düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.rabbim bir daha yaşatmasın...hiçbirimize....çok zor bir imtihan.biliyorum.5 defa yaşadım aynı imtihanı...şimdi ise adetim 11 gün geçti okadar korkuyorum ki test yapmaya.var olup kaybetmek çok zor....rabbim inş bu sefer güldürsün yüzümüzü inş...bugun sanırım test yaparım...ama çok heyacanlıyım nasıl yaparım bilemiyorum :)

günaydıın cnm nasılsın umarım iyisidir.rabbim her sıkıntını ardında mutlaka bır guzellik verecektır. gönlunu ferah tut.test yaptınmı

evet inanıyorum verecek inş...ama işte geçen günler akla gelince bi ürperiyor insan...yok yapmadım daha.biraz dısarıda işim var çıkınca alıcam test inş...

tabi tabi biliyor. o çoktan moda girdi bile :) allahım bu sefer mahcup etmesin inş.diyorum ona ümitlenme yinede diye ama nerdeeee

aaa başladın demek şifa olsun inş...3 4 düzensizlikten sonra baktım geçmiyor kontrole gittim kist var dedi dr.bende hemen başladım soğan suyu kürüne 2 kür yaptım düzene girdi hamdolsun.üzerine bir defa düzgün normal adet gördüm şimdi ise göremedim daha işte malum.ama bnm kist gitti hamdolsun. tabi sadece kist için değil zaten o kür.ama faydası var içmenin ynai:)

diger hamileliğim sogan suyu sayesındee oldu. tekrar başlamak ıstedım.umarımm faydasını tekrar görürümm cnmmm.allahın nimetleri ne kadarr guzel, herşey bizim içinn.

inş görür bir daha ki ay senin güzel haberlerini alırız canım...rabbim aratmasın üzmesin bekletmesin inş...ben çıkyrm musadenle gelince bi uğrarım inş...

eczaneden test aldım idrar testi yaptım yani az önce.hiç adet olacak gibide değil duruyorum ama kistte yoktu neden gecikti acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…