dusuk yada dis gebelik gecirenler

Amerikalı canım, yeni öğrendim kusura bakma, çok üzüldüm, geçmiş olsun....Allah sağlık sıhhat versin inşallah.....

geçmş olsun amerikalı çok üzüldüm allahım inş sağlıklı hamilelikle bebişini kucağına almak nasip etsin yarabbim şu mübarek günlerde kimseyi darda bırakmasın inxş

kizlar gecen cuma igne olmama ragmen kan degerim hala yuksek 7000 bu cuma yine gidecegim ultrasono yine igne vurucaklar dua edin bana insaalah bir an once duser

canim nerelerdesin sen yaaa haber alamadik kac zamandir. Nasil oldu ya cook uzuldum... :çok üzgünüm: Allah yardimcin olsun canim ..

canım nasılsın bitanem canım arkadaşım herşeyden önce kendi sağlığımız hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eğlesin ilk önce canım:Saruboceq:

canım nasılsın bitanem canım arkadaşım herşeyden önce kendi sağlığımız hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eğlesin ilk önce canım:Saruboceq:

sag ol canim akadasim benim hala bu dusmedi bugun yine dr a gittim orada yalnis bi yerlerde buyuyor versin diye yalvarirken simdide alsin diye yalvariyorum iste bende sasirdim artik ne istuyecegimi sen nasilsin hamislik nasil gidiyor rabbim kucagina almayi nasip etsin

amerıkalı nasılsın canım.................ınş rabbım guzel gunler nasıp etsın ...............canım takma kafaya adt olur gıbı ınş olursun hatta adet tarıhınde olabılırsın ......rabbım şıfa vewrsın..............

amerıkalı nasılsın canım.................ınş rabbım guzel gunler nasıp etsın ...............canım takma kafaya adt olur gıbı ınş olursun hatta adet tarıhınde olabılırsın ......rabbım şıfa vewrsın..............

gecen temmuzun 22 siydi ve hala benimle dun yine igne vurdular persembe gunu 7000 di kan degerim hala buyumukte insallah kanamam bir an once yoksa kurtaj canim

canım şimdi okudum ..çok üzüldüm..RABBıM sabrını versin inşaaalllahh ..amerikalı canım benim inşallah kürtaj olmana gerek kalmadan kendiliğinden düşer.. vede kendiliğinden inaşşallah hamiş kalırsın..

kız amerıkalı nıye gırdınde selam vermıyoooooooooooooooooooooon ya....................canım nasılsın ............ınş hersey yoluna gırer.................ıyı bak kendıne

ıyı olmana coooooooooooooooook sevındım canım..................ramazan nasıl oralarda hısedılıyomu................

orda akupuntur var mı aslında mamba gıtmıştı ınş bı dahakı denemde akuyada gıt derım...................

akupunktur var ama ben artik vazgectim canim ya benden pes cunki tr de denedim burda denedim sorunumunda tam ne oldugunu bulamadilar demekki benim kaderimde yok baksana tuplerimi baglattim ona ragmen hala sol tupumde sivi var yani kader bana isaret veriyor belki istedigin kadar dene bis ey yapamayacaksin diyor sakin bana git tekrar ameliyat ol deme kac defa olacagim bu gune kadar 2 laporoskopi uc dis gebelik yeteeeeeeeeeer artik amerikalilarin dedigi gibi I AM DONE

canım sen amerıkalıları bırak ....................sen ınanclı ve guçlusun yılmak mı var bçle...........umutsuzluk yok rabbım ınş vereck ondan hep ıstıcez..............ne cok kışı kac kez denıyo haklısın elbette zor ve yıpratıcı ama bazen bazı şeylerı elde etmek zordur ınatla ve ınancla yola devam edıcez canım yum ve sperm oldukça umut asla tukemnmez..................şımdı böle düşünmende normal kolay degıl...........ama ınş bıkac yıl sonra yenıden dene bu ask bıtmez bu ask yakar ınsanı.............bol bol dua edıcez canım..............nıce varkı hıç sebep yok ve hıç olmuyo nıce varkı sebep cok ama bı bakarsın olmuş bız bılemeyız ..............ınlş tum sebepler kalkar ve bıgun gelır melegın ınan on u koklayınca hersey sılınır gıder ve dersın kı ben nerdeymışım.............-kımını ımtıhanı esıdır kımını parası vs........bızım gıbıleın ımt cocuk demekkı ...........verecek olan rabbım yetrkı ol desın .............bu sebepler ne kı.....................sakın yılma hep umutlu ol...........oncekı seneler hacca gıttığımızde baktık bı karı koca ellrınde mınık bı kız dedıkı adam tam 22 yıl bekledık tedavıler cevap vermedı enson yuce rabbım tam yıldık derken yooladı melegımızı alıp hacca gelmışler ................hatta bı kardes daha versın rabım ıstıyoruz dedıler.................umut asla solmaz solarsa hayat bıter canım............ıyı bak kendıne ve o guzel yureğıne.................rabbım yardımcın olur ıyı ramazanlar booooooooooooool dua...............................

