Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

rkadaşlar merhaba,
Bugün başka bir doktora gittim. Gebelik kesemde hiçbir sıkıntı olmadığını yuvarlak olduğunu söyledi ve gösterdi. Kesenin çapına göre de 5 haftalık gebe olduğumu belirtti. 14-15 mm çapındaki bir kesede embrio görülmeyebilir, 10-15 gün sonra tekrar bakmak gerekiyor, şuan için olumsuz bir durum yok dedi.Çok mutlu oldum.

Çok güzel bir haber :) zaten kese 5 haftadan önce görünmezmiş ben öğrenmeden bir hafta önce doktora bir rahatsızlık için gitmiştim karından ultrasondan bakmıştı hiç bişi yoktu ortada :) bir kaç güne adet olmam gerekirken olmadım ilaç kullanmaya başlamıştım gecikme yapar demişti doktorum yine de test yapim dedim hamile olduğumu öğrendim Hemen doktora gittim 5 haftalıktı keseyi gördük bir hafta sonra kalp atışını duyduk

Ayy Allahııım İnşaallah ben de bebişimin kalp atışını duyarım.

Merhaba kızlar sonunda buldum sizi :) en baştaki sayfadan sona kadar tüm yorumları okudum aynı şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum hala malesef ne Zaman geçer bilmiyorum ama bir an önce geçsin istiyorum moralim çok bozuk beni en iyi siz anlarsınız tuvalete gitmek işkence gibi hep gözler aşagıda bana da doktor bünyesel diyor 9ay kanamalı geçen de varmış ama ben korkuyorum bi kaç yorumda okudum bu kanama plesenta ayrılması yapar da erken doğum olursa kaybedersek diye Allah korusun kızlar doktorunuz hiç böyle bir şeyden bahsetti mi ?

Benim kanama alanım bebeğin kesesine bir buçuk cm uzaklıktaydı ilk kanama şikayetiyle gittiğimde eğer durursa bişi olmaz ama durmazsa bebeği kaybederiz demişti. Zaten kanama alanı genişlerse Bebeğin olduğu yerde de kanama başlarsa bebek tutunamaz düşer diye düşünüyodum ben. Ama çok şükür her kanama da 4 gün içinde geçti ve 16 haftalıkken doktorum artık tehliken geçti dedi..

Ya çok şükür darısı bize benim de öyle olsa az kalmış o zaman bana da doktor 4aylık olsun dedi ama öyle kolay geçmiyor benimki uzun sürüyor lekeler hep devam ediyor. ilkte 3hafta leke geldi geçti tam bitti rahatım derken 1hafta on gün kadar sonra gene fazlasıyla oldu şimdi bir haftadır gene lekeler devam ediyor bakalım ne zaman geçecek inşallah zararsız atlatırız.

Peki lekeler varken doktora gittin mi ne diyor? Benim de uzun süreli lekelenmem oldu doktora gittim kanama yok dedi. Geçince tekrar sordum böyle böyle olmuştu dedim. Kendini zorlamışsındır kanama geçmiş dedi. O dönemde bazı meseleler vardı çok üzülüyordum ben. Onlar geçince geçti.

Lekeler varken de gidiyordum kanama alanı görünüyordu ama aşagıda rahim ağzına yakın gele gele bitecek diyordu.son kanama olduğunda kesenin hemen solundaydı ama ilaç iğne serumdan sonra ertesi gün baktı düne göre çok iyi küçülmüş dedi ama bi hafta oldu daha gitmedim. benim geçen artık normal beyaz akıntı gelmişti geçti derken çok moralim bozuldu tüm günü ağlayarak geçirdim sonra gene leke başladı o da etkiliyordur eminim

Evet üzülmek çok etkiliyor ben çok üzülmüştüm lekelenme iki üç hafta geçmedi benim. Üzülmeyin doktor ne güzel söylemiş yavaş yavaş bitecek diye. Dikkat edin yeter ki.. Düşük olacak olsa kanama artması lazım. Benim de moralim çok bozulmuştu tekrarlayınca bi de 9 ay olanı da duyunca biraz korkmuştum sonra bebeğim iyi olsun da gerekirse 9 ay yatarım dedim. Bebişler iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Benim iki halam iki çocuğunu 9 ay kanamayla doğurmuş. Bir de eskiden öyle yardım eden kimse de yokmuş halam o halde çalıştım dedi. Rabbim korur Allah'ın izniyle. Her kanama düşükle sonuçlanmaz korkmayın geçer inşallah sizin de yakın Zaman'da

