Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum gözün aydın prensin keyfi yerindeymiş demekki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler canım evet keyfi yerinde aslında çok oynuyordu ama sezeryen dikişlerin orda hissedemiyom oyüzden bebek biraz yukarı çıksa hissederim şükür Rabb'im e ins öğünlerde gelir kucağına alırım

Sorma ya bende dün ve bugün kola içtim kaç aydır içmiyordum Zaten stresli bir insanım normalde de neyse bu geceden itibaren eski duzenime dönüyorum tekrardan

Aminins canım

Sorma ya bende dün ve bugün kola içtim kaç aydır içmiyordum Zaten stresli bir insanım normalde de neyse bu geceden itibaren eski duzenime dönüyorum tekrardan
Dönersin hiç sıkıntı yapma 2 gün kola içmeden bünye tepe taklak olacaksa Ohoo yaşayamayız o zaman ama önemli olan ucunu kaçırmamak bak zaten baştan tekrar dikkat edecekmişsin stres yapma o yüzden, bende ramazan bitsin eski düzene devam ramazanda yapamam

Yükselen asıl benliğin oluyordu galiba başak çok baskın bi burçtur o yüzden seni çok etkilemiş demekki amaaan zaten benim güneş de yükselen de su gurubu çok gereksiz duygusallık var her şeye ağlıyorum hiç bi hayrını görmedim iyi olmuş dengelemiş başak canım eleştrilere dikkat etmek lazım gerçekten dönüp dolaşıp geri geliyor büyük sözümüze tövbe

İnşallah canım, sen bu ay kesin başlıyor musun? Fazla kiloları da verebilsek harika olur

Ben leslie yaptıgım aylarda hep normal olması gerekenden 2 3 gun erken yumurtladım hep, sanırım yumurtalıkları da harekete gecırıyor, bak sen de gec yumurtlama oluyor, cok hareket etsen duzene girecek

Sana hiç yakıstıramadım sosyal
Her su içtiğimde aklıma sen geliyorsun, ilk tanıstıgımız zamanlarda sna su ıcıcem dıye söz vermıstım, her tupper dolduruşumda aklımdasın

Ben leslie yaptıgım aylarda hep normal olması gerekenden 2 3 gun erken yumurtladım hep, sanırım yumurtalıkları da harekete gecırıyor, bak sen de gec yumurtlama oluyor, cok hareket etsen duzene girecek
Evet çok haklısın canım geçen ay benim de öyle olmuştu rekor kırdım 34 günde adet oldum bu sefer haftada 2 kere yapabildim o yetmedi demekki. Bakalım tekrar daha sık yapıcam inşallah

Sana hiç yakıstıramadım sosyal
Her su içtiğimde aklıma sen geliyorsun, ilk tanıstıgımız zamanlarda sna su ıcıcem dıye söz vermıstım, her tupper dolduruşumda aklımdasın
Ama bende sadece 2 gün içtim kolayı birde iftarda tam bir dilim olmasa da yarım yarım tatlı yada yarım çikolata yiyorum ramazanda durduramıyorum ama suyu iftarda 2 litre sahurda 1.5 litre aynen devam enfeksiyon korkusuna

Evet çok haklısın canım geçen ay benim de öyle olmuştu rekor kırdım 34 günde adet oldum bu sefer haftada 2 kere yapabildim o yetmedi demekki. Bakalım tekrar daha sık yapıcam inşallah
Ramazan biterse daha sık ve düzenli yapalım, ben de biraz gaza gelirim . Hepimiz için faydalı

Bende ramazanda fena bozdum sağlıklı beslenmeyi.. Her gün bi dilim tatli yiyorum 1 bardak kola içiyorum

Ama bende sadece 2 gün içtim kolayı birde iftarda tam bir dilim olmasa da yarım yarım tatlı yada yarım çikolata yiyorum ramazanda durduramıyorum ama suyu iftarda 2 litre sahurda 1.5 litre aynen devam enfeksiyon korkusuna
Ayy evet enfeksiyon olayı da var, ben de Sirkeli su içiyorum bir bardak ama üstüne kaç kere çıkıyorum lavaboya, acaba etkili oluyor mudur bilmem.. Tabi sonra gün boyunca hıc cıkmıyoruz..

Hareket edince yumurtalıklara giden oksijen miktarı arıyormuş bu sayede kan akışı iyi oluyormuş haliyle yumurtlama da güzel oluyormuş benim doktorum ondan sürekli sakın hareketsiz kalma der ama ramazanda azcık kaldım

İnşallah canım, sen bu ay kesin başlıyor musun? Fazla kiloları da verebilsek harika olur
Başlayalım canım birlikte birbirimizi motive edelim zaten ben baya dikkat ediyordum tekrardan devam ederim çok iyi olur tüp öncesi bir kaç kilo fazlalığım var benimde özellikle göbek bölgemde

O zaman seni de gaza getiriyoruz

Ben zorlayacagim canım biraz tatlı yerine hurma kuru incir felan yerim artık birde kuruyemiş yemek, lazım yumurtalar için kavrulmamış kuruyemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…