Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gayet iyi kan ver kuzum
Diğer test de aynı marka o yüzden anlam veremedim balım az önce attığım yarım çıktı hatalıdır diye diğerini yaptım onda da hiç çıkmadı ama tamam kuzular haklısınız kanda zaten kesinleşir kan verip haber vericem akşam size inşallah öyledir Onu da atayım hatta tam netleyemedim aceleyle yok denecek kadar az burda birşey görünmüyor. Aynı idrara bunu yarım saat bi saat sonra batırdım bilmiyorum neden bu kadar farklı çıktılar Akşam haber vericem size canlarım

Lütfen tadını çıkar. Is yerinde kendini strese sokma. Aksam çabucak gelir sen stresten uzak bir gün gecir
Çok tatlısınız teşekkür ederimmm inşallah öyledir

ayy evet çok tatlı oluyor onlar. bende amigurumi yapmıştım. çok iyi oluyor oyuncak olarak, oda kolay videolardan öğreniliyor. kızıma kuzu yapmıştım. nasip değilmiş.. çocuğum olmazkende yaptım birsürü hediye ettim hep arkadaşlarımın çocuklarına. deneyebilirsin istersen. çok güzel kafa dağıtıyor.

Ay ben cok merak ediyorim amigurumiyi acaba yapabilir miyim ki

Ay ben cok merak ediyorim amigurumiyi acaba yapabilir miyim ki
yaparsın canım, 2 buçuk tığ ile yapılıyor. ufak ufak başlarsan yaparsın :) bende hiç anlamazdım böyle şeylerden annem sağolsun o gösterdi kafanı dağıtırsın dedi :) baktım baya baya yapıyorum. tığ al 1 2 renk ip al bebek ipi alıyordum ben hep. başla kuzu :))

Benim annem de tam tersi beceremezsin sen diyor

Resmi atamamışım birdaha deniyorum
Var gibi ince açık bir çizgi benim testim de erken gebelik testi böyle çıktı hemen dk sinda ama foto çekince çizgi gözükmüyordu gözle bakılınca gözüküyor du inandım bebiş olduğuna ama 3 gün sonra tekrar yeniledim tam net cilti bence var canm hem seninkide erken çıkmış ikinci çizgi hadi hayırlısı bakalım yarın da yaparsan bir tık daha belli olur inşallah

Kızlar bence hala çatlama olmamış sizce? 14.güne göre silik olduğuna bakmayın kuruyunca iyice belirginleşti o. Ama bugün de bence hala t çizgisi koyu ama bir de size sorayım dedim

Eklentiler

• IMG_20210305_150217.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 30
Selam kızlarrr.. Bizim okullar başladı tempo hızlandı . En azından kendimi unuttum biraz zaman daha çabuk geçiyor neyseki . Buralara giremedim. Herkes iyidir inşllah Sohrab sonuçların nasıl çıktı var mı haber?

Kızlar bence hala çatlama olmamış sizce? 14.güne göre silik olduğuna bakmayın kuruyunca iyice belirginleşti o. Ama bugün de bence hala t çizgisi koyu ama bir de size sorayım dedim
Kuzum bence de olmamış sen değerlendirmeye devam eğer sperm sorunu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…