Amin çok teşekkür ederim evet ben de duyuyorum 9 ay adet gördüm diyor eskiden ne ilaç ne iğne varmış şimdi bizim gibi yatıp dinlenmemişlerdir de ama Rabbim nasip edecekse oluyor bi şekilde inşallah sağlıkla tam vaktinde gelir bizimkilerde

Son zamanların modası. kısırlık ve kanamalı hamilelik. bu nedir böyle!? aranıza yeni katıldım arkadaşlar. herkese merhaba. çok gerginim. 2. hamileliğim. ilkini 3 ay siren kanamalı süreçten sonra kaybettim. şimdi 6 haftalık hamileyim ve yine aynı kabusu yaşıyorum. 1 haftalık rapor verdi. pruloton iğne verdi dr bir tane ve progestan. şu meşhur hap. eskiden bu kadar sık rastlanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu konunun. şu an yatıyorum. bu haldeykrn doğum yapanları okudukça umutlanıyor. ilk hamileliğimi düşündükçe karamsarlığa kapılıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun!

16. Haftaya kadar kanamalı gebelik geçirdim ben de. Şu an 38. Haftadayız Doğum bekliyoruz :) çok zorlu bir süreç ama Rabbim ona can verecekse zaten naparsanız yapın yaşıyor o Bebek. Ben 12. Haftamda aşırı kanama geçirdim düşük yapan kadınlar gibiydim kesin gitti bu kez kaybettim dedim. doktora gittim Bebek iyiymiş çok şükür. Siz sadece dua edin hayırlısını dileyin sonuç ne olursa olsun bir hayır aramak en güzeli. Daha önce de bir düşük yapmış biriyim. Bu ikinci hamileliğim sağ Salim doğarsa inşallah sona geldik. Darısı en hayırlı şekilde size olsun inşallah

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bir umut bin endişe... Nasip en güzel ihtimal. Sizin gibilerin hikayelerini duydukça umudum artıyor. 34 yaşındayım ve ilk bebeğimi alıcam inşAllah kucağıma. Çok geç kalmakta istemiyorum. İşe gitmiyorum 1 haftalık raporluyum. İşimi kaybetmekte istemiyorum. Zaten masabaşı. Yorucu değil işim. Acaba devam etsem sıkıntı yaratır mı bilemiyorum.

Otobüsle gidiyorsanız tehlike oluşturabilir. Ben de çalışıyordum 2,5 ay rapor aldım sürekli yattım kalktığım an kanama oluyordu

Merhaba
Benim de ilk 4 ay kanamalı oldu hatta 12. Haftamda baya çok olmuştu hastanede yatmıştım
Çok şükür büyüdük bu günlere geldik
Darısı size olsun
Ama eğer aklınıza takılıyorsa kan pıhtılaşması testi yaptırmanızı öneririm geç olmadan önlem alırsınız.
Bazıları çalışmıyor hep yatıyor açıkcası ben de rapor aldım uzun bi süre evde dinlendim ama bazısı da ne yaparsak yapalım düşecekse düşüyor tutunacaksa da ne yapsan düşmüyor diyor mutlaka en hayırlı zamanı bekliyordur diye düşünüyorum. İnşallaah sağlıkla atlatıp bebeğinize kavuşursunuz .

İnşAllah amin amin amin... hatırlattığınız için teşekkür ederim. . Perşembe dr kontrolüm var gidince hatırlatırım. Ah bu arada vuran regl sancıları. Korkmasam dayanıcam yine majeziğe

Peki o kanamalı süreci yatarak mı geçirdiniz? Bide sancınız oluyor muydu. Arada regl sancısını andıran ağrılar vuruyor 5.10 sn sürüp geçiyor. Bana istirahat verdi ama 1 saat aralıksız yatamıyorum. Sürekli evin içinde dolaşıyorum. Ağır iş yapmadıktan sonra çalışmaya devam etmekte sakınca görmüyorum. Yarın dr kontrolüm var bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…