düşük Tehlikesi geçirenler neolur bı bakın

11 hafTalıgım düşük Tehlıkem var sol kasımda basınc ve agrı var dayanamıyorum normal mı neolur bırsey dıyın her hafT a acıldeyım arTık bıkT ım dayanamıyorum :KK43:

Cnm bende 7.haftalikken kanamam asiri sancim wardi haftalik vurulan dusuk onleyici igne werdi progestan fitil kullandim bi de asiri sanci warken minoset ictim dr una sor ama bunlar cok iyi geldi bi kac hafta sonra hepsi gecer ayaklarini yuksek tut yat

Âmin canım ınsallah bu sefer kalp atışlarını duydunuz mu canım ınsallah tutunur bebegın sana yat dinlen bacaklarının altına yastık koyup yat benimde 6 haftadan itibaren pembelikte geldi kahverengilik hep geldi ama şükür proluton ignelerle 2 haftadır kesildi herhangi bir sorun yok ama kasıkların neden agrıyo acaba onu anlamadım
Sevgili Burcy35 iyi dileklerin çok teşekkür ederim, doktora gittiğimde bebeğim daha 5+6' ydı 10 gün sonra kontrole çağırdı inşallah kontrole gidince kalp atışlarını duyabilirsek duyucaz, kasık ağrılarım için pek birşey söylemedi doktor aslında genel durumum için ne iyi ne kötü birşey söylemedi ikinci defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allahım kimseyede yaşatmasın, şuan ciddi anlamda dinleniyorum kayınvalidem yardıma geldi sağolsun, eşim çok yardımcı oluyor yatmaktan çok sıkıldım ama bebeğim için sabrediyorum. Peki siz proluton iğneyi kaç gün kullandınız.

Sevgili Burcy35 iyi dileklerin çok teşekkür ederim, doktora gittiğimde bebeğim daha 5+6' ydı 10 gün sonra kontrole çağırdı inşallah kontrole gidince kalp atışlarını duyabilirsek duyucaz, kasık ağrılarım için pek birşey söylemedi doktor aslında genel durumum için ne iyi ne kötü birşey söylemedi ikinci defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allahım kimseyede yaşatmasın, şuan ciddi anlamda dinleniyorum kayınvalidem yardıma geldi sağolsun, eşim çok yardımcı oluyor yatmaktan çok sıkıldım ama bebeğim için sabrediyorum. Peki siz proluton iğneyi kaç gün kullandınız.
Benimde ilk gebeliğim gelişmemişti canım kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum simdi de prolutonu 8 ekimden beri 5 günde bir kullanıyorum suan 14 haftalığım 16. Haftaya kadar kullancam şimdilik doktor devam et demezse

Benimde ilk gebeliğim gelişmemişti canım kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum simdi de prolutonu 8 ekimden beri 5 günde bir kullanıyorum suan 14 haftalığım 16. Haftaya kadar kullancam şimdilik doktor devam et demezse
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :nazar:

benimde bugün kese etrafında kan var dedi doktor progestan iğne ve fitil verdi
iğneyi vurundun 3 gün sonra 1 daha fitilide aksamları 1 tane

N
Bende dusuk tehlikesiyle cuma gecesi hastaneye yattim bende normal adet sancisi gibi sanci ve kanama oldu simdi kanama durdu ara ara

sancim oluyor . Bisey soylemek maalesef mumkun degil hepimiz enfiseli bekliyoru
z rabbim hayirlisini nasip etsin. Bu arada benim ikizdi biri olu onu agmak istemis olabilir dedi dr . C Cokcokca
C Cokcokca

Sen neden hastanede yatıyodun canin
6 gun once wc ye gttgmde peceteye cok az kan gldi ve kasikta agri vardi doktora kostum hemen ultrasnla bebege bakti dusuk tehliken var yatrcaz dedi hergun serum igne yatiyorum hala gecmsti az bisey gene geldi gene gcti ama korkuyorum :((

Canım çok geçmiş olsun . Eabbim hayırlısını nasip etsin ben çok şükür arlattım. Ama hamilelik risk bende bide 2 tane miyom var şimdi onın riski içindeyim ama herhengi birşey yok kanamalarım bitti. Ben 11 gün hastanede yattım çıktıktan sonra 1 aya yakın kahve renggi lekem oldu . Sonra geçti ben hala progestan kullanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Ama 1 ay sonra oluşan yortık kapanmıştı bende üniallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla döbersin evine

Canım çok geçmiş olsun . Eabbim hayırlısını nasip etsin ben çok şükür arlattım. Ama hamilelik risk bende bide 2 tane miyom var şimdi onın riski
içindeyim ama herhengi birşey yok kanamalarım bitti. Ben 11 gün hastanede yattım çıktıktan sonra 1 aya yakın kahve renggi lekem oldu . Sonra geçti ben hala progestan kullanıyorum. Rabbim
yardımcımız olsun. Ama 1 ay sonra oluşan
yortık kapanmıştı bende üniallah sende
en kısa zamanda hayırlısıyla döbersin evine
Cok sagolun allh razi olsn . Alllah bu durumlari yasayan tum annelerin yardimcisi olsun ins .

Back
X