Yok korunun demedi 40 gün cinsellik yok. En az 6 ay korunun dedi.Doktor birlikteliği uzun süreli yasaklamıyor 2 hafta kadar rahim düzelmesi için bekledik. Sşze 40 gün boyunca korunarak birlikte olabilirsiniz demiş olabilirmi ? 1 regl peryodu kadar gebelik istenmiyor doktorlar çünkü.
Kaçıncı gününde adet oldun acaba 43 gün oldu benimHadi yaaa, çok üzüldüm ve korktum şuan. İlk düşükten sonra doktorun tedbiren ilaç vermedi mi
Benimde bugün 32.gün oldu ilk adet olmadım henüz, inşallah gelir bir an önceKaçıncı gününde adet oldun acaba 43 gün oldu benim
İnşallah binan önce oluruz hepimize geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda tekrardan nasıp eder inşallahBenimde bugün 32.gün oldu ilk adet olmadım henüz, inşallah gelir bir an önce
Amin canım inşallahhİnşallah binan önce oluruz hepimize geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda tekrardan nasıp eder inşallah
31 günde oldum ama 40 güne kadar normal olarak değerlendiriyordu doktorumKaçıncı gününde adet oldun acaba 43 gün oldu benim
Anladım , hayırlısı artık bekliycezYok korunun demedi 40 gün cinsellik yok. En az 6 ay korunun dedi.
Çok üzüldüm yaa , ne kadar zormuş anne olmak..İlk düşükten 6 sonra hamile kaldım ..fakat oda 10 haftalikken kabı durdu 15 gün önce kürtaj oldum..gebe kalmam zaten 6 ayı buluyor ..korunmayı düşünmüyorum
Verdi ama yinede olmadi erkek infertilitesine bağlı bizimki
31 günümdeKaçıncı gününde adet oldun acaba 43 gün oldu benim
Bana gittiğim doktor 3 ay regli olduktan sonra hamile kalabilirsin demişti Allah isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik dönemi versinGenelde 3 reglden sonra hamile kalınmış.Kendim ve herkes için hayırlısını diliuorum.
Bence artık bir doktora gözükmelisinKızlar 47 gün olucak hala adet olmadım arada akıntıyla kırmızı geliyor az biley ama hala olmadım
Bugün gidiyorum bakalım karnımda çok şişlik sertBence artık bir doktora gözükmelisin
Tam 52.gün oldumAynn hala regl olamadım 33 günüm
Adet söktürücü verdi Vitamin verdi 2 adet sonra artık korunmayı bırakırsın dedi kesin korunman lzım dedi böle bişey birdaha yaşamamak için dedi öyle bakalım kan falan vercem değerlerime bakıcak okdar çok gittinmi sağlık ocağına utanıyorum resmen gidip kan vermeyeBende doktora gittim yumurtalar tembelserefsizler nie bizi buladar uğraştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?