İnşallah canım ya... Aynı durumda olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallahBenimde senin gibi defalarca yoğun kanamam oldu sebepsiz diyorlar Allah'a sığındım inşallah iyi olur herşey
Günaydın canım.. Yeni gün inşallah kanamasız bir gün olsun...Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
canım bu senin ilk gebeliğin mi ? hematom alanın tam olarak nerede ve kaç mm ?İnşallah canım ya... Aynı durumda olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah
Canım 10 yaşında bir kızım var kardeeeeeş diye inleyen .. Yaşım 35 yolun yarısı artistlik yaptık bakalım neler göreceğiz kızımda hiç sıkıntım olmadı. Bu erkek Allah ömür verirse.ayın beşinde kesenin yakınında 58x28 Di onu erittik dün yine 58x17 şaşırtıcı aynı yerde aşağı yukarı artık tepki bile veremiyorum Protestan kullandığım için gün içinde uyuşuyorum Allahtanda bir iki saat bile olsa unutuyorum.
ben bir tek tuvalete kalkıyorum 1 ay olacak nerdeyse sürekli yatıyorum raporluyum işe gidemiyorum yemeğim bile önüme geliyor ama ona rağmen yine kanama oldu . faceden riskli gebelik doktoruna mesaj attım bu şekilde ilerleyen bir çok gebelik var umudunuzu kırmayın dedi.Bir tek kızımı okuldan almak için çıkıyorum evden onun dışında yatıyorum bol su içmeye çalışıyorum. Hiç kilo almadım 2 li taramam 5 gün sonra sonuç çıkıcak .Ama ultrasonda ense kalınlığı burnu gelişimi gayet iyi Allah'ın izniyle. Ama bu süreç zorluyor beni. Ben 5 dk aynı yerde duramayan hareketli bir insanım ama sebebi bilmediğim için eğilmeye bile korkar oldum ya
ben sabahları 200 mg progestandan sabah 2 akşam 2 tane alıyorum . 35 tane progestan 50 mg iğne vuruldum sabah akşam kalçalarım çok morarınca doktor hafta bir kez proluton depot verdi . bu şekilde bakalım nolacakCanım ilkinde çok kanamam oldu ben doktora gidene kadar bitti çok ilginç hastane kapısından giriyorum kahverengi Çamura dönüşüyor 1-2 güne kayboluyor 2 gün yattım hastanede eridi gitti ama iğne serum ve fitil yaptılar 2 gün boyunca Progestana ilk kanamadan itibaren devam ediyorum günde 3 defa birara akıntı bitince fitil gibi al Dedi çünkü araba kullanıyorum
inşallah emeklerimiz zayi olmaz bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız7. Haftamdan beri kaç kutu progestan aldım bilmiyorum ama sanırım 60 ı geçti iğne 10 tane felan oldum bu zamana kadar
Insallah sagsalim kucagina alirsinah ahh hep tehlikedeyim son 10 ay içinde 3 düşük yaşadımşimdi 4.bebeğime hamileyim ve yine endişelerim korkularım kaygılarım var her an düşecekmiş gibi hatta elim hep karnımda düşmesin diye tutarcasına
ayy darısı bize insallah saglıkla gelır bebişlerimizzKizlar bende 6 haftalik hamileyim.hamile oldugumu ogrendigimden beri uc kere lekelenmem oldu.dun aksamda az kanaman oldu.bugun dra gittim kalp atislarini bir hafta once gormemistik bugun gorduk Rabbime binlerce kez sukurler olsun.bakalim bundan sonraki surecte ne olacak
İnşallah canım ya benim kontrolüm cuma günü inşallah hematom yok olmuştur bebişimde iyidir Allah hepimizin evlatlarını korusunGünaydın herkese kızlar nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gideceğiz bol bol dua edin bize inşallah kanama alanı yok olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?