Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın ins güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun 8 gün sonra sevinçten havalara uç inşallah
Kanı verdim tatlışlar bakalım 1 saate falan uygulamaya düşer heralde inşallah bebiş vardır
inşallahhhhh pozitiftir

Merhaba canım,senin süreç nasıl ilerliyor şu an kan sulandırıcı başladın mı?Kalp atışı duyuldu mu?
İyiyim şükür canım coraspin + oksapar 0.4 başladık, daha 5+0 oldum, biraz geç gideceğim kontrole inşallah bir sıkıntım olmazsa

Sonuç negatif... Teşekkürler desteğiniz için canlarım Bir günlük sevineceğim varmış demekki... Daha da predictor almam hatta erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum birdaha. Her seferinde kan veririm daha iyi.

İyiyim şükür canım coraspin + oksapar 0.4 başladık, daha 5+0 oldum, biraz geç gideceğim kontrole inşallah bir sıkıntım olmazsa
Maşallah 5 haftalık ha.Oyy o minicik kalbi oluşacak.Gümbür gümbür atmasıda nasip olsun.Kucağına almakta inşaAllah. Nasıl iğne vurmak zor oluyor mu? Yada bikaç aklımda soru işareti de var vücutta bi kanama oluşursa bi sıkıntı oluşturuyor mu?

Canım ya,üzüldüm ama İnşaAllah bi daha ki aya nasip olur.Ne yazim bilemedim. Ben hep kaset test yaparım hiç erken gebelik yapmamıştım eğer yanlış sonuçlar veriyorsa kesinlikle alınmaz ya ne saçma bi ürün kuruma çizgisi bırakıyor.

Cok geçmiş olsun canım ümidini kaybetme o test hepimizi de yanılttı malesef Allah büyük

Kuruma çizgisi değildi canım 3 dakika olmadan çıkıyordu ben hemen foto çektim kuruma çizgisi zor görünüyor ışık falan tutmak gerekiyor... Hatalı ama belli ki

Kuruma çizgisi değildi canım 3 dakika olmadan çıkıyordu ben hemen foto çektim kuruma çizgisi zor görünüyor ışık falan tutmak gerekiyor... Hatalı ama belli ki
Sohrab in da basina gelmişti demek ucuz kaset testlerden alicaz kac cikti sonucun belki yükselir ya

Bi tuhaflık var ama.Adet olmazsan bi kan testi verirsin.Ama aksi olursa test hata veriyor demek ki.

Predictor da mı hatalı cıktıona iyi diyolardı halbukı, gecen ay ben prodoctor erken gebelıkte cızgı gordum, seninkine gore cok cok silikti ama barız 5 dk da cıkmıstı.. Erken gebelık almam bıdaha da dedım artık..
Üzüldüm cnm ya, bebiş koyarım adının yanınadiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…