Merhaba, benim de tüp bebek bana kan sulandırıcı vermediler hiç. Benim de 11. Haftada kanamam oldu şükür tuvalete gittiğim gibi silince farkettim.kesenin dışında alt kısımdaydı benim kanama. Bir gece hastanede kaldık. 10 gün iğne ve 20. Haftaya kadar progestan günde 3 defa içiyorum. Bu topiği görmemiştim umut oldu bana da. Hep yatıyorum doktorum yürüme dışarı çıkıp dedi.şu riski atlatıp sağlıklı gebeler gibi bende alışverişe gitmek yürümek istiyorum. Allah yardımcımız olsun.Merhaba arkadaşlar baştan sonra okudum, hatta bazılarınızın affına sığınarak profiline baktım. Birçogunuz yavrularınızı kucağınıza almışsınız ne güzel.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. 10.haftamda aniden başlayan şiddetli kanama ile hastaneye kaldırıldım. Hala aklimdan çıkmıyor sedyede bebeğim diye haykırışlarım
Hastaneye vardık her taraf göl oldu ama mucizem yaşıyoro gün sabaha kadar yoğun kanamam geçti ama 1 hafta hastanede yattim. yaklaşık 15 gün oldu kahverengiye dönük az az devam ediyor, WC de bazen küçük pıhtılar düşüyor. Kese altında 5 cm lik subkaryonik hematom var sürekli yatıyorum, haftada bir kontrole gidiyorum.
Her gün progestan iğne ve 3 tane fitil kullanıyorum.
Tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı iğne kullaniyordum. Onu kesti tüp bebek doktorum ama başka bir doktor ben olsam kestirmezdim dedi.
Merhaba, benim de tüp bebek bana kan sulandırıcı vermediler hiç. Benim de 11. Haftada kanamam oldu şükür tuvalete gittiğim gibi silince farkettim.kesenin dışında alt kısımdaydı benim kanama. Bir gece hastanede kaldık. 10 gün iğne ve 20. Haftaya kadar progestan günde 3 defa içiyorum. Bu tipiği görmemiştim umut oldu bana da. Hep yatıyorum doktorum yürüme dışarı çıkıp dedi.şu riski atlatıp sağlıklı gebeler gibi bende alışverişe gitmek yürümek istiyorum. Allah yardımcımız olsun.
canım benm 3 düşük yaptım 4.bebişimi kucagma aldım banada yat demişlerdi 37.haftama kadar calıstım tabiki dıkkat ettım dıgerlerınde yattım düştü dııyerekten yatmadım çalıştım gezdim :) .Sen yat fakat stres yapma inan herseyın başı stres inanıyorum alacaksın mucızenı kucagına Rabbim saglıkla gelmesını nasıp etsınAmin arkadaşım aminnn... İnşallah ben de sizler gibi mucizemi kucağıma alırım
Heyet raporu aldım evde sürekli ayaklarimin altında yastıkla yatıyorum yan dönmek istediğimde sola yatiyorum. Kardeşim geldi sağolsun WC ve doktor dışında kalkmıyorum. Dediğin gibi bol su içiyorum.
canım benm 3 düşük yaptım 4.bebişimi kucagma aldım banada yat demişlerdi 37.haftama kadar calıstım tabiki dıkkat ettım dıgerlerınde yattım düştü dııyerekten yatmadım çalıştım gezdim :) .Sen yat fakat stres yapma inan herseyın başı stres inanıyorum alacaksın mucızenı kucagına Rabbim saglıkla gelmesını nasıp etsın
CANIM benim hepsi birbirinden farklıydı 1. si 7 haftalık ikincisi kımyasal 3. 9 haftalık düşmüştü.Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu cuma saatinde bol bol dua kalpten stres yapma sakınAllah bağışlasın bebişini
Kaç haftalıkken düştü
Biz 12+3 olduk bugün doktordan geldim kanama alanı yarı yarıya azalmış bebişim de iyiymiş çok şükür bin şükür. Rabbim yavrumu korur inşallah çok zor kavuştum ben tüp bebekle
Geçen sene bebeğinizi doğurdunuz mu merak ettim. Yeniden mi hamilesiniz?Böyle örnekler insanı mutlu ediyor. İnşallah ben de yavruma kavusacagım Rabbimin izniyleben de diyorum o kaybettigim kana rağmen bebeğim beni birakmadı ben de onun için 6 ay daha yatarım ne olacak :) Sıkı sıkı tutunmuş annesine yavrum
Geçen sene bebeğinizi doğurdunuz mu merak ettim. Yeniden mi hamilesiniz?
