düşük yapan bayanlar

elfida02 yaşadıklarımız ortak acını çok iyi anliyorum.bişey sormak istiyorum patolojiye gönderdiler mi bebeği acaba.belkide bi sorun vardı da bu şekilde sonuçlandı.benimde 19 haftalık gebeliğimi sonlandırdık .sonlandırmasak bile 20.haftada karnında ölür düşükle sonuçlanır demişti doktorum.benimde kahverengi akıntılarla düşük tehlikesiyle yatarak geçiyordu hamileliğim 19.haftada öğrendik bebğim trizomi 18di.hayatm tehlikeye girmeden bitirmek zorunda kaldk.o kadar çok ağladım ki .3hafta oldu hala ağlıyorum.bekliyorum bi gün gelicek sağlıkla sıhhatle bebeklerimiz inanıyorum.

gerçekten çok acı mevlam kimseye yaşatmasın..inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.ama malesefki üzülmemek elde deil.bunun bir imtihan olduğunu ve bebişlermzn bize şefaatçi olacağını düşündüğmde biraz daha teselli oluyorum ama gel gelelimki göz yaşlarıma hakim olamıyorum.evet patolojide şu an yarn dr.uma tekrar gidicem ve bize nedenini açıklayacak.tabi sebepler bahane de yinede insan merak ediyor.sende üzülme canm vegn gelecek bizlerde bebşlerimi kucağımıza alcaz inşllh.birde bi sorum olacak senn sütün geldimi?ve geldiyse naptın kesilmesi için..

doğum akşam oldu ertesi sabah göğüslerimi sıkı sıkıya sardılar bi bandajla.ve bir hafta bu şekilde sarmamı söylediler.ve bu bir hafta boyunca kullanacağm bi ilaç verdiler.bandaj çok rahatsız ediyordu bu yüzden 4gün sarabildim .ilaç bitti 2-3 gün sonra göğüslerimden akmaya başladı süt ne giysem yapışıyodu .doktor normal dedi ama ben çok rahatsz oldum.ilacın prospektüsünü okudum ilacı bıraktıktan sonra bu şekilde durumlar oluyomuş.1hafta daha kullanınca kesilir yazıyordu.bende kullandım şu an iyiym.göğüslerim bu süre zarfında ani ağrılarla sancılandı.şu an iyiym göğüslerimde bariz küçülme oldu.hamileyken doluydu tabi.süt işi sanırım zamanla geçiyor.kanamam de geçti şu an toplam 3hafta sürdü.fiziksel açıdan iyiyim kısacası ama psikoloji daha farklı bi durum atlatamiyorum henüz.onlar cennette sahip olamadık ama az da olsa yaşadık mutluluklarını .sevinçle hamileyiz diye yazacağımız günlerde gelicek eminim.her son bi başlangıç.

çooook zorr.ALLAH SABIR VERSİN HEPİMİZE VERENDE O ALANDA O.BUNDAN SONRA İNŞALLAH SAĞLIKLI BEBEKLERİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER RABBİM.

elfida ve sizin yasadıklarınzla aynı benim yasadıklarım özellikle elfidanınki gibi 18 haftalıkken aniden suyum geldi ve 1gün sonra dogum yapmak zorumda kaldım aradan 9 ay gecti hala hamile kalamadım bebegi patolojiye göndermedi doktor bebek saglıklı gözüküyo dedi bende rahim agzı yetmezligi var şimdi pişmanm ama hiç bir test yaptırmadım aklım yeni basıma geliyo bende tesleri yaptıracam sizlerde bir sorun cıktımı bayagı zamandr girilmemiş ama insaalah girip cvp atarsınz

Son düzenleme:

Ben 18 yasindayim ve 1 yillik evliyim. Severek evlendim fakat cocuk yapmaya kendimi hazir hissetmedigim icin 1 yildir korunuyorduk. Esimin israrlariyla 1 ay once cocuk sahibi olma karari aldik. Ben korundugum icin bi doktora gozukmek istedim dogurganligim yerindemi bilmek istedim. Doktora gittim ve doktor yumurtaliklarimin cok olgun oldugunu soyledi. Yani dogurganligim yerindeymis. Doktorum birde esimin kontol edilmesinj tavsiye etti. Esimde bi kontrolden gecti ve sonuc kotu cikti. Resmen yikildik. Esimde varikosel diye bir rahatsizlik cikti. Cocuk olmasina engelmis. Kurban oldugum rabbim demekki icime dogmus kontrole gittik fazla vakit kaybetmedik. Doktor esime ya ameliyat dedi yada keci boynuzu pekmezi dedi kullan 3 ay olmazsa gel ameliyat ol dedi. Ama ne hikmettirse biz pekmezi aldiktan yanlis bilmiyorsam 3 gun sonra bebisimiz tuttu. Ama 1 aylikken bi sabah uyandigimda yatagim kan icindeydi. O kadar kotu oldum ki. Anlatamam tamamen hayallerim yikildi

Ah canım benim. Allah sana inşallah sağlıklı bebekler versin bol bol sağlıklı neşeli huzurlu evlatların olsun inşallah. Allah benim oğluma da sağlıklı kardeşler nasip etsin. Ben de perşembe günü kürtaj oldum kalbi atmıyordu. Hiç beklemediğimiz bir anda olmuştu zaten ve kötü sonuçlandı. Şimdi de diyorum ki; allah düşmanıma bile düşük, kürtaj böyle zorlu şeyler yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…