Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Bende 5 haftalık hamileyim 6 gündür adet kanaması gibi kanamam var. sizin kanamanızın boyutu nasıl

Selam olsun hematom madurlarına..bu 2. gebeliğim ilkinde ne rahat ne sıkıntısız bir gebelik geçirmişim şimdi çok iyi anlıyorum.. yaklaşık 7. haftamda başladı herşey.. nasıl bir kanama soluğu doktorda aldım.1 gece acilde yattım.progestan başladık günde 3 tane çok hareketli bir insanım şuan bile sanki yatmaktan kalçam çöktü :) neyse 7. haftamdan sonra maalesef 11. haftamda aynı şekilde yoğun kanama yaşadım yani mayısın 5 inde yattım hstaneye 3 gün yattım iğneler serumlar fitiller.. bu nasıl bişeyse oluşuyor kanatıyor bir kaç gün yatıyorsun geçiyor gibi yapıyor sonra yine yeniden... şuan aç karnına demir kahvaltı sonracı decavit ve progestanla güne başlıyorum 2 gündür yine kanama ve kahverengi akıntı şeklinde az az..bugün ultrasonda yine hematom olduğunu öğrendim. Artık rabbim neylerse güzel eyler diyorum.. tedirginlik bu belirsizlik bu tatminsizlik bütün enerjisini alıyor insanın kanama var sebebi yok...düşük riski var ve hiç bitmeyecekmiş gibi..off Allah kimsenin başına vermesin..Haftalardır sanal ortamda hematomla ilgili tüm yazıları okudum ama birebir benzerlerine pek rastlamadım..ve ne olduğu şu yaşadıklarıma rağmen anlamış değilim doktorum bi sebebi yok diyor bünye yapıyor dedi en anlamlı açıklaması bu...inşallah bugünler geçer ben ve benzer durumdaki tüm anne adayları yavrularını kucaklarına alırlar..

Canım seni çok iyi anlıyorum aynı sebebsizlikleri hepimiz yaşıyoruz inşallah bu problemler 12. Haftadan sonra geçer diyordum ama 12. Haftadan sonra devam edenlerde oluyormuş

Evet 2 gün öncesine kadar bir umut 12 hafta geçti değişir gazıyla teselli ediyordum kendimi ama maalesef 13. haftamdayım.. Bu sefer yoğunluğu diğer ikisine göre çok daha az kanamamın ama hematom görünüyor ultrasonda şok üstüne şok yaşatıyor bu yaramaz bana.. inşallah ömrü vardır ve rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..Senin ilk gebeliğin mi canım ?

Amin inşaallah
Evet benim bu ilk gebeliğim ve tüp bebek

Kıyamam inşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. İnşallah sıkıntısız çok güzel bir süreç olur senin ve bebeğin için...

Kıyamam inşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. İnşallah sıkıntısız çok güzel bir süreç olur senin ve bebeğin için...
Ayy teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için Rabb'im herkesin evladını bağışlasın inşallah

Amin Allahım herkese ve tüm bebişlere sağlık versin...

Kızlar bu düşük tehlikesi 12 haftadan da uzun sürebiliyor demişsiniz peki 12. haftada geçme ihtimali var mı? Hoş benim durumum farklı, rahimde perde olduğu için tehlikem var...

Bende kanama yok çok az kahverengi geliyor. Günde 3 değil de 2 progestan hap alsam olur mu? Herkes 3 mü içiyor? Birsürü hap kullanıyorum da...

Benimde senin gibi defalarca yoğun kanamam oldu sebepsiz diyorlar Allah'a sığındım inşallah iyi olur herşey

Arkadaşlar komşum dün rahatsızlandı acile kaldırdılar şekeri 30a kadar düşmüş bilinç kapalı kısmi felç geçirmiş yoğun bakımda dünden beri ne olur arkadaşlar onun için Yasin hatim ne dağıtabilirsen ne olur 3 küçük evladına Rabb'im onu bağışlasın inşallah çok sevdiğimiz abimiz

Kızlar kolaylıklar dılıyuorum
12 haftadan sonra gecmeyen kanamalar plesanta privia belırtısı olabılır oda aklınızda olsun

Can'ım normal sağlıklı gebelikler için 12 hafta sonrası düşük oranı çok azalıyor bu kastettiğimiz.40. Haftasında bebeğini kaybeden annenin yazdıklarını görünce anladım ki herşey boş Rabbim ömür vericekse herşey bahane. Progestanı ben 3 alıyorum dr. Öyle uygun gördüğü için sende doktorun kaç tane diyorsa o kadar al canım.. Allah gönlüne göre versin inşallah

Rabbim Şafi ismi hürmetine evlatlarına bağışlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…