düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

canım sen düşük mü yaptın yoksa kürtaj mı?

bu arada çooook teşekkür ederim darısı başınızaaaaaa.....

Son düzenleme:
anne adayımızz samirsak aa gelsinnnn bu yazımız....

ANNELİK DUYGUSU

Annelik öyle yüce bir duygudur ki , alfabedeki tüm harfler bir araya gelse o duyguları anlatamaz , hiçbir kalem bunları tam manası ile yazamaz.

Annelik duygusu kız çocuğun yapısında vardır. Daha küçükken eline oyuncak bir bebek versen ona sevgi ile sarılır , okşar , mama verir ve bağrına basar. Abla olur kendinden küçüklere anne sevgisi ile şefkatle yaklaşır. Evlenip bedeninde bir bebek oluşmaya başladığında onun kıpırdanışlarını sevgi ile izler. Bebeği dünyaya geldiğinde yavrusu için bir çok zevklerinden vazgeçer, gecesini gündüzüne katar. O hasta olduğunda onunla beraber sancı çeker, onunla ateşlenir , onunla üşür. Çoğu zaman onunla mutlu olur , onunla ağlar. Anne için her şey bir yana can paresi , bitanesi , yavrusu bir yana olur. Annelik öyle bir duygudur ki tüm sıkıntılara rağmen onu çok ama çok sevmektir.

Annelik çocuğu ergenlik dönemine girdiğinde bazen onun tarafından küçümsenmeye, hor görülmeye , bağırıp azarlanmaya , her şeyi ben bilirim havalarına rağmen sabır etmektir. Ona zarar gelmesin diye yüreğinin titremesi , sabahlara kadar dua etmek , hatalı yollara düşmesin diye ellerini sıkı sıkı tutmak ve her şeye rağmen onu hala çok sevmektir. Seni çok kırsa , hakaret etse , hiçe saysa bile onu affetmek o benim parçam , yavrum diyerek bağrına sevgiyle basabilmektir.

Onu üniversiteye yolladığın , askere uğurladığın zaman için kor ateş gibi yansa onu özlediğinde burnunun direği sızlasa gözlerin dolu dolu olsa bile hasretine katlanıp bağrına taş basarak ona destek olmak tüm özlemlerine rağmen neşeyle gülümseyebilmek ona moral verebilmektir.

Annelik duygusu yavrunun birisine ilgi duyup aşık olduğunda sen ikinci plana atıldığını hissetsen de buna yavrunun mutluluğu için boyun eğip bir adım geride durup yüreğin burkulsa da gözlerin buğulu buğulu onun sevgisine saygı gösterip mutluluğuyla mutlu olup onları çok sevmektir.

Annelik duygusu gün gelip yavrun kendi yuvasını kurup evinizden uçtuğunda onun sende kalan eşyalarını öpüp koklayıp göğsüne bastırıp hıçkıra hıçkıra ağlasan da albümleri karıştırıp bebeklik resimlerine bakarak hatıralara dalıp onun mutluluğu onun geleceği için Allah’a (cc) gönülden el açıp dua etmek onu her zaman , her koşulda çok ama çok sevmektir.

Kısacası annelik hiç izine ayrılmadan , emekli olmadan , yoğun , yorucu bir ömür boyu karşılık beklemeden hizmet vermektir. Ve bütün yorgunluğuna , üzüntülerine rağmen yavrularını çok sevmek onlarla mutlu olmaktır. Bu güzel duyguyu sana tattırdığı için Allah’a şükretmektir.Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.Hoş kalın ,hoşçakalın…

ben düşük yaptım 3ay kanamam oıoldu. bir uc ayda korunmam vardı daha yeni başladık. sürekli gebeliği düşünme tadını cıkar tatlım tamam mı hayırlısı hakkımızda

geçmiş olsun canım..Allah bir daha yaşamasın..bende 23 kasım da kürtaj oldum..hala kanamam devam ediyor..senin 3 ay devam etmiş doktorun ne dedi bu konu hakkında benim doktorum normal dedi..ama ben korkmaya başladım açıkcası..umarım en kısa sürede gelir bebeğin bekletmez seni

tebrikler canım..ne güzel yaaaaaa..Allah aynı acıları yaşatmasın canım..darısı bizim başımıza artık

ben düşügümü normal dogum yaptımm. bu yuzden normal dedi.eger bu ay bitmezse git bak.ultrasyon baktımıı. parça falan kaldımı die

ben düşügümü normal dogum yaptımm. bu yuzden normal dedi.eger bu ay bitmezse git bak.ultrasyon baktımıı. parça falan kaldımı die

evet 2 kez ultr. ile baktı bir sorun olmadığını söyledi..kaçıncı haftada kaybettin ben 8+6 da kalbi durdu..

çok geçmiş olsun canım..Rabbim tekrar yaşatmasın

buyuklerımız 10 tane dogurda 1 tane düşürme derler. dogruymuş hem bedenen hemde ruhen çöküyor insan.tek dilegım böyle bişeyın birdaha benım veya bir başkasının başına gelmemesidir.

Son düzenleme:
ayakta alkışlıyorum....ayyy canım ya çooook teşekkür ederim.gözlerim doldu okurken....
tebrikler canım..ne güzel yaaaaaa..Allah aynı acıları yaşatmasın canım..darısı bizim başımıza artık
teşekkür ederim canım ya...darısı başınıza inşallah....
Allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın......

hamileliktendirrrrr ooo gözyaşlarııı duygusala bagladınnnnnn

buyuklerımız 10 tane dogurda 1 tane düşürme derler. dogruymuş hem bedenen hemde ruhen çöküyor insan.tek dilegım böyle bişeyın birdaha benım veya bir başkasının başına gelmemesidir.

ruhen çöktüğümüz kesin...ben narkoz aldım onun için pek acı hissetmedim..
zaten ilkine zor hamile kalmıştım umarım ikinci bebeklerimiz bizi bırakmaz sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah..

inşşş cnm bnmm.bana suni sancı verdıler bıde ne gelen var ne giden pazar gunu dogum yaparsın dedi.ben yarımsaat sonra tuvalette dogumyaptım annem yanımdaydı.hemsıre bı refakatcı vardı onlar dogum yaptırdıı benıı.rezalettı millet toplandı başımaa.mahvoldumm.cok kötu yıprandım.düşündükce tüylerim diken diken oluyor..dahası hemşireler bebegı inceliycez dedıler.tamam dedık beze sardık posete kattık vay efendım sız neden boyle sarıyorsunuz. bi köşeye atıverseydınız demezlermii cıldırdım o annn.bebegımı vermedım

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım yaaaaa..yok mu bu sağlık personeli...ilgi alaka yok ben özelde yaptım..sağolsun bir hemşire sürekli benimleydi..inşallah ikinci bebeğnde bunları yaşamamışa dönersin(böyle bir durum imkansız ama) ne zaman oldu canım düşük?

ısparta süleyman demirel tıp fakültesinde haziran 17sınde eşim dogum başladı dermiş doktora o oyle olcaktı dermişyaa inanması güç ama oyle oldu.kendi memleketımde böyle degılkı herkes seferber olurdu başımda bi hastaneye yatsamsagolsun

tıp fakülteleri böyle oluyor aynı durumu bir arkadaş ege tıpta yaşamıştı..kötü günler geride kalır inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…