Sevindim. Allah onu size bağışlasınGeçen sene bebeğimi kaybettim canım, şimdi çok şükür yeniden hamileyim.bu sefer aynı şikayetlerin yok
Merhaba canım az kalmış bebeğini kucağına almayaEvet canım ben varım 8. Haftada başladı kanamam ama yoğun bir şekilde oldu bugün bebeğim çok şükür 10+2 oldu ama halen kanamam devam ediyor rahim ağzına yakın kesenin altında geniş bir hematom alanım var günde 4 tane progestan içiyorum ayrıca iğne vurunuyorum tek tesellim çok şükür bebeğim iyi hergün Allah'a dua ediyorum bebeğimi korusun diye
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bebeğinizi aldınız mı ?Merhaba arkadaşlar baştan sonra okudum, hatta bazılarınızın affına sığınarak profiline baktım. Birçogunuz yavrularınızı kucağınıza almışsınız ne güzel.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. 10.haftamda aniden başlayan şiddetli kanama ile hastaneye kaldırıldım. Hala aklimdan çıkmıyor sedyede bebeğim diye haykırışlarım
Hastaneye vardık her taraf göl oldu ama mucizem yaşıyoro gün sabaha kadar yoğun kanamam geçti ama 1 hafta hastanede yattim. yaklaşık 15 gün oldu kahverengiye dönük az az devam ediyor, WC de bazen küçük pıhtılar düşüyor. Kese altında 5 cm lik subkaryonik hematom var sürekli yatıyorum, haftada bir kontrole gidiyorum.
Her gün progestan iğne ve 3 tane fitil kullanıyorum.
Tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı iğne kullaniyordum. Onu kesti tüp bebek doktorum ama başka bir doktor ben olsam kestirmezdim dedi.
Canim ben 2016 da yazmışım oğlum 3 bucuk yasinda şimdi koca adam oldu 2. Hamileyim darısı sana insallahMerhaba canım az kalmış bebeğini kucağına almayabende aynı durumu yaşıyorum kanama alanım var iki tane 6.haftada başladı iki kere kanama ve lekelenme oluyor senin ki nkdr sürede nasıl geçti ?
Oyyyy canım Allah bağışlasınCanim ben 2016 da yazmışım oğlum 3 bucuk yasinda şimdi koca adam oldu 2. Hamileyim darısı sana insallah
Hic canını sıkma ılaclarini kullan yat bol su ic bisey olmaz Allahin izniyleOyyyy canım Allah bağışlasınçok sevindim İnşAllah bende atlatırım canım benim ki tüp bebek 6.haftamda başladı hala geçmedi hematomlar iki tane var geçmiyor bi türlü iki kere kanamam oldu diğer türlü leke olarak geliyor bitiyor gene başlıyor gelmeye çok korkuyorum canım sıkılıyor umarım geçer benimkide canım
İnşAllah canımHic canını sıkma ılaclarini kullan yat bol su ic bisey olmaz Allahin izniyle
Oglumda 7. Haftada başladı tamamen kesilmesi 19. Haftayı buldu bu hamileligimde 9. Hafta başladı 14. Hafta bittiİnşAllah canımyatıyorum sürekli umarım faydası olur senin ne kdr sürmüştü kanama alanın geçmesi
Hadi ya canımOglumda 7. Haftada başladı tamamen kesilmesi 19. Haftayı buldu bu hamileligimde 9. Hafta başladı 14. Hafta bitti
Ama oglum malesef 30 haftalik dogdu 40 gün küvezde kalmıştı cok şükür iyi ama büyüdü
Yok canim onunla ilgisi yok gebelik şekerim vardı böbrek taşı da düşürmüştüm suyum geldi aniden onlar mi tetikledi bilmiyorum muamma yaniHadi ya canımuzun dürüyor geçmesi belli. Peki kanama alanı hematomdan dolayımı erken doğum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?