- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Çok haklısın o hissiyat oluyor inşallah bizim kuruntumuzdur herşey yolunda gider canımBende valla kullandığım vitaminler Felan boşa gidiyor sanki kötü beslenince, bir yandan göbekde çıkıyor
Çok teşekkürler canım evet keyfi yerinde aslında çok oynuyordu ama sezeryen dikişlerin orda hissedemiyom oyüzden bebek biraz yukarı çıksa hissederim şükürKuzum gözün aydın prensin keyfi yerindeymiş demekkiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sorma ya bende dün ve bugün kola içtim kaç aydır içmiyordumKesinlikle dikkat etmeye çalış ama bir hafta bozdum diye stres yapma çünkü o iyi etkilemiyor bende 3 ay aman dikkat edeyim diye bir gerildim 4.ay yumurta büyümedi sonra dikkat ettim ama odaklanmanmadım o şekilde daha rahat oldu, ramazanda bende ne zamandır içmediğim kolayı bile içtim
Aminins canımOyy oyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Kuzum benim inşallah o gördüğün bebek gelecekteki yavrundur, gelir kucağına bir an önce canım, sağlıkla hayırla inşallah, ahirette cennette göreceğiz inşallah böyle düşünüp güç alıyorum ben ne yapalım elimizden birşey de gelmşyor
Dönersin hiç sıkıntı yapma 2 gün kola içmeden bünye tepe taklak olacaksa Ohoo yaşayamayız o zamanSorma ya bende dün ve bugün kola içtim kaç aydır içmiyordumZaten stresli bir insanım normalde de neyse bu geceden itibaren eski duzenime dönüyorum tekrardan
Yükselen asıl benliğin oluyordu galiba başak çok baskın bi burçtur o yüzden seni çok etkilemiş demekkiAma gerçekten doğru heleki yengeç duygusaldır diye düşünülür ama ben tam bir mantık insanıyım, zamanında Ohoo ne eleştireldim şimdi ağzımı açmıyorum korkudan başıma geliyor diye ve en önemlisi gerçekten her şey istediğim gibi gitmeli
İnşallah canım, sen bu ay kesin başlıyor musun? Fazla kiloları da verebilsek harika olurBende Leslie yapıyordum bir ara canım ben geceleri yapıyorum bazen bugün yine yapacağım.Bu akşam söz verdim kendime sağlıklı nespejekye devam edeceğim diye, inşallah devamı gelirHazirana birşey kalmadı inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Ben leslie yaptıgım aylarda hep normal olması gerekenden 2 3 gun erken yumurtladım hep, sanırım yumurtalıkları da harekete gecırıyor, bak sen de gec yumurtlama oluyor, cok hareket etsen duzene girecekBen de geçen ay çok dikkat etmiştim bu ay biraz yarım yamalak oldu üzülüyorum canım
Leslie süper ya geçen ay onu da daha çok yapmıştım bu ay birkaç kere yapabildimYumurtlamam da gecikti işte azcık bile salamıyorum kendimi hemen kötüye gidiyor neden normal bi insan olamadım sanki
Sana hiç yakıstıramadım sosyalKesinlikle dikkat etmeye çalış ama bir hafta bozdum diye stres yapma çünkü o iyi etkilemiyor bende 3 ay aman dikkat edeyim diye bir gerildim 4.ay yumurta büyümedi sonra dikkat ettim ama odaklanmanmadım o şekilde daha rahat oldu, ramazanda bende ne zamandır içmediğim kolayı bile içtim
Evet çok haklısın canım geçen ay benim de öyle olmuştu rekor kırdım 34 günde adet oldum bu sefer haftada 2 kere yapabildim o yetmedi demekki. Bakalım tekrar daha sık yapıcam inşallahBen leslie yaptıgım aylarda hep normal olması gerekenden 2 3 gun erken yumurtladım hep, sanırım yumurtalıkları da harekete gecırıyor, bak sen de gec yumurtlama oluyor, cok hareket etsen duzene girecek
Ama bende sadece 2 gün içtim kolayı birde iftarda tam bir dilim olmasa da yarım yarım tatlı yada yarım çikolata yiyorum ramazanda durduramıyorumSana hiç yakıstıramadım sosyal
Her su içtiğimde aklıma sen geliyorsun, ilk tanıstıgımız zamanlarda sna su ıcıcem dıye söz vermıstım, her tupper dolduruşumda aklımdasın
Ramazan biterse daha sık ve düzenli yapalım, ben de biraz gaza gelirimEvet çok haklısın canım geçen ay benim de öyle olmuştu rekor kırdım 34 günde adet oldum bu sefer haftada 2 kere yapabildim o yetmedi demekki. Bakalım tekrar daha sık yapıcam inşallah
Ayy evet enfeksiyon olayı da var, ben de Sirkeli su içiyorum bir bardak ama üstüne kaç kere çıkıyorum lavaboya, acaba etkili oluyor mudur bilmem.. Tabi sonra gün boyunca hıc cıkmıyoruz..Ama bende sadece 2 gün içtim kolayı birde iftarda tam bir dilim olmasa da yarım yarım tatlı yada yarım çikolata yiyorum ramazanda durduramıyorumama suyu iftarda 2 litre sahurda 1.5 litre aynen devam enfeksiyon korkusuna
O zaman birbirimizi motive etmeceeeRamazan biterse daha sık ve düzenli yapalım, ben de biraz gaza gelirim. Hepimiz için faydalı
Ben leslie yaptıgım aylarda hep normal olması gerekenden 2 3 gun erken yumurtladım hep, sanırım yumurtalıkları da harekete gecırıyor, bak sen de gec yumurtlama oluyor, cok hareket etsen duzene girecek
Hareket edince yumurtalıklara giden oksijen miktarı arıyormuş bu sayede kan akışı iyi oluyormuş haliyle yumurtlama da güzel oluyormuş benim doktorum ondan sürekli sakın hareketsiz kalma der ama ramazanda azcık kaldımEvet çok haklısın canım geçen ay benim de öyle olmuştu rekor kırdım 34 günde adet oldum bu sefer haftada 2 kere yapabildim o yetmedi demekki. Bakalım tekrar daha sık yapıcam inşallah
Walla edelim, yaza göbekle girmeyelim, olacaksa bebiş göbeği olsunO zaman birbirimizi motive etmeceee
Başlayalım canım birlikte birbirimizi motive edelim zaten ben baya dikkat ediyordum tekrardan devam ederim çok iyi olur tüp öncesi bir kaç kilo fazlalığım var benimde özellikle göbek bölgemdeİnşallah canım, sen bu ay kesin başlıyor musun? Fazla kiloları da verebilsek harika olur
O zaman seni de gaza getiriyoruzHareket edince yumurtalıklara giden oksijen miktarı arıyormuş bu sayede kan akışı iyi oluyormuş haliyle yumurtlama da güzel oluyormuş benim doktorum ondan sürekli sakın hareketsiz kalma der ama ramazanda azcık kaldım
Ben zorlayacagim canım biraz tatlı yerine hurma kuru incir felan yerim artık birde kuruyemiş yemek, lazım yumurtalar için kavrulmamış kuruyemişlerDönersin hiç sıkıntı yapma 2 gün kola içmeden bünye tepe taklak olacaksa Ohoo yaşayamayız o zamanama önemli olan ucunu kaçırmamak bak zaten baştan tekrar dikkat edecekmişsin stres yapma o yüzden, bende ramazan bitsin eski düzene devam ramazanda yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?