Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bence de olmamış sen değerlendirmeye devam eğer sperm sorunu yoksa
Dün değerlendirmedim zaten sperm sorunu yok ama kaliteli olmaz diyebirde yumurta mm si küçük diye bugün de koyu çıkar diye tahmin etmiştim iyiki dün aceleye getirmemişim o zaman

El işiyle ilgili her şeyi yapmayı çok severim. Evim yaptığım puzzle ların tablolarıyla dolu mesela amigurumiyi ben de çok istedim ama henüz ona kalkışmadım yeniden olursa bebeğim o zaman yapıcam ama, kuzucuklar çok tatlı gerçekten

Hadi hayırlı olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz, rabbim bekletmeden versin kuzunu sana

Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin minik

Rabbim bu kez saglikla ilerlemesini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ins cnm

Kızlar bence hala çatlama olmamış sizce? 14.güne göre silik olduğuna bakmayın kuruyunca iyice belirginleşti o. Ama bugün de bence hala t çizgisi koyu ama bir de size sorayım dedim
Daha çatlama olmamış bebeğim yarına olur büyük ihtimal.

Hayırlısıyla yüzün gülsün inşallah güzel haberlerini bekliyo olucaz

Evet bu hafta yogun gectı bizimde, zaman cabuk gecıyor boylelıkle
Sonuclarım ıcın doktor ıyı dedı Bı degerim de sıkıntı var, sanırım onu da cok onemsemedı, haftaıcı gıdıp yuzyuze gorusecez, tedavı planı yapıcaz

Saglıcakla tutunsunlar insallah

Daha çatlama olmamış bebeğim yarına olur büyük ihtimal.
Çatlama olmamıs daha, guzel bır yumurta gelıyor gümbür gümbür
Ay hadi inşallah dürüst olmak gerekirse doktordan sonra bu aydan hiç ümidim yoktu hatta 3 ay sonra aman bu yumurta da düzgün olmayacak modunda ilk cips kaçamağımı da yapmıştım ama 2 gündür beni tekrar azıcık umutlandırdı

Sen tedavi planlayacağız dedikçe benim içim kıpır kıpır oluyor senin için ya

Amiiiin inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebişin

Hadi hayırlısı inşaAllah.Allah' ım dualarını kabul etsin cnm.Müjdeli haberle dönesin inşAllah.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…