düşük Tehlikesi geçirenler neolur bı bakın

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
11 hafTalıgım düşük Tehlıkem var sol kasımda basınc ve agrı var dayanamıyorum normal mı neolur bırsey dıyın her hafT a acıldeyım arTık bıkT ım dayanamıyorum :(

Geçmiş olsun. Benim 5. Haftadan beri düşük tehlikem var. Kanamalarım oluyo 3. Aydan sonra geçer dediler yine oldu. Hala kesilmedi. Yapabileceğim hiçbişe yok. Her kanamada doktordayım. Bi türlü sözleştiğimiz tarihte gidemiyorum doktoruma. Artık daha sakin oluyorum. İyice dinlenip kanamadan 3-4 saat sonra gidiyorum.
Yapabileceğin tek şey sakin olmak. Stress çok iyi değil. Vücudun stresin bebekten kaynaklandığını düşünüp onu atmak da isteyebilir. O kadar kanamaya ragmen Hiç ağlamadım ben. Düşerse giderse çok ağlarım zaten diye düşündüm. O seninleyken sen ondan önce vazgeçme. Ağrıların rahim büyümesiyle de ilgili olabilir. Dinlen bol bol uzan.

Bende dusuk tehlikesiyle cuma gecesi hastaneye yattim bende normal adet sancisi gibi sanci ve kanama oldu simdi kanama durdu ara ara sancim oluyor . Bisey soylemek maalesef mumkun degil hepimiz enfiseli bekliyoruz rabbim hayirlisini nasip etsin. Bu arada benim ikizdi biri olu onu agmak istemis olabilir dedi dr . C Cokcokca

ikinci hamileliğim ve ikisindede düşük tehlikem oldu.
bu hamileliğimde beşinci haftamda başladı kanamam.haftalarca yattım hiçbir iş yapmadan.
Birde doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka düzenli kullanın.

sancı,kasık ağrısı bendede olmuştu.Rabbim meleğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

ikinci hamileliğim ve ikisindede düşük tehlikem oldu.
bu hamileliğimde beşinci haftamda başladı kanamam.haftalarca yattım hiçbir iş yapmadan.
Birde doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka düzenli kullanın.

sancı,kasık ağrısı bendede olmuştu.Rabbim meleğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Ilk gebeliğinde bebiş Dünya'ya geldi demi canım

çok şükür şuan kızım dört yaşında :)
Maşallah canım Demekki her kanama düşükle sonuçlanacak değil benimde Başlarda pembelikler geldi kahverengi akıntı geldi Başlarda progestan kullandım 1 aydır da proluton iğne vuruluyorum lekelenmeler cok şükür gecti ama doktor 5 günde bir iğneye devam dedi

Maşallah canım Demekki her kanama düşükle sonuçlanacak değil benimde Başlarda pembelikler geldi kahverengi akıntı geldi Başlarda progestan kullandım 1 aydır da proluton iğne vuruluyorum lekelenmeler cok şükür gecti ama doktor 5 günde bir iğneye devam dedi

Bu hamileliğimde ben dedim ki kesin düşük olacak.okadar kötüydüm yani.
çok şükür rabbime 21 haftalık olduk.
Rabbim meleğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.
ilaçlarınıza dikkat edin,iş yapmayın,bol bol dinlenin.

Bu hamileliğimde ben dedim ki kesin düşük olacak.okadar kötüydüm yani.
çok şükür rabbime 21 haftalık olduk.
Rabbim meleğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.
ilaçlarınıza dikkat edin,iş yapmayın,bol bol dinlenin.
Âmin hepimizin sağlıkla ınsallah çalışıyorum öğretmenim Başlarda rapor verdi doktor ama sonra gerek duymadı simdi kendimi yormadan calışmaya çalışıyorum evde pek bisey Yapmıyorum :) artık bir şekilde idare ediyoruz bakalım bizde Allah nasip ederse 19 unda cinsiyetini öğrencez

