Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla eşim onu yapabiliyor çayın yanında 2 kaysı yese ona yeter ama ben onu tatlıdan sayamam, kaç ay sabrettim yemedim ama gel gör ramazanda ipler koptu neyse az kaldı ama
Çok iradelisin maşallah.Ben bekarken böyleydim ekmeği kesmiştim çok fittim şimdi uğraşmıyorum pek.

O zaman cok şükür yok, ama ilk aşılama oldugum da doktor girişte cok az bır mantar var demıstı, ben de avlamaya baslamıstım, hıc kasınmıyor yanmıyor demıstım, kullandıgım hormon ılaclarının yapmıs olabılecegıni söyledi, 2 gun fitil kullandım geçmişti

Aman aman olmasın ben antibiyotik kullansam da ters tepiyor anlamadım, temizliğe, ütülü çamaşıra hepsine dikkat ediyorum ama biraz geçip başa sarıyor kurtulmazsam hamile kalsam da sıkıntı Allah korusun kese delinir vs diyorlar

Zaten sperm yapısını da bozuyormus enfeksıyon, o yuzden dıkkat etmek gerek

E bi kez soğan kürü yapsana vücuttan atıyor o iltihabı, enfeksiyonu bence ön yargılı olma güzel bi kür miğden çok almazsa 1 haftalık denersin.

Ama hamilelikte çok mantar olan var kuzu enfeksiyon daBenim olmuştu Dr. bol su iç derdi.

E bi kez soğan kürü yapsana vücuttan atıyor o iltihabı, enfeksiyonu bence ön yargılı olma güzel bi kür miğden çok almazsa 1 haftalık denersin.
Ön yargı değil bir kez incir kürü işine girdim düzenli olan döngüm bozuldu, biraz maydanoz sapı kaynatıp içeyim dedim ara kanama yaptı o tür şeyler kötü etkileyince artık korkuyorum böyle şeylerden

Herkesin vücudu farklı tepki veriyor işte banada iyi gelir böyle bitkisel şeyler.Antibiyotik kullansam mantar olurum. Kan ilacı bağırsaklarımı acayip çalıştırır mesela o yüzden ben ilaç kullanmayı çok sevmem.Bi yeri yaparken başkani yeri bozuyor.

Bende maşallah ilaç da bitkisel de fayda etmiyor gibi

Maalesef canım bende de guzel haber yok, bu ay da korunma ayımız.. Onumuzdekı aylara bakıcaz artık..
Kuzum sende çok bekledin rabbim bi an önce Nasib etsin, bu arada seni de kınamadım ama kaynanam la kayınbabası sürpriz yaptılar bugün bugün kalıp yarın gideceklermiş

Kuzum Allah Nasib eder inşallah bu kadar canını sıkma, millet neler neler yiyor bak yine de hamile

Kuzum Allah Nasib eder inşallah bu kadar canını sıkma, millet neler neler yiyor bak yine de hamile
Bazen bende öyle düşünüyorum canım arkadaşım hem ciddi derecede pko hem kaç yıldır sigara içiyor hemde sagliksiz beslenir hiç dikkat etmez yaşı da benden büyük nerdeyse gebelik düşündüğü ilk ay hamile kaldı.Nasip herşey bende diyorum o kadar maddi manevi emek veriyorum en azından aklımda kalmasın neden şunu da yapmadım diye düşünmek istemiyorum canım

Günaydın kızlar

Ha-ri canım bak
Gunaydin. Ben de araniza yeni katildim malesef. 17 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim. Mayis ayinin 1de. Içimde tarifi mumkun olmayan hüzün ve boşluk var. Ben normal sanciyla dogurdum. Rahmime her hangi bir işlem yapilmadi. Ama bebeklerimden birinin kesesi delinmişdi ve enfeksiyon kapti tüm vucudum. Şu an antibiyotik tedavisi goruyorum. Doktorlar bekle diyor ama yeniden hamile kalmazsam içimdeki yangin dinmiycek acaba dusuk sonrasi ay deneyenleriniz oldu mu? 20 ay sonra hamile kalmişdim. Yine korunursam yine uzuycak diye korkuyorum. Onumuzdeki ay tutma ihtimali pek yok zaten ama deneyerek teselli bulmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…