Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Merhaba, benim de tüp bebek bana kan sulandırıcı vermediler hiç. Benim de 11. Haftada kanamam oldu şükür tuvalete gittiğim gibi silince farkettim.kesenin dışında alt kısımdaydı benim kanama. Bir gece hastanede kaldık. 10 gün iğne ve 20. Haftaya kadar progestan günde 3 defa içiyorum. Bu topiği görmemiştim umut oldu bana da. Hep yatıyorum doktorum yürüme dışarı çıkıp dedi.şu riski atlatıp sağlıklı gebeler gibi bende alışverişe gitmek yürümek istiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Amin arkadaşım aminnn Doktorların tedavi uygulamaları başka başka oluyor.genelde bebek kayıpları yaşayanlara veriyorlar kan sulandırıcıyı ben kayıp yaşamadım ama önlem olsun diye verdi sanırım. İnşallah sen de bir daha yaşamazsın canım. İmreniyorum kanaması olmayıp rahatça gezenlere ama buna da şükür. Onlar sağlıklı olsunlar da biz yatalım yeter ki.

canım benm 3 düşük yaptım 4.bebişimi kucagma aldım banada yat demişlerdi 37.haftama kadar calıstım tabiki dıkkat ettım dıgerlerınde yattım düştü dııyerekten yatmadım çalıştım gezdim :) .Sen yat fakat stres yapma inan herseyın başı stres inanıyorum alacaksın mucızenı kucagına Rabbim saglıkla gelmesını nasıp etsın

Allah bağışlasın bebişini
Kaç haftalıkken düştü
Biz 12+3 olduk bugün doktordan geldim kanama alanı yarı yarıya azalmış bebişim de iyiymiş çok şükür bin şükür. Rabbim yavrumu korur inşallah çok zor kavuştum ben tüp bebekle

CANIM benim hepsi birbirinden farklıydı 1. si 7 haftalık ikincisi kımyasal 3. 9 haftalık düşmüştü.Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu cuma saatinde bol bol dua kalpten stres yapma sakın

Sağol canım amin Strese engel olmak pek mümkün değil ama dualar sayesinde daha iyi olmaya çalışıyorum

Bende de 5. haftalık gibi lekelenme ve o ara bir şeye korkunca kanama oldu. Acil ultrasona gittik. Bebek iyiydi. Kalp atışı da aldık. 12. haftaya kadar sürdü hep psikolojim bozuldu. Progestan kullanırken çok zorlandım. Hap kullanamadığımdan doktor canına yazık demesine rağmen iğnesini vurundum. Sonra teyzem dedi ki vücut adet alışkanlığını terkedemediğinden lekelenmen oluyor. :) halbuki alakası yok ama o psikolojiyle o kadar mantıklı geldi ki hemen inandım. Bıçak gibi kesildi lekelenmelerim. Şu an oğlum 5 yaşında.

Görümcem daha umut verici bir örnek. Tüp bebek yapmıştı ve o kadar aşırı kanaması vardı ki tuvalete gidince işer gibi kanaması olurmuş. Sonra tuvalete de gitme deyip altından ördekle almaya başlamışlar. Doktor bu kadar kanama senin için tehlikeli aldır dese de ultrasonda bebek iyi görününce aldırmamışlar. Onun da kızı 7 yaşında. Yine hastanede gördüğümden 2 bayandan biri aşırı şiddetli kanama yaşayan bayandan biri sorunsuz devam ettirdi hamileleiğini ki kurban keser gibi kan var diyordu. ama aynı odamda sadece pembe lekesi olan bayan bebeğinin kalp atışı olmayınca kürtaj oldu.

Demem odur ki psikolojinizi yüksek tutun. Doğacak olan kanamaya bakmadan doğuyor. Psikoloji bu işe olumsuz yönde etki ediyor. Bir hocamız erken dönem düşüklerinin 3te birinin anne baba anksiyetesi nedeniyle olduğunu söylemişti. O yüzden yatın bebelerinizi sağlıkla büyütün canlar.

Böyle örnekler insanı mutlu ediyor. İnşallah ben de yavruma kavusacagım Rabbimin izniyle ben de diyorum o kaybettigim kana rağmen bebeğim beni birakmadı ben de onun için 6 ay daha yatarım ne olacak :) Sıkı sıkı tutunmuş annesine yavrum

Geçen sene bebeğinizi doğurdunuz mu merak ettim. Yeniden mi hamilesiniz?

Merhaba canım az kalmış bebeğini kucağına almaya bende aynı durumu yaşıyorum kanama alanım var iki tane 6.haftada başladı iki kere kanama ve lekelenme oluyor senin ki nkdr sürede nasıl geçti ?

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bebeğinizi aldınız mı ?

Merhaba canım az kalmış bebeğini kucağına almaya bende aynı durumu yaşıyorum kanama alanım var iki tane 6.haftada başladı iki kere kanama ve lekelenme oluyor senin ki nkdr sürede nasıl geçti ?
Canim ben 2016 da yazmışım oğlum 3 bucuk yasinda şimdi koca adam oldu 2. Hamileyim darısı sana insallah

Canim ben 2016 da yazmışım oğlum 3 bucuk yasinda şimdi koca adam oldu 2. Hamileyim darısı sana insallah
Oyyyy canım Allah bağışlasın çok sevindim İnşAllah bende atlatırım canım benim ki tüp bebek 6.haftamda başladı hala geçmedi hematomlar iki tane var geçmiyor bi türlü iki kere kanamam oldu diğer türlü leke olarak geliyor bitiyor gene başlıyor gelmeye çok korkuyorum canım sıkılıyor umarım geçer benimkide canım

Hic canını sıkma ılaclarini kullan yat bol su ic bisey olmaz Allahin izniyle

İnşAllah canım yatıyorum sürekli umarım faydası olur senin ne kdr sürmüştü kanama alanın geçmesi
Oglumda 7. Haftada başladı tamamen kesilmesi 19. Haftayı buldu bu hamileligimde 9. Hafta başladı 14. Hafta bitti
Ama oglum malesef 30 haftalik dogdu 40 gün küvezde kalmıştı cok şükür iyi ama büyüdü

Oglumda 7. Haftada başladı tamamen kesilmesi 19. Haftayı buldu bu hamileligimde 9. Hafta başladı 14. Hafta bitti
Ama oglum malesef 30 haftalik dogdu 40 gün küvezde kalmıştı cok şükür iyi ama büyüdü
Hadi ya canım uzun dürüyor geçmesi belli. Peki kanama alanı hematomdan dolayımı erken doğum oldu

Hadi ya canım uzun dürüyor geçmesi belli. Peki kanama alanı hematomdan dolayımı erken doğum oldu
Yok canim onunla ilgisi yok gebelik şekerim vardı böbrek taşı da düşürmüştüm suyum geldi aniden onlar mi tetikledi bilmiyorum muamma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…