Âmin hepimizin sağlıkla ınsallah çalışıyorum öğretmenim Başlarda rapor verdi doktor ama sonra gerek duymadı simdi kendimi yormadan calışmaya çalışıyorum evde pek bisey Yapmıyorum :) artık bir şekilde idare ediyoruz bakalım bizde Allah nasip ederse 19 unda cinsiyetini öğrencez

Mrb hocam ben de öğretmenim bi ay raporlu yattım evde sonra sıkıldım. Stres oldum. Yavaş yavaş okula gitmeye başladım. Çok yormuyorum kendimi ne evde ne okulda. Hem çalışınca zaman çabuk geçiyo.

kanamam yok ama ıcerde var kesenın arkasında ben mutfakta bı hata yapvım yukarı uzandım :( hala agrım gecmedı sabıt agrıyor bugun ıgne gunum :(

heğınıze ayrı ayrı tesekkur ederım dr gıtmek ıstemıyorum suan uzanıyorum ve gecmedı hala

Bi kereden bişey olmaz öyle. Sabaha gecebilir. Benim hapşırınca soluma bi ağrı saplanıyo on dakkada anca geçiyo. İçini ferah tut. Hayırlısıyla alıcaz kucağımıza inşallah.

Mrb hocam ben de öğretmenim bi ay raporlu yattım evde sonra sıkıldım. Stres oldum. Yavaş yavaş okula gitmeye başladım. Çok yormuyorum kendimi ne evde ne okulda. Hem çalışınca zaman çabuk geçiyo.[/QUOTE
Bana 10 gün rapor verdi doktor bende kanama alanı yoktu ama kahverengi lekelenme oluyodu oyüzden iğneler devam ediyo

Ben 4 iğne oldum 3 er gün arayla ilk zamanlarda. Şimdi de halen progestan kullanıyorum. Ben de kanama oluyo. Artık kanama alanı az görünüyo usg.de

Merhaba ilk bebeğimi mart ayında 8 haftalıkken kaybettim, kalp atışlarını duymak için kontrole gideceğim gün kanamam oldu, kalp atışlarını duyamadık :KK43: şuan 6+3 haftalık hamileyim çok şükür fakat kese çok aşağıdaymış doktorum bebeğin geleceği için birşey söyleyemiyorum dedi, bol su içmem gerektiğini ve dinlenmem gerektiğini söyledi, sabah akşam progestan tablet kullanıyorum ve 3 günde bir proluton iğne oluyorum, kahverengi akıntım var ve kasıklarımda regl olucakmışım gibi bir ağrı var, doktorum bunların normal olduğunu, pembe leke veya kan olmadığı sürece korkmama gerek olmadığını söyledi. Haftaya kontrole gidicem rahim büyüdüke kese yukarı çıkabiliyormuş ama düşük riskim yinede varmış, Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin inşallah.:KK46:

Merhaba ilk bebeğimi mart ayında 8 haftalıkken kaybettim, kalp atışlarını duymak için kontrole gideceğim gün kanamam oldu, kalp atışlarını duyamadık :KK43: şuan 6+3 haftalık hamileyim çok şükür fakat kese çok aşağıdaymış doktorum bebeğin geleceği için birşey söyleyemiyorum dedi, bol su içmem gerektiğini ve dinlenmem gerektiğini söyledi, sabah akşam progestan tablet kullanıyorum ve 3 günde bir proluton iğne oluyorum, kahverengi akıntım var ve kasıklarımda regl olucakmışım gibi bir ağrı var, doktorum bunların normal olduğunu, pembe leke veya kan olmadığı sürece korkmama gerek olmadığını söyledi. Haftaya kontrole gidicem rahim büyüdüke kese yukarı çıkabiliyormuş ama düşük riskim yinede varmış, Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin inşallah.:KK46:
Âmin canım ınsallah bu sefer kalp atışlarını duydunuz mu canım ınsallah tutunur bebegın sana yat dinlen bacaklarının altına yastık koyup yat benimde 6 haftadan itibaren pembelikte geldi kahverengilik hep geldi ama şükür proluton ignelerle 2 haftadır kesildi herhangi bir sorun yok ama kasıkların neden agrıyo acaba onu anlamadım

Back
X