- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Doktora gittiniz mi ne dedi doktorPeki o kanamalı süreci yatarak mı geçirdiniz? Bide sancınız oluyor muydu. Arada regl sancısını andıran ağrılar vuruyor 5.10 sn sürüp geçiyor. Bana istirahat verdi ama 1 saat aralıksız yatamıyorum. Sürekli evin içinde dolaşıyorum. Ağır iş yapmadıktan sonra çalışmaya devam etmekte sakınca görmüyorum. Yarın dr kontrolüm var bakalım ne dicek.
Öncelikle inşallah sağ Salim atlatırsınız bu süreci. Kanamalı gebeliklerde kanama sebebi genelde bilinmez zaten. Öyle ağır sancınız olduğu zaman vakit kaybetmeden doktora gidin derim ben. Bebek geç döllenmiş de olabilir onu kafanıza takmayın öyle farklılıklar olabiliyor gebeliklerde. Doktor yatacaksın dedi mi size?Bugün gittim. Bebeğim iyi şükür. Kanamanın sebebi linmiyor. Endol fitil ve minoset verdi. Bazı testler istedi. Ama hastanede geldihkten sonra öyle bir sancı vurdu ki bana bayılacaktım neredeyse yaklaşık 10 dk sürdü. Ağlattı beni. Kana ağrı kesici ve fitlden sonra iyiyim ama şimdide takatim kalöadı elim ayağım tutmuyor. Sancının eseri sanırım. 4 haftalık görünüyor kızım. Ben hesaplayınca 6 +4 görünüyor. Bilemedim. Dualarınızı eksik etmeyin
O zamana kadar inşallah toparlarsınız. Düşük tehlikesi genelde ilk 3 ay bitmeden geçmez 11. 12. Haftalara kadar sürer. Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı inşallah sağ Salim bunları atlatırsınız ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)Sürekli yat demedi ama istirahat dedi. Raporluyum 6 hafta tamamlanana kadar rapor verdi.
Merhaba :) ne durumdasınız acaba Doğum falan derken yazamadım bayağı bir süreSürekli yat demedi ama istirahat dedi. Raporluyum 6 hafta tamamlanana kadar rapor verdi.
Canım Rabbim isterse doktorlar hiç mümkünü Yok dese de oluyor. Yakın zamanda erken yaşta menopoza giren bir arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. İmkansız dediklerini Rabbim mümkün kıldı. Bol bol dua et. Bu arkadaşımın bebeğinin dualarla olduğuna inanıyoruz biz. Doğuma girecek olan tanıdığın varsa ondan iste. Doğum anında edilen dua kabul olurmuş. Ben de iki buçuk ay oldu Doğum yapalı. Yavaş yavaş dualarım gerçekleşiyor çok şükür ki. Hatta bu arkadaşıma da çok dua etmiştim.Merhaba Ben hamileydim 2 kasımda 9.6 mm ödem olduğunu öğrendim, 11 kasımda da kalbinin durduğunu öğrendim. 14 kasımda da alındı. Nedeni ise tesadüfi down send. Ben hamileyken idrar yolu enfk vardı doktor zinnat vermişti geçmemişti. Gebelik sonlanınca idrar yolu enfk ile ilgileneyim dedim. Üreaplazma bakterim pozitif çıktı. İki kez tedavi olmama rağmen üç kez pozitif oldu. Riskli bir bakteri kısırlığa veya tekrarlayan gebelik kayıplarına neden oluyor diye biliyorum. Üçüncü tedavimi görüyorum. 3.5 aydır içtiğim antibiyotikler mantar vajinit yapıyor. Şuan bir dünya ant fitil krem kullanıyorum. İnşallah iyileşirim kendime diyorum ki Allah nasip edecekse senin çocuğun olacak, nasip etmeyecekse de olmayacak. Süreçte bu kadar yıpratma kendini diyorum kendime. Ama bunu deyince de korkuyorum. Umut etmek en güzeli. Ama bu süreçte yıpratıyor. Sizde de ya Allah bana hiç bebek nasip etmeyecek mi diye bir korku endişe oluyor mu? Böyle sıkıntılar yaşayıp böyle düşüncelerle boğulup sağlıklı bebişleri olan var mı? İnşallah vardır inşallah ben de hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz sağlıklı huzurlu yuvamız olur. Amin cümlemizin inşallah
Evet maalesef birçoğumuz yaşadık ..ama şükür ki çoğumuz bebeklerimizde kucağımıza aldık Allah herkese de nasip etsin inşallah ..çok dikkat etmek lazım bol su içmek yatmak ve iyi bakım şart 18-20.haftalarda geçiyor inşallah sizde kucağınıza alırsınızKizlar gebelik kesesinin icinde kanama olan oldumu icinizde?
