Valla benim eylülde gebelik öğrendim 2 hafta sonra yeşil bir akıntı başladı oymuş ne fitil ne antibiyotik ne sirke bana mısın demedi smear testinde herşey temiz bir tek iltihap çıktı hazır bebek işine ara verdik yasak sonrası kültür testi yaptıracağım artık neyse ona göre tedavi etsinlerAyy evet enfeksiyon olayı da var, ben de Sirkeli su içiyorum bir bardak ama üstüne kaç kere çıkıyorum lavaboya, acaba etkili oluyor mudur bilmem.. Tabi sonra gün boyunca hıc cıkmıyoruz..
Off hepimizin o kısımda derdi var sanırımBaşlayalım canım birlikte birbirimizi motive edelim zaten ben baya dikkat ediyordum tekrardan devam ederim çok iyi olur tüp öncesi bir kaç kilo fazlalığım var benimde özellikle göbek bölgemde
Enfeksiyon oldugunu akıntı dan mı anlıyorsun?Valla benim eylülde gebelik öğrendim 2 hafta sonra yeşil bir akıntı başladı oymuş ne fitil ne antibiyotik ne sirke bana mısın demedi smear testinde herşey temiz bir tek iltihap çıktı hazır bebek işine ara verdik yasak sonrası kültür testi yaptıracağım artık neyse ona göre tedavi etsinler
Bu ara ev toplamam spora dahil edilebilir benceO zaman seni de gaza getiriyoruz
Ayyy ondan mıymış çok sağol kuzum iyi ki söyledin evin içinde oradan oraya koşucamHareket edince yumurtalıklara giden oksijen miktarı arıyormuş bu sayede kan akışı iyi oluyormuş haliyle yumurtlama da güzel oluyormuş benim doktorum ondan sürekli sakın hareketsiz kalma der ama ramazanda azcık kaldım
O zaman benım de kaynanaya hizmet etmem dahil edilsinnBu ara ev toplamam spora dahil edilebilir bence
Aynen ben de o şekilde kamufle ederim dedim ama bebiş olmayınca planlar suya düştüWalla edelim, yaza göbekle girmeyelim, olacaksa bebiş göbeği olsun
Bu enfeksiyon mu vajinit mi mantar mı bilmiyorumEnfeksiyon oldugunu akıntı dan mı anlıyorsun?
Bu aylarda olsa ne zaman cıkar göbek acabaAynen ben de o şekilde kamufle ederim dedim ama bebiş olmayınca planlar suya düştü
Evet ya bende öyleydim okuldayken.Biz eşimle yürürduk günlük 10 bin adım ama yasaklar geldi yoksa iftardan sonra yürümeyi planlıyorduk ne güzel.Neyse artık evde Leslie yapacağım.Birde eşim dikkat eder yemesine içmesine adamı da yoldan çıkardim 1 hafta daOff hepimizin o kısımda derdi var sanırımokul acıkken de gunluk hıc yuruyus yapmadan rahat 5 6bın adım atıyordum, cok ıyı gelmıstı hareket etmek.. Ama yine masa başına döndük
Ohoo seninki zaten sporun başıO zaman benım de kaynanaya hizmet etmem dahil edilsinn
Benim pazartesi yaptıracağım rahım bagısıklıgı testınde de cıkar mı acaba?Bu enfeksiyon mu vajinit mi mantar mı bilmiyorumama benim 2 kez kanımda enfeksiyon çıktığında acillik oldum ağrıdan suyu cidden çok az içiyormuşum şimdi o bari yok, bu akıntı sebebi kültür testi ile net belli olur gibi hiç vermedim ama
Aynı benEvet ya bende öyleydim okuldayken.Biz eşimle yürürduk günlük 10 bin adım ama yasaklar geldi yoksa iftardan sonra yürümeyi planlıyorduk ne güzel.Neyse artık evde Leslie yapacağım.Birde eşim dikkat eder yemesine içmesine adamı da yoldan çıkardim 1 hafta da
Kendımızı ramazan sonrasına saklayalım, bomba gibi dönüş yapalım, 1 hafta daha yiyelim bakalımEvet ya bende öyleydim okuldayken.Biz eşimle yürürduk günlük 10 bin adım ama yasaklar geldi yoksa iftardan sonra yürümeyi planlıyorduk ne güzel.Neyse artık evde Leslie yapacağım.Birde eşim dikkat eder yemesine içmesine adamı da yoldan çıkardim 1 hafta da
Sorma ya tatlı yaptım birde bu hafta oda bulunca yedi, çayın yanına da çikolata felan koyiyorum ne gerek var kuruyemiş varken halbuki alışkanlıkları değiştirmek gerekiyorAynı benbenim eşim de çok dikkat eder ben adama minik bir şeytan gibi kaç gündür ne olacak bir çikolatayı ikimiz paylaşırız diye diye yedirdim Allah affetsin
3-4 aylıkken anca belli oluyordur diye tahmin ediyorumBu aylarda olsa ne zaman cıkar göbek acaba
Kendinde bariz belli farklı bir akıntı, koku, kaşıntı, ilişkide ağrı, yanma, birde batma gibi ağrı yoksa şüphe etme bence, bende ne koku ne bişey sadece bariz belli olan yeşil renk akıntı var başka hiç bir tuhaf durum yok ama bu akıntı da normal değilBenim pazartesi yaptıracağım rahım bagısıklıgı testınde de cıkar mı acaba?
Zaten ramazan da çok zor oluyor yavaş yavaş azaltarak sağlıklı beslenmeye. Geçmek lazım tekrardanKendımızı ramazan sonrasına saklayalım, bomba gibi dönüş yapalım, 1 hafta daha yiyelim bakalım
Valla eşim onu yapabiliyor çayın yanında 2 kaysı yese ona yeter ama ben onu tatlıdan sayamam, kaç ay sabrettim yemedim ama gel gör ramazanda ipler koptu neyse az kaldı amaSorma ya tatlı yaptım birde bu hafta oda bulunca yedi, çayın yanına da çikolata felan koyiyorum ne gerek var kuruyemiş varken halbuki alışkanlıkları değiştirmek gerekiyor
İlk gebelikte erken çıkmaz göbek canımBu aylarda olsa ne zaman cıkar göbek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?