Düşük tehlikesi...

adaklibaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
37
21
3
Merhaba Arkadaslar 8hafta 4 gunluk hamileyim 3 gun once benden koyu sari bir akinti geldi ve ikinci gunu kesildi pazartesi sabahta pecetede gorunce doktora gittim doktor dusuk tekliken var diyip progestan verdi ayni seyleri yasayan oldu mu kendimi kotu hissediyorum :(((

Merhaba Arkadaslar 8hafta 4 gunluk hamileyim 3 gun once benden koyu sari bir akinti geldi ve ikinci gunu kesildi pazartesi sabahta pecetede gorunce doktora gittim doktor dusuk tekliken var diyip progestan verdi ayni seyleri yasayan oldu mu kendimi kotu hissediyorum :KK43:((
koyu sarı akıntı bende hep oluyor Allah Allah...niçin varmış tehlike kanama falan mı varmış

Merhaba Arkadaslar 8hafta 4 gunluk hamileyim 3 gun once benden koyu sari bir akinti geldi ve ikinci gunu kesildi pazartesi sabahta pecetede gorunce doktora gittim doktor dusuk tekliken var diyip progestan verdi ayni seyleri yasayan oldu mu kendimi kotu hissediyorum :KK43:((
üzülme hapını iç dinlen..bende onikinci haftada peçete dolusu kahverengi kopkoyu kanama oldu doktorlar müdahale etmedi sadece yatış verdi şimdi iyiyiz çok şükür..yat dinlen

yok canim ya bende kanama olmadi hic sukur sadece koyu bir sari boyle akinti oldu iste gittim soyledim dusuk tehlikesi dedi iste canim sıkıldı yatip duruyorum evde sinyal veriyor dedi :KK43:
bana kalırsa başka doktora git bende hiç eksik olmadı sarı akıntı pıhtı..

bana kalırsa başka doktora git bende hiç eksik olmadı sarı akıntı pıhtı..
hem ozelde hem devlette ayri iki doktora gidiyorum bunu devletteki doktorum soyledi ama o hastanenin en iyi doktoru denilior birde ben grip atlattim ve hemen arkasına ucuk cikti :( bunlardanda kaynaklanabilir mi aceba onlem mi almak istedi bilemedim :(

hem ozelde hem devlette ayri iki doktora gidiyorum bunu devletteki doktorum soyledi ama o hastanenin en iyi doktoru denilior birde ben grip atlattim ve hemen arkasına ucuk cikti :KK43: bunlardanda kaynaklanabilir mi aceba onlem mi almak istedi bilemedim :KK43:
bak moral çok önemli biliyor musun kendini üzme sıkma..dinlen ve dua et inşallah birşey olmayacak :)

insallah canimn ya :) insallah yuregime su serptiniz saolsun :KK36:
Bence her hamilelikte oluyor böyle ara akıntılar doktorların da tutumları farklı bende de koyu kahverengi oldu 3 gün önceki doktorum 4 ay progestron verdi yat dinlen yasaklar koydu doktoru değiştirdim yeni doktorum kese ve bebek normal hiçbir sıkıntı yok progestronu kullanma gereksiz yere kullandığında bebeğe zararı var dedi ilk 3 aylar tabiki daha riskli dikkat et dinlen yorma kemdini yeter dedi rengi kırmızı olmadiktan sonra korkma canım ben 12.ye giricem açık kahve akıntı hep var kırmızı değilse sorun yok ama dikkat et inş bir sıkıntı olmaz

sa
Bence her hamilelikte oluyor böyle ara akıntılar doktorların da tutumları farklı bende de koyu kahverengi oldu 3 gün önceki doktorum 4 ay progestron verdi yat dinlen yasaklar koydu doktoru değiştirdim yeni doktorum kese ve bebek normal hiçbir sıkıntı yok progestronu kullanma gereksiz yere kullandığında bebeğe zararı var dedi ilk 3 aylar tabiki daha riskli dikkat et dinlen yorma kemdini yeter dedi rengi kırmızı olmadiktan sonra korkma canım ben 12.ye giricem açık kahve akıntı hep var kırmızı değilse sorun yok ama dikkat et inş bir sıkıntı olmaz[/QUOTE insallah canim insallah ne bileyim bos yere verdiyse bebege zararli o zaman rabbim dogru doktorlarla karsilastirsin inşalalh

Back
X