Kürtajmi oldunuzBenimde 3 marta olmustum 26 mart bat gebelik belirtileri aynilarini yine yasiyorum
EvetKürtajmi oldunuz
Bilemedim ki ben sadece kasıklarım ağrıyor arada gebe olduğumda göğsümde ağrıyordu kaşık batmalarım oluyordu uykum çok vardı bilemedim Sadece şuan kasıklarım ağrıyor bide uykum var okadar heralde adet olurum 40 gün oldu bi hafta daha bekliycem doktora giderim Özakman bide benim troitim var belki o yükseldi adet gecikiyor ama yumurta akı gibi sıvı gördüm bilemedim artık korunmadım ama
Bende hic biri gelmedi kurtaj kanamasi oda bir iki gün cok az dahada gelen giden olmadi test hic yaptinmi bu zamanlardaBen şubatın 8 de oldum kürtaj ara ara lekeler gelirdi pembe pembe ama kan hiç görmedim
Subatin 17 de ogrendim gebeligi 3 martta kurtaj olmustumBen şubatın 8 de oldum kürtaj ara ara lekeler gelirdi pembe pembe ama kan hiç görmedim
Ağrılarını yazarmısın bebeyken ağırların nelerdi biberbir aynısınımı yaşıyorsun kıyasla. Hiç test yapmadım çünkü teste inanmıyorum ilk gebeliğimde test yaptım 2 kere çıkmadı çünkü yeniydi adetim geçince kan vermıştim çıkmıştıSubatin 17 de ogrendim gebeligi 3 martta kurtaj olmustum
Ayni belirtiler agiz kurulugu sag sol.kasik.agrisi kabizlik halsizlik benim.adet oncesi kesinlikle agrim.sizim olmaz gunu geldigi gibi olurum sagliksizdi ondan olmustumAğrılarını yazarmısın bebeyken ağırların nelerdi biberbir aynısınımı yaşıyorsun kıyasla. Hiç test yapmadım çünkü teste inanmıyorum ilk gebeliğimde test yaptım 2 kere çıkmadı çünkü yeniydi adetim geçince kan vermıştim çıkmıştı
Benimde kürtaj sonrası kabızlığım başladı şimdi hormon değişti ya ondan olabilirmi eski düzenize gelmeye başlıyor ama inşallah rabbim gönlüne göre versinAyni belirtiler agiz kurulugu sag sol.kasik.agrisi kabizlik halsizlik benim.adet oncesi kesinlikle agrim.sizim olmaz gunu geldigi gibi olurum sagliksizdi ondan olmustum
Ağrıların oluyormu kaşık ağrısı fl
Oluyordu , sonunda regl olabildim şükürAğrıların oluyormu kaşık ağrısı fln
Ayyy merak ettim hamile olabilir misin ?Benimde 3 marta olmustum 26 mart bat gebelik belirtileri aynilarini yine yasiyorum
Doktor birlikteliği uzun süreli yasaklamıyor 2 hafta kadar rahim düzelmesi için bekledik. Sşze 40 gün boyunca korunarak birlikte olabilirsiniz demiş olabilirmi ? 1 regl peryodu kadar gebelik istenmiyor doktorlar çünkü.Bende 1 martta düşük yaptım bebeğimi ilaçla düşürdüler. Cinsellik ne kadar süre yasaklandı size acaba ? Bana 40 gün dendi
Kaybettiğim için çok üzülmüştüm , zor toparladım.En büyük gücüm tekrar hamile kalabilme ihtimalim..Yaş faktörüde olunca hiç beklemek istemiyorumHem psikolojik hem de fiziksel olarak bence hemen düşünmeyin. Bende 1 hafta önce düşük yaptım bebeğimin kalbi durdu doktor 6 ay korunmamı öneriyor.
Muhtemelen regl olmuşsunuzdur , benimde aynı şekilde olmuştu.Kızlar kürtaj sonrası 39 günüm yarın 40 olucak ve adet ağrılarım var kasıklarımda ağrılar oluyor ara ara kaşık batmaları oluyor
Hadi yaaa, çok üzüldüm ve korktum şuan. İlk düşükten sonra doktorun tedbiren ilaç vermedi miBende ertesi ay hemen hamile kaldım ama o da.düştüacele etme toparlanmaya çalış hakkında hayırlısı olsun
Verdi ama yinede olmadi erkek infertilitesine bağlı bizimkiHadi yaaa, çok üzüldüm ve korktum şuan. İlk düşükten sonra doktorun tedbiren ilaç vermedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?