Amiiiin inşallah kuzumsağlıkla gelsin bebişin
Amin İnşallah canlarım ❤çok teşekkür ederimHadi hayırlısı inşaAllah.Allah' ım dualarını kabul etsin cnm.Müjdeli haberle dönesin inşAllah.(amin)❤
Bana niyeyse dün attığın resim daha koyu geldi.Yine dosya eklenmemişş tekrar atıyoruuum
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Şükür Rabb'im güzel haberler almanı nasip etsin insBenım doktor yarın yokmus, haftaya gel dedı, sonuclar ıyı dedı
Amin. İnşallah canım.❤Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insgüzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKanı verdim tatlışlar bakalım 1 saate falan uygulamaya düşer heralde inşallah bebiş vardır
Hayırlı olsun 8 gün sonra sevinçten havalara uç inşallahMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
inşallahhhhh pozitiftirKanı verdim tatlışlar bakalım 1 saate falan uygulamaya düşer heralde inşallah bebiş vardır
Bekliyoruz...Kanı verdim tatlışlar bakalım 1 saate falan uygulamaya düşer heralde inşallah bebiş vardır
Merhaba canım,senin süreç nasıl ilerliyor şu an kan sulandırıcı başladın mı?Kalp atışı duyuldu mu?Hayırlı olsun 8 gün sonra sevinçten havalara uç inşallah
inşallahhhhh pozitiftir
İyiyim şükür canım coraspin + oksapar 0.4 başladık, daha 5+0 oldum, biraz geç gideceğim kontrole inşallah bir sıkıntım olmazsaMerhaba canım,senin süreç nasıl ilerliyor şu an kan sulandırıcı başladın mı?Kalp atışı duyuldu mu?
Maşallah 5 haftalık ha.İyiyim şükür canım coraspin + oksapar 0.4 başladık, daha 5+0 oldum, biraz geç gideceğim kontrole inşallah bir sıkıntım olmazsa
Çok amin İnşallah. Sen de sağlıcakla kucağına al meleğini ❤Hayırlı olsun 8 gün sonra sevinçten havalara uç inşallah
inşallahhhhh pozitiftir
Canım ya,üzüldüm ama İnşaAllah bi daha ki aya nasip olur.Sonuç negatif... Teşekkürler desteğiniz için canlarımBir günlük sevineceğim varmış demekki... Daha da predictor almam hatta erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum birdaha. Her seferinde kan veririm daha iyi.
Sonuç negatif... Teşekkürler desteğiniz için canlarımBir günlük sevineceğim varmış demekki... Daha da predictor almam hatta erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum birdaha. Her seferinde kan veririm daha iyi.
Kuruma çizgisi değildi canım 3 dakika olmadan çıkıyordu ben hemen foto çektim kuruma çizgisi zor görünüyor ışık falan tutmak gerekiyor... Hatalı ama belli kiCanım ya,üzüldüm ama İnşaAllah bi daha ki aya nasip olur.Ne yazim bilemedim. Ben hep kaset test yaparım hiç erken gebelik yapmamıştım eğer yanlış sonuçlar veriyorsa kesinlikle alınmaz ya ne saçma bi ürün kuruma çizgisi bırakıyor.
Kuruma çizgisi değildi canım 3 dakika olmadan çıkıyordu ben hemen foto çektim kuruma çizgisi zor görünüyor ışık falan tutmak gerekiyor... Hatalı ama belli ki
Bi tuhaflık var ama.Kuruma çizgisi değildi canım 3 dakika olmadan çıkıyordu ben hemen foto çektim kuruma çizgisi zor görünüyor ışık falan tutmak gerekiyor... Hatalı ama belli ki
Predictor da mı hatalı cıktıSonuç negatif... Teşekkürler desteğiniz için canlarımBir günlük sevineceğim varmış demekki... Daha da predictor almam hatta erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum birdaha. Her seferinde kan veririm daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?