Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetlerim düzenli 28-30 gün arasında döngülerim. Sağolasın verdiğin bilgi için. Garanti olsun yine alır kullanırım.
O zaman çok kullanmana gerek yok bence kuzu, böyle çok afedersin yumurta akı gibi yoğun akıntın olursa o gün yumurtlama günün demektir. Gün aşırı değilde, yumurtlama zamanına yakın mesela 2 - 3 gün beklersen ilişki için daha iyi oluyor diyorlar.

Bende çok inanıyorum nazara insanların gözü kalıyor söylemeyi düşünmüyorum bu sefer

Bende olursa inşallah, kimseye söylemeyeceğim erkenden.. Bekleyeceğim., bende çok inanıyorum nazara.
Aynen canım en azından ilk 3 ay falan gerek yok ilkinde çok hevesliydik tabi herkese söylemişim sonradan herkese düşük yaptığını söylemek çok üzücü

Okul dönemi siz öğretmenler için zor bence git gel merdiven çik yorul ders sunarken ayakta dur sınıfta dolaş tabi sizler için zor Allah kolaylık versin hepinize ilaç kullanmadan bile gebelik hormonu var bir tane o yükseldikçe bu belirtiler çıkıyormuş . İns bir dahaki sizler için iyi gider bu gebelik işini yaza planlasaniz şans işte kaç ay uğraşıyor şunuz sular geciyor okul tatil oldumu 3 aylık sizin için de iyi olurdu o zaman dinlenerek tatil yapardınız ama şuan düşünüyorsunuz hakkınızda hayırlısı

Gözü volkanın gözü çıksın bende akrabalarıma aileme kv lere demedim bir hile olan kız kardeşim birde BURDAKİ eşimin teyze kızı biliyor oda bana doktora giderken yardımcı oldun diye eltim hamile. Diğer eltim 2 yıldır uğraşıyor göze gelirim nazara inanıyorm söylemedim sadece Bursalılar bütün kadınlar kulübü biliyor

Burda da bütün kadınlar biliyor

Valla en guzeli kuzum. Herkesin bilmesine gerekte yok. Kimin içinin gercekte ne oldugunu nasıl baktığını bilmiyoruz. Sonra olan bize oluyor. Kimsenim ruhu duymuyor. Insallhh sorunsuz ilerler saglicakla kucagina alirsin minnaği. Saglikli olsunda kimsenin bilmesine gwrek yok ❤

Teşekkürler canım ins tutunur sulaleye ozaman sürpriz yaparım amin ins kısmet olur darısı senin başına ins bu sefer kazasız belasız olur bebeğini tasirsin ben muska takıyorum birde korkmamak için

Hıc planladıgmız gıbı olmuyor maalesef, ilk denemeye basladıgım zamanlarda su ay olsun, bu ay olsun dıye plan yapıyordum, yaklasık 3 yıldır olmuyor artık ne zaman gelirse dıyorum.. Allahın ıznıyle o zor gunlerı atlatırız ınsallah

Herkesin aklında aynı düşünce var kimseye demeyeceğim düşüncesi Ben de aynısını düşünğyorum olursa kimseye demeyeceğim diye ama ben dayanamıyorum içimde tutamıyorum bazı şeyleri

Herkesin aklında aynı düşünce var kimseye demeyeceğim düşüncesi Ben de aynısını düşünğyorum olursa kimseye demeyeceğim diye ama ben dayanamıyorum içimde tutamıyorum bazı şeyleri
Hayır demıcez buraya gel 1000 kere yaz, ama kımseye Bı sure demıcez, bu bızım sırrımız olcak

Teşekkürler canım ins tutunur sulaleye ozaman sürpriz yaparım amin ins kısmet olur darısı senin başına ins bu sefer kazasız belasız olur bebeğini tasirsin ben muska takıyorum birde korkmamak için
Insallh canım ya annem banada aldı muska düşükten sonra. Rabbim hiçbirimizi korktuguna ugratmasın bundan sonra. Aslında bende kimseye söylememistim. Görümcem yaymış. Tüm sulalenin oldugu grupta paylasmis sonrada da sagir sultana kadar duydu iste. Ama bu kez elimde olsa esime bile söylemem

Amin ins herhangi bir sıkıntı var mı eşinin de seninde

Ara sıra dalgalanmalar olur cnm cok normal yaşadıkların.. Rabbim sabır versin. Ben bu süreçte en çok duaya sarıldım bol bol kuran okuyorum tesbih cekiyorum dua gruplarında yer alıyorum iyi geliyor bana
Ne iyi yapıyorsun canım bende kur an dinliyorum sürekli
Aynen canım en azından ilk 3 ay falan gerek yok ilkinde çok hevesliydik tabi herkese söylemişim sonradan herkese düşük yaptığını söylemek çok üzücü
Aynı şeyleri düşünüyoruz canım zaten eski kadınlar hep 3 ay beklerlermiş biliyor musun. Diyorum demekki Bi hikmet var..

Vsllshi ben de 4 düşük yaptığım için eşim akillabmiscodanenden çok düşünüyor söylemiyor garibim normalde annesine hemen oterdi ne yapsın sevmediği yengesi hamile benim onunla kıyaslanması istemiyo gözü var kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…