Dün değerlendirmedim zaten sperm sorunu yok ama kaliteli olmaz diyeKuzum bence de olmamış sen değerlendirmeye devam eğer sperm sorunu yoksa
El işiyle ilgili her şeyi yapmayı çok severim. Evim yaptığım puzzle ların tablolarıyla dolu meselaayy evet çok tatlı oluyor onlar. bende amigurumi yapmıştım. çok iyi oluyor oyuncak olarak, oda kolay videolardan öğreniliyor. kızıma kuzu yapmıştım. nasip değilmiş.. çocuğum olmazkende yaptım birsürü hediye ettim hep arkadaşlarımın çocuklarına. deneyebilirsin istersen. çok güzel kafa dağıtıyor.
Bence hamilelik var canım . Sen bence bugün direk kan verYine dosya eklenmemişş tekrar atıyoruuum
Hadi hayırlı olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz, rabbim bekletmeden versin kuzunu sanaMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Amin canım çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz, rabbim bekletmeden versin kuzunu sana
Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin minikMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Rabbim bu kez saglikla ilerlemesini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ins cnmMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin minik
Amin canım çok teşekkür ederim ❤ İnşallah sizlerede tez vakitte hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. AminRabbim bu kez saglikla ilerlemesini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ins cnm
Daha çatlama olmamış bebeğimKızlar bence hala çatlama olmamış sizce? 14.güne göre silik olduğuna bakmayın kuruyunca iyice belirginleşti o. Ama bugün de bence hala t çizgisi koyu ama bir de size sorayım dedim
Hayırlısıyla yüzün gülsün inşallah güzel haberlerini bekliyo olucazMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Çatlama olmamıs daha, guzel bır yumurta gelıyor gümbür gümbürKızlar bence hala çatlama olmamış sizce? 14.güne göre silik olduğuna bakmayın kuruyunca iyice belirginleşti o. Ama bugün de bence hala t çizgisi koyu ama bir de size sorayım dedim
Evet bu hafta yogun gectı bizimde, zaman cabuk gecıyor boylelıkleSelam kızlarrr.. Bizim okullar başladı tempo hızlandı . En azından kendimi unuttum biraz zaman daha çabuk geçiyor neyseki . Buralara giremedim. Herkes iyidir inşllahSohrab sonuçların nasıl çıktı var mı haber?
Saglıcakla tutunsunlar insallahMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Hayırlısıyla yüzün gülsün inşallah güzel haberlerini bekliyo olucaz
İnşallah. Çok teşekkür ederim canlarım ❤Saglıcakla tutunsunlar insallah
Daha çatlama olmamış bebeğimyarına olur büyük ihtimal.
Ay hadi inşallah dürüst olmak gerekirse doktordan sonra bu aydan hiç ümidim yoktu hatta 3 ay sonra aman bu yumurta da düzgün olmayacak modunda ilk cips kaçamağımı da yapmıştım ama 2 gündür beni tekrar azıcık umutlandırdıÇatlama olmamıs daha, guzel bır yumurta gelıyor gümbür gümbür
Sen tedavi planlayacağız dedikçe benim içim kıpır kıpır oluyor senin için yaEvet bu hafta yogun gectı bizimde, zaman cabuk gecıyor boylelıkle
Sonuclarım ıcın doktor ıyı dedı Bı degerim de sıkıntı var, sanırım onu da cok onemsemedı, haftaıcı gıdıp yuzyuze gorusecez, tedavı planı yapıcaz
Amiiiin inşallah kuzumMerhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
Sen tedavi planlayacağız dedikçe benim içim kıpır kıpır oluyor senin için ya
Hadi hayırlısı inşaAllah.Allah' ım dualarını kabul etsin cnm.Müjdeli haberle dönesin inşAllah.(amin)Merhaba arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah bana ve canlarım hepinize hamile kalmayı ve kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin ❤ 8 gün sonra test günüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?