kizlar cuma gunu igne vuruldum (kemo)hala bekliyorum dusuk olsun diye benim durumumda olan varmi acaba ne garip degilmi bi versin diye dua et bi alsin diye dua et cok moralim bozuk lutfen sizde dua edin benim icin cunki kurtaj olmak istemiyorum
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE ARALIKTA DIŞ GEBELİK YAŞADIM BENİMDE İĞNEYLE DÜŞÜRDÜK AMA AYRIYETEN Bİ DÜŞÜK ŞEKLİNDE OLMADI BENİM DOKTOR İĞNENİN EMBİRYOYU ERİTİP ADETKANAMAMLA DÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ ÖYLEDE OLDU AĞRIM FELANDA OLMADI BANA YAPILAN İĞNE METROHExat gibi bişeydi adı tekrar geçmiş olsun canım bebekmi yoksa keseyimi göremediniz inşş.en kısa zamanda kavuşursun meleğine canımkaydirigubbakcemile5
insallah canim ya bebegi goremedi gerci rahim disinda oldugunuda goremedi ama nerde bilmiyouz servikte oldugunu soyledi sadece senin igneden ne zaman sonra kanaman oldu
canım benimde kan testlerinde pozitif çıkıyor ama rahim içinde hiçbişey görünmüyordu ben düşük yaptıktan sonra doktor nerye tutunmuş zarar vermişmi diye laparoskopi yapmıştı tüpün birinin ucuna tutunmuş ucu biraz genişlemiş dedi galiba iğneyi yaptıktan 10 gün sonra gibi kanamam olmuştu inşş. herşey yolunda gider canım özel olmassa sizin probleminiz neydi canım:teselli:a.s.
canım soruna cevap veremedim çünkü ben dış gebelik sebebiyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım.iğneyle nasıl oluyor bilmiyorum....
Allah yardımcın olsun......................
niye ya acik ameliyat oldun canim arkadsim uzuldum simdi bebgi almalri zormu olduki lapo olabilrdi ilacla olabilirdi merak ettim simdi sen ne zaman baslyacaksin tekrar eylulmu insallah bu defa sorunsuz hamis kalip kucagina alirsin canim
canım benim dr ihmali var.ilk tüp bebek denememde değerim 35 çıkmıştı sonra tekrar yaptık 30 falan çıktı...dr değerin düşüyor kimyasal gebelik dedi....sonra da ben adet oldum....ya da öyle olduğumu sandım.....20 gün sonra şiddetli ağrıyla dr a gittim meğer dış gebelik varmış ve tüplerimden birini patlatmış...iç kanama geçiriyormuşum....işin ilginç tarafı dışarı hiç kanamam olmadı....ben de kasıklarımı üşüttüm sancım var sanıyordum...
1 saat geciksek ölecekmişim....apar topar ameliyat oldum....tüplerimden biri gitti....
tedaviye uzun protokolle cumartesi başlıyorum Allahın izniyle.............
bizi habersiz bırakma...kasıklarında çok ağrın olursa hemen dr a git....ara ara bhcg testini yenilettir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?