Düşük sonrası hamilelik

YelizUmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
46
15
38
42
Merhaba ,düşük yaptıktan nekadar süre sonra tekrar hamile kaldınız kızlar???

Hem psikolojik hem de fiziksel olarak bence hemen düşünmeyin. Bende 1 hafta önce düşük yaptım bebeğimin kalbi durdu doktor 6 ay korunmamı öneriyor.
Merhaba canım geçmiş olsun benimde 1 ay önce oldu bebeğin kalbı durdu kürtaj oldum doktorum 2 ay korun dedi lekelenmelerim var su gibi geliyor anıden adet olsamda rahatlasam acaba adetmıyımdiye düşünüyorum adet olsam han gelir heralde

Bende ertesi ay hemen hamile kaldım ama o da.düştü acele etme toparlanmaya çalış hakkında hayırlısı olsun

Benim 10 gün oldu kanamam gitgide azaldı. Doktor 3 tane ilaç verdi yarın bitecek. İnş. Hazır olduğumuz zamanda tekrar nasip olur. Benim ilk gebeliğimdi sizin kaçıncı ?

Merhaba ,düşük yaptıktan nekadar süre sonra tekrar hamile kaldınız kızlar???
Merhaba benimde 6 ay oldu kürtaj olali nisanda doktora gidicem şuan kullandigim ilaç folikasit falan ve ben pkoluyum Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman bize melekler yollar insAllah

Kızlar kürtaj sonrası 39 günüm yarın 40 olucak ve adet ağrılarım var kasıklarımda ağrılar oluyor ara ara kaşık batmaları oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…