- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok iradelisin maşallah.Valla eşim onu yapabiliyor çayın yanında 2 kaysı yese ona yeter ama ben onu tatlıdan sayamam, kaç ay sabrettim yemedim ama gel gör ramazanda ipler koptu neyse az kaldı ama
O zaman cok şükür yok, ama ilk aşılama oldugum da doktor girişte cok az bır mantar var demıstı, ben de avlamaya baslamıstım, hıc kasınmıyor yanmıyor demıstım, kullandıgım hormon ılaclarının yapmıs olabılecegıni söyledi, 2 gun fitil kullandım geçmiştiKendinde bariz belli farklı bir akıntı, koku, kaşıntı, ilişkide ağrı, yanma, birde batma gibi ağrı yoksa şüphe etme bence, bende ne koku ne bişey sadece bariz belli olan yeşil renk akıntı var başka hiç bir tuhaf durum yok ama bu akıntı da normal değil
Oo baya geçİlk gebelikte erken çıkmaz göbek canım, benim 5.ayda çıkmıştı.
Aslında çok değilim ama mecburiyetÇok iradelisin maşallah.Ben bekarken böyleydim ekmeği kesmiştim çok fittim şimdi uğraşmıyorum pek.
Aman aman olmasın ben antibiyotik kullansam da ters tepiyor anlamadım, temizliğe, ütülü çamaşıra hepsine dikkat ediyorum ama biraz geçip başa sarıyor kurtulmazsam hamile kalsam da sıkıntı Allah korusun kese delinir vs diyorlarO zaman cok şükür yok, ama ilk aşılama oldugum da doktor girişte cok az bır mantar var demıstı, ben de avlamaya baslamıstım, hıc kasınmıyor yanmıyor demıstım, kullandıgım hormon ılaclarının yapmıs olabılecegıni söyledi, 2 gun fitil kullandım geçmişti
Zaten sperm yapısını da bozuyormus enfeksıyon, o yuzden dıkkat etmek gerekAman aman olmasın ben antibiyotik kullansam da ters tepiyor anlamadım, temizliğe, ütülü çamaşıra hepsine dikkat ediyorum ama biraz geçip başa sarıyor kurtulmazsam hamile kalsam da sıkıntı Allah korusun kese delinir vs diyorlar
E bi kez soğan kürü yapsana vücuttan atıyor o iltihabı, enfeksiyonu bence ön yargılı olma güzel bi kür miğden çok almazsa 1 haftalık denersin.Kendinde bariz belli farklı bir akıntı, koku, kaşıntı, ilişkide ağrı, yanma, birde batma gibi ağrı yoksa şüphe etme bence, bende ne koku ne bişey sadece bariz belli olan yeşil renk akıntı var başka hiç bir tuhaf durum yok ama bu akıntı da normal değil
Ama hamilelikte çok mantar olan var kuzu enfeksiyon daAman aman olmasın ben antibiyotik kullansam da ters tepiyor anlamadım, temizliğe, ütülü çamaşıra hepsine dikkat ediyorum ama biraz geçip başa sarıyor kurtulmazsam hamile kalsam da sıkıntı Allah korusun kese delinir vs diyorlar
Ön yargı değil bir kez incir kürü işine girdim düzenli olan döngüm bozuldu, biraz maydanoz sapı kaynatıp içeyim dedim ara kanama yaptı o tür şeyler kötü etkileyince artık korkuyorum böyle şeylerdenE bi kez soğan kürü yapsana vücuttan atıyor o iltihabı, enfeksiyonu bence ön yargılı olma güzel bi kür miğden çok almazsa 1 haftalık denersin.
İçiyorum içiyorum ama geçmedikçe aklım kalıyorAma hamilelikte çok mantar olan var kuzu enfeksiyon daBenim olmuştu Dr. bol su iç derdi.
Herkesin vücudu farklı tepki veriyor işte banada iyi gelir böyle bitkisel şeyler.Antibiyotik kullansam mantar olurum. Kan ilacı bağırsaklarımı acayip çalıştırır mesela o yüzden ben ilaç kullanmayı çok sevmem.Bi yeri yaparken başkani yeri bozuyor.Ön yargı değil bir kez incir kürü işine girdim düzenli olan döngüm bozuldu, biraz maydanoz sapı kaynatıp içeyim dedim ara kanama yaptı o tür şeyler kötü etkileyince artık korkuyorum böyle şeylerden
Bende maşallah ilaç da bitkisel de fayda etmiyor gibiHerkesin vücudu farklı tepki veriyor işte banada iyi gelir böyle bitkisel şeyler.Antibiyotik kullansam mantar olurum. Kan ilacı bağırsaklarımı acayip çalıştırır mesela o yüzden ben ilaç kullanmayı çok sevmem.Bi yeri yaparken başkani yeri bozuyor.
Kuzum sende çok bekledinMaalesef canım bende de guzel haber yok, bu ay da korunma ayımız.. Onumuzdekı aylara bakıcaz artık..
Hahaaa uzamasın bizimki gibiKuzum sende çok bekledinrabbim bi an önce Nasib etsin, bu arada seni de kınamadım ama kaynanam la kayınbabası sürpriz yaptılar bugün bugün kalıp yarın gideceklermiş
Kuzum Allah Nasib eder inşallah bu kadar canını sıkma, millet neler neler yiyor bak yine de hamileKızlar tüp bebeğe başlayacağım diye özellikle 2 aydir beslenmeme çok dikkat ediyordum.Rafine şekeri çok azaltmıştım , paletli gıda vs, tüketmiyordum ama son 1 haftadır iyice bozdum.Bunda Oruç tutmamin da etkisi var tabi iftardan sonra tatlıya abanıyorum.Sanki 2 aylık emeklerim yok oldu ya kendimi kötü hissediyorum.İsin kötüsü eşimi de bozdum ben böyle olunca.Nasil düzelteceğim kendimi ya önümüzdeki ay tüpe başlayacağım.Moralim yerlerde
Bazen bende öyle düşünüyorum canım arkadaşım hem ciddi derecede pko hem kaç yıldır sigara içiyor hemde sagliksiz beslenir hiç dikkat etmez yaşı da benden büyük nerdeyse gebelik düşündüğü ilk ay hamile kaldı.Nasip herşey bende diyorum o kadar maddi manevi emek veriyorum en azından aklımda kalmasın neden şunu da yapmadım diye düşünmek istemiyorum canımKuzum Allah Nasib eder inşallah bu kadar canını sıkma, millet neler neler yiyor bak yine de hamile
Kocası varmıs, götürür onu, erkekler rahat edemez Baska yerdeBilmem kooohayırlısı be gülüm
Gunaydin. Ben de araniza yeni katildim malesef. 17 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim. Mayis ayinin 1de. Içimde tarifi mumkun olmayan hüzün ve boşluk var. Ben normal sanciyla dogurdum. Rahmime her hangi bir işlem yapilmadi. Ama bebeklerimden birinin kesesi delinmişdi ve enfeksiyon kapti tüm vucudum. Şu an antibiyotik tedavisi goruyorum. Doktorlar bekle diyor ama yeniden hamile kalmazsam içimdeki yangin dinmiycek acaba dusuk sonrasi ay deneyenleriniz oldu mu? 20 ay sonra hamile kalmişdim. Yine korunursam yine uzuycak diye korkuyorum. Onumuzdeki ay tutma ihtimali pek yok zaten ama deneyerek teselli bulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?