düşük yapan bayanlar

canım benim çok gecmiş olsun üzülme güzel bi dr. bul ve muayene ol bende düşük yapmıstım hamile oldum tam bi hafta sonra gece yarısı kanamam basladı düşük yaptım tam 5 haftalıkken sonra tayinimiz cıktı malatyaya burda güel bi dr buldum çok şükür oglusum suanda benimle darısıda sana ve tüm bebiş isteyen arkadaşlara olsun inşşş

kızlar merak ediyorum yokmu aranızda böyle düşük yapan:26:

canm hbcg değerinn düşmesi vücudun sağlıksz olan gebeliği dışarıya atmasıı aslındaa normal bişeyyy ben de yaşadım 4 gebelik geçirdim 1 kızım var şuan 30 haftalık hamileyimm 3. 8 haftalık kalp atışı olmadığından kürtaj 4. de değerin düzenli artmamasından kaynaklı düşükk hiç moralini bozmaa en kısa zamnda tekrar hamile kalırsnn ben hiç adet görmedn tekrar kaldım korunmadım yanii darısı sana olsnn inşş

aranıza yeni katıldım,bende 4 ocak 2011 de kaybettim bebeğimi ama hala unutamadım onu sizin yazdıklarınızı okuyunca yine tutamadım kendimi ( 11 haftalıkken karnımda ölmüş 15 gün ölü taşımışım kalp atışlarını duyduğumuzun ertesi günü ölmüş yıkım oldu benim için alışamadım yokluğuna ama kimseye tek kelime edemiyorum ters cevap veriyolar,benim dönemimde hamile kalanların çocukları kucaklarında hayırlı olsuna bile gidemedim daha dayanamam diye korkuyorum,Allah hepimize sabır versin...

benimde öyle bütün arkadaşlarım hamile ben kaybettim onlar hala hamile dogumlarına nasıl gidicem her şeyi geç evlerine oturmaya bile gidemiyorum karınları büyümeye başladı bitaneside dün söyledi hamile oldugunu kalbim acıdı baya olmuş senesi geliyor nerdeyse seninkinin birdaha düşünmedinizmi bebek yapmayı doktor kaç ay bekle dedi benimki iki ay bekle dedi benim daha bir ay oldu ama dayanamıcam bu ay başlıcam tekrar çalışmaya rabbim bu sefer kucaklarımızı doldurur inşallah acısını yaşatmaz inşallah

inşallah yaşatmaz bu acıyı bi daha canım,bebeğimi kaybettikten sonra gitmedim doktara,6 ay süresi var diye biliyorum ben,açıkçası ben biraz korktum hamile kalmaya,çok kararsız kalıyorum ama şimdilik istemiyorum galiba

yaşın kaç bilmiyorum ama korkma bence allah korusun ki dilerim asla hiç birimizde olmaz eger tekrar ederse en azından tedavi olursun benim yaş 27 oldugu için beklemek çok zor geliyor bana çok genç degilim bebek sahibi olmak için ilk bebegim olcak çünki 30 da anne olmak istemiyorum şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez isterdim bir sene yapmıcaz diye direttik eşimde bende istemedik son zamanlarda ben istedim eşim istemedi sonra planlı bi şekilde yaptık ikinci ayında tuttu mayıs ayında dogsun demiştik o zaman göre oldu çok sevindik istedigimiz hep oluyor diye ama planlamamak gerekiyormuş demekki allah aldı verende o alanda olsada belki sakat olucakdı ya sakat diye ben aldırmak zorunda kalabilirdim ki bi cana kendim kıyamazdım onun günahını taşıyamazdım bizim şer diye gördüğümüz şeylerde muhakkak bir hayır vardır rabbim beni benden daha iyi bilir tek dilegim ikinci bebegim hemen saglıklı sihatli olsunki acılarımı bastırayım

inşallah çok sağlıklı ve kaderi güzel bi bebeğin olur :) benim yaşımda 26,herşeyin hayırlısı Allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın kimseye

canım benim ben pkoluyum glucophage metformin sayesinde hamile kaldım.6ay kullandım ilacı.hamile kaldımkanamayla öğrendim zaten hamileliğimi.ama değerlerim düzenli artmıyor 2ye bile katlamıyordu.kızlar düşük yapalı 6ay geçti ama hala hamile kalamadım.doktorada gitmedim.sevmiyorum doktoru.birde kaldığım yerde prof.felan yok...op.doktor var hep.ama bu gidişle hamile kalamayacağım.en iyisi doktora gitmel.bayram sonrası gideceğimde.
kızlar beim korkum bundan sonrakilerinde böyle olacağı.size bir sorum vaar bende kan pıhtılaşması ihtimali olabilirmiki.değerimin artmaması 2ye katlamamasıyla kan pıhtılaşmasının bi alakası olabilirmi.sizin düşük tecrübeleriniz var ondan soruyorum kıslar.benimgibi değeri artmayanlar neler yaptı nekadra zaman sonra gebe kald

