düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

selam arkadaşlar.nasılsınız?Herkese en kısa zamanda sağlıklı gebelik diliyorum.Benim bu ay da kalacak gibi eşim cuma günü şehir dışına çıktı salı günü gelecek yumurtlama gününü geçirmiş oluyor muyuz sizce?Son adet 5 ocak.

ıyım tsk edrm cnmmm hiç hesapladın mı canım yumurtlama tarıhını

Şimdi baktım netten 14-19 arası tehlikeli günler diyor.19u yumurtlama günü diyor.Hayırlısı.Bi başlığınızı daha gördüm varikosel diye benim eşim de iki kez ameliyat oldu.Sizde de mi varikosel durumu yaşandı?

ogunler arasında mutlaka yapmalısın. Hergun yapma ama sperm kalitesi düşer. 14den yaptıysanız 16da yapın 17 yapın 18 de yapma 19 yap.benım ılk bebegıme 15 martta yumurtlama gunumde denk geldi mesala.buna dıkkat edrm.eşim eylül ayında oldu. Benım korunmam eşimin ameliyatı daha yeni başladık bebek yapmaya.

İlk çocuğumda; eşim ameliyat oldu (2003te) ben adetliydim bi daha adet görmedim.Bi oğlum oldu,şimdi 7 yaşında.2009da da ameliyat oldu biraz uzak kaldık.En son artık sperm tahlili yaptırdı eşin de görünsün sayı normal demiş doktoru.Ki hamile kaldım ekimde.Ama anormaldi kalbi durdu.Artık bi daha deneyeceğiz ama tekrar anormallik olur mu korkusu var daima.İnşaallah olmaz artık da yaşımız geldi 31e bir an önce bebeğimiz olur.Oğlum da kürtaj zamanı çok ağladı kardeşim öldü diye. :18:

Son düzenleme:
cok gecmiş olsun cnm.esiminde sperm tahlili ıyıymıs. Sorun yokmus.3ay içinde olmazsa tekrar gel dedı doktor.umarım buay hamile kalırım.cocuklara bi süre bişey söylemicen.biyandanda fikir almak gerek kardes istıyormu dıe. Ayyyyy cok zorrr bu işler. En kolay söylene cek söz melek oldu kardesı n diyceksın.ama psikolojiside önemlii

Hadi hayırlısı sizin için de bu son deneme olur inşaallah.zaten söyledim cennetin kapısında bizi bekleyecek diye.
Bir de hadis duydum düşen çocuk annenin göbek bağından onu cennete doğru çekermiş ahirette Ama bi daha hamile kalırsam 3 ay doluncaya kadar eşim hariç kimseye söylemeyeceğim çevremde.

inşşşş onlar bizi cennete karşılıycak. Bende kimseye söylemıycemm nazara geliyommm sanki4 aydan sonra ögrenır herkes sürekli yatakta olacagım için ozmana kadarda idare edrim sanırım.ılk hamılelıgım olunca herkes cok sevındıı. Karnımda cıkarısım gelırdı okadr cok mutlu olmustumkı

İyi geceler hakkımızda en hayırlısını bilen Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin gönlümüzü de buna razı kılsın.amin.

iyidir canım sen nasılsın?

Ben varım bennnn ama 16:30 da hcg sonucumu almaya gidicem,aaaa fox daki diziye bakıyorum bide sizler napıyorsunuz?

ıyım canım sizler nasılsınızzz. Inş hayırlı haberlerle dönersin...iş yerinde oturuyorummmsizler neler yapyorsunuzzz

canım ben evde test yapmıştım zaten çift çizgiyi hemen gördüm şoke oldum )) neyse bakalım hcg nasıl çıkacak merak ediyorum.....
Bu arada ay bu mehtabı döverim ben )))

ayyyyyyyyyyy coooooooooooooooookkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.kendiminki çıkmış gibiiiiiiiiiiiiiii...............

ayyyyyyyyyyy coooooooooooooooookkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.kendiminki çıkmış gibiiiiiiiiiiiiiii...............

sağol canım benim bende havalara uçuyorum sevinçten daha önce sevincimiz kursağımızda kalmıştı.kürtajdab sonraki ilk adet sonra kaldım.bugün doktorum bile şaşırdı..güzel allahım bu sefer bizi yarı yolda bırakmasın diyorum

annneeee adayımızı kutluyoruzzzzzzzzzz rabbbimmmm yardımcınız olsunnn cnm bnmmm. Bende buayın sonuuna umut baglıyorum korunmam bittikten sonra 1 adet gecırdım dıger ayın basında olmazsammm bnde annne olcmm ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…