Düşük sonrası psikoloji

Çok geçmiş olsun maalesef bende düşük yaptım geçtiğimiz hafta çok üzülüyor insan gerçekten de ama hayırlısı böyleymiş.
Ne kadarlıktı bebeğiniz , doktorunuz ne kadar zaman sonra tekrar bebek düşünmenizi söyledi

Canım çok geçmiş olsun bende yaşadım evet üzerinizden üzüntüyü atmak zaman alıyor ama inşallah tez Rabbim yine nasip eder, kucağınıza aldığınız da hepsini unutuyorsunuz ama size tavsiyem 2.yi düşünmeden önce gerekli testleri yaptırın

Altı haftalıktı canm iki ay dedi zaten iliskiye falan giremedim bu süreçte hic

Umarım canm benim yaptırırım ama tam olarak ne testi yaptırmak gerekiyor

Geçmiş olsun konu sahibi. Şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Allah sana sabır versin. Duygularını yaşa bastırma sakın. Dur sana konumu atayım kürtaj sonrası yapacağın testlere bak olur mu

Geçmiş olsun konu sahibi. Şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Allah sana sabır versin. Duygularını yaşa bastırma sakın. Dur sana konumu atayım kürtaj sonrası yapacağın testlere bak olur mu
Canm benim normal düştü ama aynı şey değil mi kürtajla çok sağ ol Allah razı olsun . Biraz biraz iyiyim okul açıldı ise başladım falan çok şükür

Canm benim normal düştü ama aynı şey değil mi kürtajla çok sağ ol Allah razı olsun . Biraz biraz iyiyim okul açıldı ise başladım falan çok şükür
Kalp durması olduğu için aynı sayılır. Sen tedbirini al tevekkülü allaha et. Çalışıyorsun ya bu sana çok çok iyi gelecek. Allahın izniyle toparlarsın rabbim hayırlısıyla yerini doldursun

Kalp durması olduğu için aynı sayılır. Sen tedbirini al tevekkülü allaha et. Çalışıyorsun ya bu sana çok çok iyi gelecek. Allahın izniyle toparlarsın rabbim hayırlısıyla yerini doldursun
Canm ben şunu merak ediyorm kalp durması nelerden kaynaklanıyor pıhtılaşmamı kalitesiz yumurta kalitesiz sperm mi eee kalitesiz olsa döllenme olur muydu yani kafam çok karışık rahimde sorun olsa kalp çalışıp düşme riski olmaz mydı

İnan bu düşünceler hepimizde oluyor. Biz yapılacak ne var diye düşünüyoruz. Kalp durmaları çoğunlukla pıhtılaşmadan derler. Bana pıhtılaşma ve genetik testi yap dediler yaptım. Ötesini inan bilmiyorum. Allah bir daha yaşatmasın ama ilk kaybı doktorlar umursmaıyor iyiye denk gelmek lazım

Doktor kalitesiz yumurta kalitesiz sperm diyo hiç bahsetmedi bundan gidince sormalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…