canım gerçekten iyi bi doktor gerek ama burası ilçe ve prof yok.sen neden düşük yaptın canım.pko varmıydı sende

merhaba arkadaşlar sanırım hepimizin derdi aynı. kucağımızı alacağımız bir bebek.. bende 31 eylülde düşük yaptım. bende çok zor günler geçirdim. 3 yıllık evliyim. 1 senedir çocuk istiyorduk ama olmadı.haziranda aşılama yaptırdım olmadı. çevremde olan herkesın ve benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın suan hep bebişleri oldu. aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacaktık tüm resmi işlemleri hallettik kendiliğim hamile kaldım. çok sevindim çok sükrettim ama maalesef onu da 6 haftalık kaybettım. hatta ramazan bayramına rastladı dış gebelik olabilir diye doktorlar 5 gün boyunca beni hastanede tuttular. bayramı aglaya ağlaya hastane gecirdim 5 gün boyunca patoloji sonucumu bekledim. Allahtan düşük çıktı ama boş yere o kadar gün hastanede yattım aslında bir yönden yatırdıkları çok iyi oldu çünkü inanın orada öyle kötü durumda olanları gördüm ki halime sükrettim. biz boş yere bu kadar kendimizi üzüyoruz, yıpratıyoruz dedım. 7 aylık birisinin ikiz bebekleri ölü doğdu. bir tanesi doğdu öldü. daha neler neler. lütfen bu hamileliği istiyorsak kafamız rahat olmalı ve sabredip beklemeliyiz. eminim ki rabbim ne zaman vereceğini bilir. hoşçakalın.

ben de pko'luyum. 6 ekimde 10 haftalık bebeğimi kaybettim. çok kötüydüm. ama çok şükür ki çabuk toparladım.
klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım. kan pıhtılaşma testlerinde (trombofili paneli) mthfr a1298 ve mthfr c677t heterozigot mutasyonları çıktı. dr'un önerisi ile folik asit ve aspirin kullanmaya başladım. 40 gün oldu ama henüz adet olmadım. adet olduktan sonra tekrar denemeyi istiyorum. sizler kürtajdan ne kadar sonra adet oldunuz?

canım çok geçmiş olsun pkolusun peki adet düzensizliğin varmıydı.benim vardı mesala taki glucophage kullanana kadar.düşük yaptıktan 20gün sonra adet oldum.ama ben kendim yaptım düşüğü.

tabi adet düzensizliği vardı. ne zaman adet olacağım belli olmuyordu. kistler nedeniyle yumurtlama da olmuyordu. yaklaşık 6 ay her ay ultrason yapıldı. her seferinde dr kistlerin arttığını söylüyordu. ben de soğan kürü uyguladım. kür sonrası kontrolde kist kalmamıştı. o ay hamile kaldım.

meraba arkadaşlar..forumun yeni üyelerndenm.bende geçen hafta acı ve psikolojk olarak yıkıcı bir durum yaşadım..18 haftalık bebeğimi düşürdüm.daha doğrusu doğurdm.mevlam kimseye yaşatmasn böle acıları..düşük tehlikesi başlarda vardı sadece yani kahverengi akıntım oluyordu.14.haftamda doktorum düşük riskimin olmadığını ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söledi.ben yinede kendimi çok salmasmda gnlük işlerimi yapıyordum. zaten doktorumda yapablrlsn demişti.ve son 2 hafta kasıklarımda ağrı vardı dr.uma gittmm olabilir bebek büyüyor bebek baskı yapıyo ve sen onu kasık ağrısı olarak hissediyosun dedi.2 haftadan sonra kanamm oldu ve hemn hastnye gttm fakat iş işten geçmişti çünki rahm ağzı tamamen açılmış yapılacak bişey yoktu ve neticede bebeğimi kaybettim.demem o ki kahverengi akıntısı olanlar ve düşk riski olanlar sakın kendinizi salmayın .ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın.gerçekten çok acıı.psikolojik olarak çok berbatım.ne yapıcam bennn.......

peki neler kullandın canım.klomen felan kullandınmı.nasıl tedavi uygulandı.bide neden düşük oldu arastırıldımı.pkolularda hep olan şey acaba kistlermi yapıyor

peki neler kullandın canım.klomen felan kullandınmı.nasıl tedavi uygulandı.bide neden düşük oldu arastırıldımı.pkolularda hep olan şey acaba kistlermi yapıyor

klomen kullandım. pıhtılaşma sorunu çıktı. bunun için şu an aspirin ve folik asit kullanıyorum.

çok üzüldüm. gerçekten çok üzücü bir durum.başlarda insan bir daha hiç nefes alamayacakmış gibi geliyor. zamanla acıları hafifliyor. Allah büyük. Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmiş, inşallah sabrını versin. öteki dünya için bir şefaatçin oldu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…