Düşük sonrası hamilelik

Yok korunun demedi 40 gün cinsellik yok. En az 6 ay korunun dedi.

İlk düşükten 6 sonra hamile kaldım ..fakat oda 10 haftalikken kabı durdu 15 gün önce kürtaj oldum..gebe kalmam zaten 6 ayı buluyor ..korunmayı düşünmüyorum

Genelde 3 reglden sonra hamile kalınmış.Kendim ve herkes için hayırlısını diliuorum.
Bana gittiğim doktor 3 ay regli olduktan sonra hamile kalabilirsin demişti Allah isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik dönemi versin

Kızlar 47 gün olucak hala adet olmadım arada akıntıyla kırmızı geliyor az biley ama hala olmadım

Kızlar ben de 2 martta kürtaj oldum. Yaklaşık bir hafta sonra kanamam bitti. 10 gün sonra tekrar başladı. O da 5 gün falan sürdü. Birkaç gündür lekelenme oluyordu, sanırım nihayet bugün adet oldum. Benim doktorum bir adet geçsin sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Ben ilk aydan olur diye beklentiye girmiyorum. Birkaç ay geçer de olmazsam o zaman kafaya takmaya başlarım herhalde :).

Bu arada daha önce bir düşüğüm oldu, ondan 4 ay sonra hamile kaldım. Hamile kalmam yine 3-4 ay sürebilir diye düşünüyorum, o yüzden beklentiye girip kendimi üzmeyeceğim. Ha daha erken olursa, tabi ki hoşgelir :)

Bende doktora gittim yumurtalar tembel serefsizler nie bizi buladar uğraştırıyor
Adet söktürücü verdi Vitamin verdi 2 adet sonra artık korunmayı bırakırsın dedi kesin korunman lzım dedi böle bişey birdaha yaşamamak için dedi öyle bakalım kan falan vercem değerlerime bakıcak okdar çok gittinmi sağlık ocağına utanıyorum resmen gidip kan vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…