- Konu Sahibi tugbacozar
-
[ı]selam arkadaşlar.nasılsınız?herkese en kısa zamanda sağlıklı gebelik diliyorum.benim bu ay da kalacak gibi eşim cuma günü şehir dışına çıktı salı günü gelecek yumurtlama gününü geçirmiş oluyor muyuz sizce?son adet 5 ocak.[/ı]
[ı]şimdi baktım netten 14-19 arası tehlikeli günler diyor.19u yumurtlama günü diyor.hayırlısı.bi başlığınızı daha gördüm varikosel diye benim eşim de iki kez ameliyat oldu.sizde de mi varikosel durumu yaşandı?[/ı]
cok gecmiş olsun cnm.esiminde sperm tahlili ıyıymıs. Sorun yokmus.3ay içinde olmazsa tekrar gel dedı doktor.umarım buay hamile kalırım.cocuklara bi süre bişey söylemicen.biyandanda fikir almak gerek kardes istıyormu dıe. Ayyyyy cok zorrr bu işler. En kolay söylene cek söz melek oldu kardesı n diyceksın.ama psikolojiside önemlii[ı]ilk çocuğumda; eşim ameliyat oldu (2003te) ben adetliydim bi daha adet görmedim.bi oğlum oldu,şimdi 7 yaşında.2009da da ameliyat oldu biraz uzak kaldık.en son artık sperm tahlili yaptırdı eşin de görünsün sayı normal demiş doktoru.ki hamile kaldım ekimde.ama anormaldi kalbi durdu.artık bi daha deneyeceğiz ama tekrar anormallik olur mu korkusu var daima.inşaallah olmaz artık da yaşımız geldi 31e bir an önce bebeğimiz olur.oğlum da kürtaj zamanı çok ağladı kardeşim öldü diye.[/ı] :18:
[ı]hadi hayırlısı sizin için de bu son deneme olur inşaallah.zaten söyledim cennetin kapısında bizi bekleyecek diye.
Bir de hadis duydum düşen çocuk annenin göbek bağından onu cennete doğru çekermiş ahiretteama bi daha hamile kalırsam 3 ay doluncaya kadar eşim hariç kimseye söylemeyeceğim çevremde.[/ı]
iyidir canım sen nasılsın?nasılsınız kızlar...?
ben varım bennnn ama 16:30 da hcg sonucumu almaya gidicem,aaaa fox daki diziye bakıyorum bide sizler napıyorsunuz?kimse yookmu arkadaşlarrrrrrr
iyidir canım sen nasılsın?
ben varım bennnn ama 16:30 da hcg sonucumu almaya gidicem,aaaa fox daki diziye bakıyorum bide sizler napıyorsunuz?
iyidir canım sen nasılsın?
Ben varım bennnn ama 16:30 da hcg sonucumu almaya gidicem,aaaa fox daki diziye bakıyorum bide sizler napıyorsunuz?
nasılsınız kızlar...?
inş. hayırlı haberlerle gelirsin...
bende fox a bakıyorum yawh...!
canım ben evde test yapmıştım zaten çift çizgiyi hemen gördüm şoke oldum)) neyse bakalım hcg nasıl çıkacak merak ediyorum.....
Bu arada ay bu mehtabı döverim ben)))
ayyyyyyyyyyy coooooooooooooooookkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.kendiminki çıkmış gibiiiiiiiiiiiiiii...............
sağol canım benim bende havalara uçuyorum sevinçten daha önce sevincimiz kursağımızda kalmıştı.kürtajdab sonraki ilk adet sonra kaldım.bugün doktorum bile şaşırdı..güzel allahım bu sefer bizi yarı yolda bırakmasın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?