Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim nerelerdesin sen yaaa haber alamadik kac zamandir. Nasil oldu ya cook uzuldum... :çok üzgünüm: Allah yardimcin olsun canim ..
canım nasılsın bitanem canım arkadaşım herşeyden önce kendi sağlığımız hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eğlesin ilk önce canım:Saruboceq:
amerıkalı nasılsın canım.................ınş rabbım guzel gunler nasıp etsın ...............canım takma kafaya adt olur gıbı ınş olursun hatta adet tarıhınde olabılırsın ......rabbım şıfa vewrsın..............
canım şimdi okudum ..çok üzüldüm..RABBİM sabrını versin inşaaalllahh ..amerikalı canım benim inşallah kürtaj olmana gerek kalmadan kendiliğinden düşer.. vede kendiliğinden inaşşallah hamiş kalırsın..
kız amerıkalı nıye gırdınde selam vermıyoooooooooooooooooooooon ya....................canım nasılsın ............ınş hersey yoluna gırer.................ıyı bak kendıne