- Konu Sahibi tugbacozar
-
umut edıyorum.mutlu olcagımız gunlerde gelir inşşş. .doktor araştırıyorumm burdura yakın illerde
doktor seçimi önemli tabii..kolay gelsin bu zor seçimde sana
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.rabbim bir daha yaşatmasın...hiçbirimize....çok zor bir imtihan.biliyorum.5 defa yaşadım aynı imtihanı...şimdi ise adetim 11 gün geçti okadar korkuyorum ki test yapmaya.var olup kaybetmek çok zor....rabbim inş bu sefer güldürsün yüzümüzü inş...bugun sanırım test yaparım...ama çok heyacanlıyım nasıl yaparım bilemiyorum :)
evet inanıyorum verecek inş...ama işte geçen günler akla gelince bi ürperiyor insan...yok yapmadım daha.biraz dısarıda işim var çıkınca alıcam test inş...
iyiym canım bu arada. sen nasılsın?:) bak heyecandan direk konuya geçtim :)
aaa başladın demek şifa olsun inş...3 4 düzensizlikten sonra baktım geçmiyor kontrole gittim kist var dedi dr.bende hemen başladım soğan suyu kürüne 2 kür yaptım düzene girdi hamdolsun.üzerine bir defa düzgün normal adet gördüm şimdi ise göremedim daha işte malum.ama bnm kist gitti hamdolsun. tabi sadece kist için değil zaten o kür.ama faydası var içmenin ynai:)
inş görür bir daha ki ay senin güzel haberlerini alırız canım...rabbim aratmasın üzmesin bekletmesin inş...ben çıkyrm musadenle gelince bi uğrarım inş...
merhaba canım tekrar nasılsın? geldim ben test yaptım ama çıkmadı.tek çizgi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?