düşük sonucu bhcg hormonunun 11 den 98 e yükselmesi

wingless butterfly

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
183
27
38
merhabalar arkadaşlar.
kimyasal geblik geçirdiğim gün yani kanamanın başladığı gün bhcg 11 di ve 7 gün adetim sürdü. tabi zaten sıfırlanmıştır diye ben bir daha baktırmadım seviyesine. dün idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. idrarım kanlı geldi. röntgen istediler, ben korunmadığım için belki gebelik olur diye çekilmedim. ozaman bhcg ye bakalım ona göre antibiyotik vericem dedi dr. aşırı eritrosit ve lökosit vardı çünkü. bhcg seviyem 98 çıktı biz şok olduk. kanama normal adet gibiydi ve 7 gün sürdü. bittiğide tam 7 gün oldu. şuan yumurtlama günlerim ama seviye 98 nedir bu bileniniz var mı ?

Son düzenleme:
Düşük olmadı Demekki canım Jinekologa göründün mu
bende anlamdım canım ya. göründüm ama çok geç gitmiştim yarın gel dedi dr. bhcg ye bakıcak ve ultrasonlada inceleyecek. dış gebelik olmasından çok korkuyorum. dr. normal olabilir yükselmesi dedi ama çok net bişide söylemedi. yarın inşallah ortaya çıkar.

bende anlamdım canım ya. göründüm ama çok geç gitmiştim yarın gel dedi dr. bhcg ye bakıcak ve ultrasonlada inceleyecek. dış gebelik olmasından çok korkuyorum. dr. normal olabilir yükselmesi dedi ama çok net bişide söylemedi. yarın inşallah ortaya çıkar.
Insallah canım ya düşük yaptıysan yükselmez ama düşer tekrar hamile olamazsın demi cok garip bakalım bi ultrasonla baksinda hayırlı haberler ınsallah

Insallah canım ya düşük yaptıysan yükselmez ama düşer tekrar hamile olamazsın demi cok garip bakalım bi ultrasonla baksinda hayırlı haberler ınsallah
yani bende çok istedim keşke normal bi gebelik çıksa diyede canım. zaten adetim yeni btti hatta yumurtlama günüm bugün değerlendirmeyi bekliyodum. ama 5 gün önce ilişki oldu. 5 günde bhcg bukadar yüksek çıkmaz. zaten rahime yolculuk 1 hafta sürüyo. sonra değer artıyo. yani ben hiç anlamadım bundan bişi.

merhaba arkadaşlar. dr. gittim ultrasonda bişi çıkmadı. bhcg ye bakıldı. kimse bişe anlamıyor çok yalnız hissediyorum kendimi 2 günde bhcg katlandı ama iki günde 1 günde değil yani. 198 olmuş nedir bu Allahım yardım et hayra çevir. ne olur dış gebelik olmasın :KK43:

merhaba arkadaşlar. dr. gittim ultrasonda bişi çıkmadı. bhcg ye bakıldı. kimse bişe anlamıyor çok yalnız hissediyorum kendimi 2 günde bhcg katlandı ama iki günde 1 günde değil yani. 198 olmuş nedir bu Allahım yardım et hayra çevir. ne olur dış gebelik olmasın :KK43:
aa çok garip canım ya tamam zaten 2 günde katlaması gerekiyo ama sen düşük yaptım demiştin neden yükselirki böyle doktor ne dedi peki

sonucu gösteremedim canım. internetten öğrendim sonucu . bu gün de gösterme durumum yok müsait değilim ama içim içimi yiyiyor. yani bu yeni gebelik olsa ilişkiden 3 -4 gün sonra bhcg salınımı olurmu ? hadi oldu diyelim yumurtlama olmadan döllenme olurmu. daha yumurtlama olmamıştıki. geçenkinden kalsa adet gördüm evet hemde normal adet. hatta parça bile gelmişti.