iyi diyosun guzel diyosun da el muallimcigim 2 dedim 3 lapo gecirdim tuplerim kapaliyid hadi ac lapo bebek tupum icinde hadi al lapo tuplerde sivi hadi baglat lapo ustune uc dis gebelik hele bu sonuncusunun akibeti bile belli degil iki oldu kemo ignesi vurululuyorum yeter ya ben canimi yolda bulmadim tek derdim senmisin be cocuk gelmessen gelme ya ben buralara geldigim gunden beri dinine diline alis isine alis esine alis evine alis sil bastan basladim hayatima anacigimi bile ozleyemedim biliyomusun kendi derdime ya ve bunlari inan bi kizginlik yada aciyla ofkeyle yazmisyorum inan bana evlatlik alacagim o kadar ya vallahi bi gun biyerde tikdiye kalacagim bu riskli hamileliklerimin yuzunden eger negatif olsa tekrar denerim hep dusse gene denerim korkuyorum anliyormusun gidip taa nerelerde buyuyor onu dusurmek te almak ta kolay olmuyor banada yazik ya ben gunlerdir neler cekiyorum biliyormusun ben elimden geleni yapti su 5 yildir maddi manevi ne gerekiyorsa hatta canimi bile ortaya koydum ya benim gibi dis gebelik gecirip olen insanlar var burda ben duydum bundan sonrasi beni asar artik bu bi yorgunluk degil sitemde degil asla inan sadece bu bedeni yipratmaya bu kadar hakkim yok ben anla lutfen

amerikalı seni okadar iyi anlıyorum ki ...zaten dünden ağlayıp duruyorum...2 kere laproskopi oldum,birkere kist ameliyatı oldum...5 yıllık evliyim 4 yıla 5 tüp bebek denemesi sığdırdım.evliliğimin en güzel günlerini bu acı ile uğraşarak geçirdim..üstelik bende tüpleri aldırdım belki kendiliğinden olur deme şansım hiç yok...karı koca memuruz.etimiz ne budumuz ne dünyanın parasını harcadık, kredisini aldık durduk..borç içindeyiz..
borcu geçtim manevi olarak resmen dibe vurduk...üstelik kalp atışını görmeye heyecan içinde gittik ama boş kese olduğunu öğrenip şok bi vaziyette çıktık...zaten kahrımdan ölmezsem aldığım hormon ilaçlarından kanser olup öleceğim..üstelik ben hamile kaldığımda vurulduğum kan sulandırma iğnelerinden dolayı hayati risk bile taşıyorum...buna rağmen çok istiyorum...ama olmuyor..olmuyor..olmuyor...çok inançlı bir insanım çok dua ettim çünkü allahın ol derse olacağına inanıyorum...ama yok vermiyor...vermezsen verme diye bütün gün isyan ediyorum dünden beri..doğurup doğurup sokağa atanlara,aldırıp aldırıp gene hamile kalanlara ,istemeyen herkese ver..ama bana sakın verme istemiyorum diyorum...kime naptım bilmiyorum bu cezayı çekiyorum ama vazgeçtim...artık pes ettim.kendimi toparlayıp çocuk esirgeme kurumuna başvuracağım...tek ilaç zaman galiba...bu günler geçecek belki ama kalbimdeki izleri hiç geçmeyecek...

canım benım haklısı ne dıyebılırım kı................çeken sensın elbette kolay degıl bu acılar................ama madem tuptekı sıvı kurumamıştı nıye doktor transfer yaptıkı..................ya ne dıyımkı........ınş kendılığınden gelır canım .................sağlığın onemlı tabı sen onemlısın....................evlatlık alırsın ayrı sey .............ama yurekten dılerımkı. rabbım hıç ummadğın bı anda gonderır ınatcı kecını......................ınş bu sıkıntılarının karsılığı kat -kat canım rabbım yardımcın ols....................çok opt.....................

Back
X