Canım sabah uyandığımda çok şiddetli idi ama geçti ara ara geldi 11 den sonra hiç böyle bir şey olmadı3 gün önce sancı oldu Dr içerdeki kan birikintisi yüzünden dedi ama senin sancın fazlaysa doktora git bu akşam canım
Bilgin için teşekkürler canım bugün d.rum amaliyattaydı sonra görüşelim dedi dahada aramadıBenimde ara ara oluyor Can'ım ağrı aslında çok önemli sakın geçti diye önemsememezlik yapma çünkü Allah korusun düşük belirtisi olabilirmiş. Bende şiddetli Ağrı'm olduğu bi gün doktoru aradım acaba rahim genişliyor ondan mı diye sordum hayır rahim kasılıyor dedi eğer devam ederse hemen proluton yaptır dedi . Ben bu rahim kasılmaları yüzünden magnorm ve progestan kullanıyorum sende doktoruna bi sor belki bi gevşetici tavsiye eder
Canım başka bir Dr daha gözük bence hemen olumsuz düşünmeMerhaba.bende 7+3 günlük hamileyim.dün kalp atışlarını dinlemeye gittigimde dr kesemin gecen haftadan bu yana 3mm büyüdügünü yani 16mm oldugunu, bebek var gözüküyor ama kalp atışlarını duyamadıgını söyledi.kesemin etrafında kanama varmış ve kesem olması gerekenden küçükmüş.2gün sonra tekrar gidicem.duruma göre kürtaj dedi.ilaç vs vermedi öyle bekliyorum.çalışıyorumda.eve gelince dinlenebiliyorum.bu şekilde gebelik devam edebiliyormu yoksa sonuc dr dediği gibimi olur
Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun her an her şey olabilir diyor Doktorum zaten benim dinlenecek da sadece diyor �nşallah geçer diye umut ediyorum ben ben sekiz gün Yattım hastanede eve geçtiğimde Kanamam devam ediyordu sadece tuvalet İçin kalkıyorum Bir de yemek yemeye oturuyorum Onun dışında hiçbir hareketin yok ama lekelenme şeklinde devam ediyorMerhaba malesefki bende hematomlu annelerdenim :)) gecen haftadan beri bu sorunu yaşıyorum en iyisi biz burda hematomlular grubu olalım vr birbirimize destek olalım nede olsa bizi anlayan yok. 12 Haflalık gebeyim bende geçen hafta şiddetli ve kırmızı bir kanamayla doktora gittim 3 gün yattım hastanede kanamam kesildi 7 gün kanama olmadı Evde sürekli yatıyorum fakat iki gün önce gene oldu bu kez kahve ve KIrmızı arası akıntılar oldu gene yattım hastaneye ...buyün çıkacam inşallah hasteneden ama kahve akıntılar tam kesilmedi ...allah yardımcımız olsun çok kötü Zaman'lar bunlar çünkü kimse bişey demiyor çaresiz bekleyiş ((
Bende öyleyim tuvaletten tuvalete kalkıyorum ...elimde telefon sürekli bu konuyu araştırıp duruyorum bu şekilde olup doğum yapanda çok bebeğini kaybedendeDediğin gibi Allah yardımcımız olsun her an her şey olabilir diyor Doktorum zaten benim dinlenecek da sadece diyor �nşallah geçer diye umut ediyorum ben ben sekiz gün Yattım hastanede eve geçtiğimde Kanamam devam ediyordu sadece tuvalet İçin kalkıyorum Bir de yemek yemeye oturuyorum Onun dışında hiçbir hareketin yok ama lekelenme şeklinde devam ediyor
Hastaneye yattığımda Protestan iğne günlük bir kapsül ise vajinal yolla günde 3 tane ama pazartesi hastaneden çıkarken iğne yeterli dedi şimdilik kapsül tek kullanıyorum ve salı sabahı gene kanamam olunca Dr. Umu aradm anlattım iğneye bir daha başlayalım mı dedim yok dedi en iyi şuan ki ilacın dinlenmen dedi yeterli doz hastanede yaptık dedi o yüzden bol bol yatak istihratıBende öyleyim tuvaletten tuvalete kalkıyorum ...elimde telefon sürekli bu konuyu araştırıp duruyorum bu şekilde olup doğum yapanda çok bebeğini kaybedendeallahım bize acı yaşatmasın doktor bana herşey yolunda giderse 16 -18 haftalarda Hematomlar iyileşebiliyor dedi ..burada ben balıkesirdeyim gezmediğüm doktor kalmadı çare yok yat dinlen diyorlar birde ilaç ve iğne var siz ne kullanıyorsunuz ben Protestan iğne ilaç kullanıyorum
Günaydın canım bencede inşallah geçecek olumlu düşünelim olumlu olsun değil miGüzel anneler hepinize günaydın korkmayalım ya pozitif olalım Rabbim nasip ettiyse doğacak bu bebişler inşallah kahverengi kanamalara gelince onlar içerdeki birikmiş kanlar bazen rahim dışarı atarmış bazende rahim emermiş o kanı bunun iyileşmesi 1-3 ay arasıymış yine Rabbim bilir tabi ki bunlarda geçecek inşallah birbirimize destek olalım
Tabi ki bu şekilde olupta sağlıklı doğum yapan bir çok kişi var inşallah bizde onlardan biri oluruz Allah isterse eğer onlar gelecekGünaydın canım bencede inşallah geçecek olumlu düşünelim olumlu olsun değil mi
Benim icin migde bulantili uyku halli duali bir gün hayirli haberler almak icin saliyi iple cekiyorumNasılsınız arkadaşlar bugün nasıl geçiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?