hımm 2 günde birmiydi. valla canım dr.da anlamadı. dış gebelik olabilir dedi. ama müsait olamadım. bugün gösterme durumum yok sonucumu ancak yarın. ama çok korkuyorum. meraktan ölücem. yani bu yeni birşey olsa ilişkiden 3-4 gün sonra bhcg bukadar çıkarmı ? hadi çıktı diyelim daha yumurtlama olmamıştı. yumurta olmadan döllenme olur mu? geçenkinden kalsa 15 gün geçti üstünden şimdi bebek 6 haftalık olmalıydı. ve adet gördüm hemde baya normal kanamydı. hatta parça bile vardı minik

i
sonucu gösteremedim canım. internetten öğrendim sonucu . bu gün de gösterme durumum yok müsait değilim ama içim içimi yiyiyor. yani bu yeni gebelik olsa ilişkiden 3 -4 gün sonra bhcg salınımı olurmu ? hadi oldu diyelim yumurtlama olmadan döllenme olurmu. daha yumurtlama olmamıştıki. geçenkinden kalsa adet gördüm evet hemde normal adet. hatta parça bile gelmişti.
inşallah dediğin gibi dış gebelik değildir normal bebek düşmemiştir belki çünkü çok garip ilişkiden 3-4 gün sonra böyle çıkmaz sonuc hayırlı haberler alırsn inşallah canım yarın mı gösterceksn

Demek ki kimyasal gebelik değildi ..
Belki de geç döllenmeydi üstüne gördünüz .. Adetiniz nasıldı ?
baya adetti canım normalden bi farkı yoktu. hatta parça vardı küçük. ama geç olsada şuan çok düşük değilmi değer. 15 gün önce 11 di. birde şu var idrar testinde ben her gün yaptım nerdeyse tamamen silinmişti 2. çizgi 15 gün önce. ben tamam düşük yaptım dedim hatta. dr. da kim. gebelik dedi.

baya adetti canım normalden bi farkı yoktu. hatta parça vardı küçük. ama geç olsada şuan çok düşük değilmi değer. 15 gün önce 11 di. birde şu var idrar testinde ben her gün yaptım nerdeyse tamamen silinmişti 2. çizgi 15 gün önce. ben tamam düşük yaptım dedim hatta. dr. da kim. gebelik dedi.

Allah'ın takdiri seni umutlandırmak istemiyorum ama bana başka diyecek bişey kalmıyor şu durumda ..
Yarın değil mi bir daha ki kan testi bakalım o zaman ne çıkacak ..

Allah'ın takdiri seni umutlandırmak istemiyorum ama bana başka diyecek bişey kalmıyor şu durumda ..
Yarın değil mi bir daha ki kan testi bakalım o zaman ne çıkacak ..
tabiki canım Allah tır yoktan vareden ol derse herşey oluverir. ama ne bileyim bende çok sevinmek istemiyorum. zaten daha öncede düşük yaptım. pıhtılaşmada var. ama en hayırlısını verir rabbim inşallh.

tabiki canım Allah tır yoktan vareden ol derse herşey oluverir. ama ne bileyim bende çok sevinmek istemiyorum. zaten daha öncede düşük yaptım. pıhtılaşmada var. ama en hayırlısını verir rabbim inşallh.

İnşallah Yüce Allah'ım nasip etsin sana da tüm isteyenlere o güzel duyguyu ..
İnşallah güzel haberlerini alırız ..

merhabalar arkadaşlar. değerim hala artıyor fakat 3 günde 2 ye katlıyor. dış gebelik yada rahimde gelişemeyen bir gebelik söz konusu. pıhtılaşma nın etkisi galiba. dış gebeliğe çok benziyormuş. inşallah hayır olur. düşeceksede kendiliğinden vücuduma zarar vermeden düşer inşallah.

merhabalar arkadaşlar. değerim hala artıyor fakat 3 günde 2 ye katlıyor. dış gebelik yada rahimde gelişemeyen bir gebelik söz konusu. pıhtılaşma nın etkisi galiba. dış gebeliğe çok benziyormuş. inşallah hayır olur. düşeceksede kendiliğinden vücuduma zarar vermeden düşer inşallah.
Çok enteresan bir durum yaşıyorsunuz hakikaten, hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

Back
X