İnsallah alirim bende kucagima bebegimi. Gecen hafta kanamayla acile gittim kesemin ici kan dolmustu. İgne yaptilar progestan verdiler. 2 gun sonra kendi doktorumda kontrolum vardi kesedeki kanlanma bitmis ama risk devam ediyor dedi. İgneyi tekrarladi su an istirahatteyim cok kaygiliyim insallah sanslilardan olurum bende. Cok tesekkur ederim rabbim herkesin bebegini bagislasinEvet maalesef birçoğumuz yaşadık ..ama şükür ki çoğumuz bebeklerimizde kucağımıza aldık Allah herkese de nasip etsin inşallah ..çok dikkat etmek lazım bol su içmek yatmak ve iyi bakım şart 18-20.haftalarda geçiyor inşallah sizde kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun arkadaşım evet maalesef hepimiz o korkuları yaşadık bir çoğumuzda aldık bebeklerimizi çok şükür doktorlar bize yapılanı yapmış bana hafta 1 proluton iğne yapıyorlardı günde 3 tanede progestan içiyordum ..bol bol dinlenmen lazım 4 litreye yakın su iç ki kahverengi akıntıların içinden temizlenip gitsin ..kahve akıntıdan korkmamak lazım mış..çok zok biliyorum ama imkanın varsa 1 ay hep yat ayaklarınıda yukarı uzat Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar baştan sonra okudum, hatta bazılarınızın affına sığınarak profiline baktım. Birçogunuz yavrularınızı kucağınıza almışsınız ne güzel.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. 10.haftamda aniden başlayan şiddetli kanama ile hastaneye kaldırıldım. Hala aklimdan çıkmıyor sedyede bebeğim diye haykırışlarım
Hastaneye vardık her taraf göl oldu ama mucizem yaşıyoro gün sabaha kadar yoğun kanamam geçti ama 1 hafta hastanede yattim. yaklaşık 15 gün oldu kahverengiye dönük az az devam ediyor, WC de bazen küçük pıhtılar düşüyor. Kese altında 5 cm lik subkaryonik hematom var sürekli yatıyorum, haftada bir kontrole gidiyorum.
Her gün progestan iğne ve 3 tane fitil kullanıyorum.
Tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı iğne kullaniyordum. Onu kesti tüp bebek doktorum ama başka bir doktor ben olsam kestirmezdim dedi.
Geçmiş olsun arkadaşım evet maalesef hepimiz o korkuları yaşadık bir çoğumuzda aldık bebeklerimizi çok şükür doktorlar bize yapılanı yapmış bana hafta 1 proluton iğne yapıyorlardı günde 3 tanede progestan içiyordum ..bol bol dinlenmen lazım 4 litreye yakın su iç ki kahverengi akıntıların içinden temizlenip gitsin ..kahve akıntıdan korkmamak lazım mış..çok zok biliyorum ama imkanın varsa 1 ay hep yat ayaklarınıda yukarı uzat Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde rabbim kucağına almayı nasip etsin
Geçmiş olsun çok iyi biliyorum neler hissettiğiniMerhaba arkadaşlar baştan sonra okudum, hatta bazılarınızın affına sığınarak profiline baktım. Birçogunuz yavrularınızı kucağınıza almışsınız ne güzel.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. 10.haftamda aniden başlayan şiddetli kanama ile hastaneye kaldırıldım. Hala aklimdan çıkmıyor sedyede bebeğim diye haykırışlarım
Hastaneye vardık her taraf göl oldu ama mucizem yaşıyoro gün sabaha kadar yoğun kanamam geçti ama 1 hafta hastanede yattim. yaklaşık 15 gün oldu kahverengiye dönük az az devam ediyor, WC de bazen küçük pıhtılar düşüyor. Kese altında 5 cm lik subkaryonik hematom var sürekli yatıyorum, haftada bir kontrole gidiyorum.
Her gün progestan iğne ve 3 tane fitil kullanıyorum.
Tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı iğne kullaniyordum. Onu kesti tüp bebek doktorum ama başka bir doktor ben olsam kestirmezdim dedi.
Bu yılın modası hematom zaten neden oluyor açıklama yapanda yok ..18.haftada ultrasonda kanama alanı yok olmuş dediklerinde mutluluktan ne yapacağımı şaşırmıştım allahım sanada yaşatsın mutlu olmayı inşallah ..birde ben hergün minik bir tutam 5-6 tane kadar çörek otu yuttum hani peeygamber efendimiz şifa demiş ya herşeyden şifa umduk ..18 haftaya gelince geçer inşallah beklemekten başka yapılacak birşey Yok birde iyi düşün annesi elini karnına koy dua et ayetel kürsü oku bebeğin artık seni hissediyor güçlü ol ki oda güçlü olsun tekrar geçmiş olsunAmin arkadaşım aminnn... İnşallah ben de sizler gibi mucizemi kucağıma alırım
Heyet raporu aldım evde sürekli ayaklarimin altında yastıkla yatıyorum yan dönmek istediğimde sola yatiyorum. Kardeşim geldi sağolsun WC ve doktor dışında kalkmıyorum. Dediğin gibi bol su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?