dusuk yada dis gebelik gecirenler

hayat işte ımtıhan ışte ahhhhhhhhhhh nıceleru var renklının dedığı gıbı doğurup atıyo.........sevgı yok her kocadan doğurmuş..................ama ınsan bışey dıyemıyokı veren yuce rabbım ............kıymet bılenler arayıp duruyo.......................................ama ınş rabbım ecrını verecek sabrın sonu selamettır ınş...............renklı canım asla ısyan etme bılıyorum kolay degıl hemde hıç degıl.............ama bu senın yaptığın bı kusur veya gunahtan dolayı degıl.............nıce kotuler var zırtpırt doğuruyo hergun dover ................öle düşünme...............bılıyosunkı rabbım bu ımtıhanı peygambewrlere vermış..........yıllardır evlat ıst dıurmuşlar..............ınşşşşşş canım ınşşşşşşşşşş rabbım sevındırsın sızlerı..................................ımtıhanı basaranlardan eylesın........................

bı arkadasım onuç yıl uğrastı .................tam yetr dedı sonkez denım dedı.................bı oğlu oldu sonra dondurulmuşları denedı ıkız kızı oldu..............şımdsı onlarla beraber....................bı arkadasım onyıl sonra kavuştu bı arkadaım tuplerını aldılar sekız sene sonra kavuştu....................ınşşşşşşşşşşşşşşşş rabbım emeklerı zayı etmesın ınşşşşşşşşşşşş ol desın..................

renkli senide cok iyi anliyorum canim elmuallimcigim canim sende haklisin ne diyeyim ama insallah brigun bir mucize olur herkez bebegine kavusur hic tedavisz ne diyeyim Allah her kezin gonlune versin tekrar soyluyorum benimki bir isyan sitem yada yorgunluk degil ben sadece dis gebeliklerden gozum korktu icim fenalasti artik dr a giden o yoldan bile gecmemeye karar verdim artik bu mesakkatli yolda insallah sabredenlerden oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…