Düşük sonrası hamilelik

Bilemedim ki ben sadece kasıklarım ağrıyor arada gebe olduğumda göğsümde ağrıyordu kaşık batmalarım oluyordu uykum çok vardı bilemedim Sadece şuan kasıklarım ağrıyor bide uykum var okadar heralde adet olurum 40 gün oldu bi hafta daha bekliycem doktora giderim Özakman bide benim troitim var belki o yükseldi adet gecikiyor ama yumurta akı gibi sıvı gördüm bilemedim artık korunmadım ama

7 gun var adete
Ben şubatın 8 de oldum kürtaj ara ara lekeler gelirdi pembe pembe ama kan hiç görmedim
Bende hic biri gelmedi kurtaj kanamasi oda bir iki gün cok az dahada gelen giden olmadi test hic yaptinmi bu zamanlarda

Subatin 17 de ogrendim gebeligi 3 martta kurtaj olmustum
Ağrılarını yazarmısın bebeyken ağırların nelerdi biberbir aynısınımı yaşıyorsun kıyasla. Hiç test yapmadım çünkü teste inanmıyorum ilk gebeliğimde test yaptım 2 kere çıkmadı çünkü yeniydi adetim geçince kan vermıştim çıkmıştı

Bide kürtaj olduktan sonra bazıları 40 gün bazıları daha erken bazıları 46 günü geçince doktora gidiyorlar

Ayni belirtiler agiz kurulugu sag sol.kasik.agrisi kabizlik halsizlik benim.adet oncesi kesinlikle agrim.sizim olmaz gunu geldigi gibi olurum sagliksizdi ondan olmustum

Ayni belirtiler agiz kurulugu sag sol.kasik.agrisi kabizlik halsizlik benim.adet oncesi kesinlikle agrim.sizim olmaz gunu geldigi gibi olurum sagliksizdi ondan olmustum
Benimde kürtaj sonrası kabızlığım başladı şimdi hormon değişti ya ondan olabilirmi eski düzenize gelmeye başlıyor ama inşallah rabbim gönlüne göre versin

Bende 1 martta düşük yaptım bebeğimi ilaçla düşürdüler. Cinsellik ne kadar süre yasaklandı size acaba ? Bana 40 gün dendi

Bende 1 martta düşük yaptım bebeğimi ilaçla düşürdüler. Cinsellik ne kadar süre yasaklandı size acaba ? Bana 40 gün dendi
Doktor birlikteliği uzun süreli yasaklamıyor 2 hafta kadar rahim düzelmesi için bekledik. Sşze 40 gün boyunca korunarak birlikte olabilirsiniz demiş olabilirmi ? 1 regl peryodu kadar gebelik istenmiyor doktorlar çünkü.

Hem psikolojik hem de fiziksel olarak bence hemen düşünmeyin. Bende 1 hafta önce düşük yaptım bebeğimin kalbi durdu doktor 6 ay korunmamı öneriyor.
Kaybettiğim için çok üzülmüştüm , zor toparladım.En büyük gücüm tekrar hamile kalabilme ihtimalim..Yaş faktörüde olunca hiç beklemek istemiyorum

Bende 3 kere adet olduktan sonra hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…