- Konu Sahibi tugbacozar
-
günaydın kızlarrr
ben memlekete gidiyorum döndüğümde inşallah güzel haberlerinizi alırım
herkes nereye gıttttııı yawwwww
slm canım antalyadaki arkadaşımla görüştüm bana adresini telini falan verdi ayrıca doktorla ilgili bikaç bilgi daha verdi.bi kere çok suratsızmış,doğumdan sonra 1 kere yanına uğramamış,sorduğun soruya cevap verirmiş.eğer kısırlık tedavisi falan görücekse kesin ona gitsin diyo....
benım 12 haftada rahim agzı dikilecek onun için araştırıyorum canım. teşekkür ederim yardımcı oldugun için....
başka doktorlarda olabılır.
anladım canım.ya ne demek böyle böyle birbirimize yardımcı olucaz.ben yine ona sorarım ismini duyduğu üne kavuşmuş bi doktor var mı diye))) izmir olsa aylin hanımı manisa olsa yıldız hanımı sölerdim ama işte...neyse ben devam edim araştırmaya ))) bu arada sen naptın varmı adet belirtisi..
il bizim için fark etmez eşimle konuşurum bebegımız için ne gerekırse onu yapacagız:)...bugun adet gunum ögleye kadar olmam gerekırdı ama olmadım. yarına kadr olmazsam test yapcamm. kasıklarımda agrı var
il bizim için fark etmez eşimle konuşurum bebegımız için ne gerekırse onu yapacagız:)...bugun adet gunum ögleye kadar olmam gerekırdı ama olmadım. yarına kadr olmazsam test yapcamm. kasıklarımda agrı var
tabi canım hayırlısı...hadi bakalım ayy bak bile heyecan yaptım..kasık ağrısı bende çok yaşadım canım.adet olucam zannettim hep ama sürpriz....)) inşallah canım sanada güzel bi sürpriz olur...
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz
ya kızlar bir hafta oldu ben hala kendime gelemedim aglamaktan gozler falan mosmor oldu ya gecen hafta bugun ne kadar mutluydum ama simdi bir bosluktayım tutamıyorum kendimi helak oldum ya hemen hamile kalabilirmiyim bana iyi birseyler söyleyin lütfen gülmeyi unuttum artık sanki hiç ama hiç mutlu olamayacagım gibi geliyor ne zaman gecer bu acı
ya kızlar bir hafta oldu ben hala kendime gelemedim aglamaktan gozler falan mosmor oldu ya gecen hafta bugun ne kadar mutluydum ama simdi bir bosluktayım tutamıyorum kendimi helak oldum ya hemen hamile kalabilirmiyim bana iyi birseyler söyleyin lütfen gülmeyi unuttum artık sanki hiç ama hiç mutlu olamayacagım gibi geliyor ne zaman gecer bu acı
İçimdeki sıkıntı ne zaman biticek bilmiyorum..Ne zaman anne olucam bi bilsem..Bundan 1.5 yıl önce terketti beni ilk bebeğim..Dilerim İkincisini kucağıma almak nasip olur..Anne olmak istiyorum artık :85:
kzlarrrrrrrrr bennnn hamileyımmm galıbaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?