden erkeğin, yedek sperm üreten hücreleri bulup, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldular. Seni, yıllarca varikoselle ve bebiş yolu beklemekle mücadele etmiş biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi bir kızım var benim de. Benim eşimin de değerleri çok düşüktü. Kaç canım değerler benimle paylaşır mısın?Merhaba kizlar, ben uzunca bir sure hamilelik cabalarina ara veriyorum. Bugun esimin sperm testi cikti ve sonuclar cok kotu, sayi hareketlilik ve morfoloji hepsi cok dusuk. Uroloji doktoruna randevu aldik persembe gunu icin. Lutfen bizim icin dua edin.
Canım üzülmee rabbim Nasib eder inşallah, moralini iyi tutmaya çalış. Oraya odaklanma, yapmak zor biliyorum ama.. Umutlu ol belki 1 ay belki 2 ay sonra olacak.. ÜzülmeeeeMerhaba kızlar benimde batım on şubattı iki gündür pembemsi akıntım var. Az önce gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Çok moralim bozuk. Yani sanki bu ay olacakmış gibi hissettim bulantım oldu göğüslerim falan. Ne bilim insan çok isteyince ruhen ve bedenen o hal içinde oluyorsun demekki. Sabaha kadar ağlamak istiyorum şuan.
Olacaksın kuzum inşallah,, rabbim unutturacak bu günleri sanaYaşlı hissettim kendimi benim 32 olmama 2 ay var.. Ne güzel anne olucaktim tam da bugunlerde
İnsallahh cnmHadi bakalım herşey cok güzel olur ins snein icin
Ara sıra dalgalanmalar olur cnm cok normal yaşadıkların.. Rabbim sabır versin. Ben bu süreçte en çok duaya sarıldım bol bol kuran okuyorum tesbih cekiyorum dua gruplarında yer alıyorum iyi geliyor banaİnşallah geçer de kuzum, o bakımdan da rahatlarım. Psikolojim daha iyi ama, kafam çok dağınık ya, birisi birşey söylüyor duyuyorum anlıyorum ama yapamıyorum kafamdan çıkıveriyor. Çok dalgınım.
Ay ben hıc kendı sacımı boyayamadım, düz boya yaparken de yapamadım, simdi ombrelı hıc yapamam, sıfır el becerisiBende saçımı boyatmak istiyorum ama çekiniyorum ya, geçmişte çok boyadım kendi kendime güzelde oldu aslında ama bilmem Bi cesaret lazımonu da yaparım belki, iyi yapmışsın canım bu süreci de güzel değerlendirmek lazım napalım
As ben progestan kullandım ağızdan ilk kızımda kullandım düşük tehlikesi vardı diye günde 1 defa 1 ay kukkndim şükür kızım tutunmustu çok uyku yapıyordu halsizlik bitkinlik falan ama şuan bu gebelikte kullanmamama rağmen 6. Haftaya girdigimden beri hep uykucuyum halsizlik bitkinlik agizimda tat değişikliği kusacakmis gibi olmak ama kusamamakKızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??
Ins hepimiz hep beraber anne olalım cnmOlacaksın kuzum inşallah,, rabbim unutturacak bu günleri sana
Doktor bana vajınal önerdi cnm, agızdan alınca yan etkılerı cok oluyormusAs ben progestan kullandım ağızdan ilk kızımda kullandım düşük tehlikesi vardı diye günde 1 defa 1 ay kukkndim şükür kızım tutunmustu çok uyku yapıyordu halsizlik bitkinlik falan ama şuan bu gebelikte kullanmamama rağmen 6. Haftaya girdigimden beri hep uykucuyum halsizlik bitkinlik agizimda tat değişikliği kusacakmis gibi olmak ama kusamamak
Kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi canım? Ben düzensiz diye de almıştım ovulasyon, 35 günde bir oluyordum o zaman çok geç yumurtladığımı öğrendim mesela, ama ne zaman hamile kaldığımı yine bilemedim. Öğrenmek istiyorsan net değilse işe yarar canım.Kızlar bişey soracam. Ben bu ay ovulasyon testi yapayım dedim ama biz zaten bebek olsun diye adetten sonra gün aşırı ilişkiye giriyoruz yani ovulasyonu kaçırmayız herhalde diye düşünüyorum. O yüzden ovulasyon testinin bana bir faydası olur mu sizce
İns kızlar bu sene sizin için hayırlı bereketli olurIns hepimiz hep beraber anne olalım cnm
Evet ağız yoluyla dediğim gibi belirtiler çok oluyor sarhoş oluyorsun resmen o kadar etki yapioDoktor bana vajınal önerdi cnm, agızdan alınca yan etkılerı cok oluyormus
Evde olsa sıkıntı deıl de, calısırken perisan eder adamıEvet ağız yoluyla dediğim gibi belirtiler çok oluyor sarhoş oluyorsun resmen o kadar etki yapio
Canim ozel mesaj olarak gonderdim sana sonuclariKuzum, benim bi tanıdığımda azospermi çıktı ve vücudunun başka bir yerinden erkeğin, yedek sperm üreten hücreleri bulup, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldular. Seni, yıllarca varikoselle ve bebiş yolu beklemekle mücadele etmiş biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi bir kızım var benim de. Benim eşimin de değerleri çok düşüktü. Kaç canım değerler benimle paylaşır mısın?
Adetlerim düzenli 28-30 gün arasında döngülerim. Sağolasın verdiğin bilgi için. Garanti olsun yine alır kullanırım.Kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi canım? Ben düzensiz diye de almıştım ovulasyon, 35 günde bir oluyordum o zaman çok geç yumurtladığımı öğrendim mesela, ama ne zaman hamile kaldığımı yine bilemedim. Öğrenmek istiyorsan net değilse işe yarar canım.
EvetEvde olsa sıkıntı deıl de, calısırken perisan eder adamı
Ben kullandım canım, alttan fitil gibi kullandım, normal ilacı. Neden sordun kuzu?Kızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??
Evet cnm, ilk hamilelikte yuzyuze dersler baslamıstı, 1bucuk ay kadar gıttık okula, ders sırasında Bı yokluyordu uyku hali benı, ama tabı hıcbısey kullanmıyordum o zaman..Evetsanırım ogretmendin demi derste uyuklardin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?