dusuk yada dis gebelik gecirenler

Amerikali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
607
0
96
A.B.D.
kizlar cuma gunu igne vuruldum (kemo)hala bekliyorum dusuk olsun diye benim durumumda olan varmi acaba ne garip degilmi bi versin diye dua et bi alsin diye dua et cok moralim bozuk lutfen sizde dua edin benim icin cunki kurtaj olmak istemiyorum

dğerlerin nasıldı? beta-hcg değerlerin? umarım en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.. buarada dış gebelik mi?

canım çok geçmiş olsun rabbim sağlığına şifa nasip eğlesin tez zamnda bitanem dualarım seninle:Saruboceq:

evet persembe gunu bebegi goremedi cuma igne vuruldum hala bekliyorum kanamamin olmasini ben gecen sene de uc haftalikken gecirmistim dis gebelik simdiye coktan olmasi gerekiyordu kanamanin agrinin hic bi sey yok su ana kadar transferim tem 22 di

kizlar cuma gunu igne vuruldum (kemo)hala bekliyorum dusuk olsun diye benim durumumda olan varmi acaba ne garip degilmi bi versin diye dua et bi alsin diye dua et cok moralim bozuk lutfen sizde dua edin benim icin cunki kurtaj olmak istemiyorum

canim kardesim ins oduruma gelmeden kendiliginden duserrrrrr sakin kendini uzme ve moralini yuksek tut allah daha beterinden korusun

CANIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN BENDE ARALIKTA DIŞ GEBELıK YAŞADIM BENıMDE ıĞNEYLE DÜŞÜRDÜK AMA AYRIYETEN Bı DÜŞÜK ŞEKLıNDE OLMADI BENıM DOKTOR ıĞNENıN EMBıRYOYU ERıTıP ADETKANAMAMLA DÜŞECEĞıNı SÖYLEDı ÖYLEDE OLDU AĞRIM FELANDA OLMADI BANA YAPILAN ıĞNE METROHExat gibi bişeydi adı tekrar geçmiş olsun canım bebekmi yoksa keseyimi göremediniz inşş.en kısa zamanda kavuşursun meleğine canımkaydirigubbakcemile5

insallah canim ya bebegi goremedi gerci rahim disinda oldugunuda goremedi ama nerde bilmiyouz servikte oldugunu soyledi sadece senin igneden ne zaman sonra kanaman oldu

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende bir ay önce dış gebelik geçirdim
iğneyle düşürdüm iğne vurulduğu zaman kanamam vardı eriyip gitti
ağrı sancı hissetmedim normal adet gibiydi inş. sende ameliyat
olmana gerek kalmadan en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

amerılalı canım ınş rahatlıkla atlatırsın ...........rabbım kolaylık versın ..............ınş nazlı bebışın kısa zamanda gelır...............ınş canım

insallah canim ya bebegi goremedi gerci rahim disinda oldugunuda goremedi ama nerde bilmiyouz servikte oldugunu soyledi sadece senin igneden ne zaman sonra kanaman oldu

canım benimde kan testlerinde pozitif çıkıyor ama rahim içinde hiçbişey görünmüyordu ben düşük yaptıktan sonra doktor nerye tutunmuş zarar vermişmi diye laparoskopi yapmıştı tüpün birinin ucuna tutunmuş ucu biraz genişlemiş dedi galiba iğneyi yaptıktan 10 gün sonra gibi kanamam olmuştu inşş. herşey yolunda gider canım özel olmassa sizin probleminiz neydi canım:teselli:a.s.

canım soruna cevap veremedim çünkü ben dış gebelik sebebiyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım.iğneyle nasıl oluyor bilmiyorum....
Allah yardımcın olsun......................

canim cok sag ol cevap icin belki benimde 10 gun sonra olur gerci bugun 4.gun igneyi vurulali ama hic agrim sizimda olmuyor senindemi agrin sizin yoktu ayy coknu soruyorum canim problem benim tuplerdeydi baglattim ama bu defada baska yerde dis gebelik oldu

canım soruna cevap veremedim çünkü ben dış gebelik sebebiyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım.iğneyle nasıl oluyor bilmiyorum....
Allah yardımcın olsun......................

niye ya acik ameliyat oldun canim arkadsim uzuldum simdi bebgi almalri zormu olduki lapo olabilrdi ilacla olabilirdi merak ettim simdi sen ne zaman baslyacaksin tekrar eylulmu insallah bu defa sorunsuz hamis kalip kucagina alirsin canim

niye ya acik ameliyat oldun canim arkadsim uzuldum simdi bebgi almalri zormu olduki lapo olabilrdi ilacla olabilirdi merak ettim simdi sen ne zaman baslyacaksin tekrar eylulmu insallah bu defa sorunsuz hamis kalip kucagina alirsin canim

canım benim dr ihmali var.ilk tüp bebek denememde değerim 35 çıkmıştı sonra tekrar yaptık 30 falan çıktı...dr değerin düşüyor kimyasal gebelik dedi....sonra da ben adet oldum....ya da öyle olduğumu sandım.....20 gün sonra şiddetli ağrıyla dr a gittim meğer dış gebelik varmış ve tüplerimden birini patlatmış...iç kanama geçiriyormuşum....işin ilginç tarafı dışarı hiç kanamam olmadı....ben de kasıklarımı üşüttüm sancım var sanıyordum...
1 saat geciksek ölecekmişim....apar topar ameliyat oldum....tüplerimden biri gitti....
tedaviye uzun protokolle cumartesi başlıyorum Allahın izniyle.............
bizi habersiz bırakma...kasıklarında çok ağrın olursa hemen dr a git....ara ara bhcg testini yenilettir....

cok gecmis olsun canim hep bu dr ihmalleri yuzunden boyle oluyor zaten Allah ne ellerine dusursun ne de onlarsiz biraksin diyorum bende tuplerimi baglatmistim ya sol tupumde hala sivi varmis yani bentuplerimi bosu bosuna baglattim biliyormusun belkide bu dis gebelik sol tupum yuzunden oldu benim ivf dr um bana demediki aldir diye beni ameliyat druna sevk ettigi kagida baglat diye yazdi raporu ya iste boyle kadermi yoksa dr hatasimi hangisine uzuleyim bilmiyorum ya kanamamda gelmedi hala ramazandami basliyacaksin sen tedaviye ignelere falan o zaman oruc tutamayacaksin neyse hayirlis olsun canim RABBIM kucagini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…