düşük yapan bayanlar

sen çok iyi bir doktora denk gelmişsin demekki bana doktorum çok dogal ilk gebelikde böyle olması hiç bir sorun yok diyip gönderdi ne yapıcamı bilemiyorum kafam karışık yardım edin

canım tek doktorla kalma. benim doktorumda önce düşüğün sebebi pıhtılaşma değil sağlıksız döllenme demesine rağmen benim ısrarımla kan tahlili yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.hamile kalınca da hemen iğneye başladık.ve doktorum bana iyi ki tahlil yaptırmışsınız dedi.bence sende yaptırmak için çabala.inşallah birşey çıkmaz ama için rahat eder

sen çok iyi bir doktora denk gelmişsin demekki bana doktorum çok dogal ilk gebelikde böyle olması hiç bir sorun yok diyip gönderdi ne yapıcamı bilemiyorum kafam karışık yardım edin

canım bence sende bu tahlilleri yaptır çoğu doktor bunu söylemiyor nedendir bilmiyorum
bir arkadaşım bu konuda bana şunu demişti,mahsus söylemiyorlar,kadınları tüp bebeğe yönlendirirp ordan para kazanıyorlar demişti.
kimbilir belkide böyle nankör doktorlarda olabilir maalesef
gerekirse sende benim gibi yalan söyle yaptır en azından eğer öyle bişey varsa
ne güzel önlemini alırsın sağlıcakla kavuşursun inşallah

tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka isticem doktorumu degiştircem zatennnn

aminnnnn inşallah kovuşurum bir an önce

aynı durumu bende yasadım canım gecmiş olsun ama doktor almasada bu gebelıklerde bebek ozurlu oluyormus ablam hemsire oldugu için yanımdaydı kürtajımda ve oda aynı şeyi söyledi o yüzden canını sıkma allahım yine sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah kendine sakın kızıpta sıkıntıya girme herşeyde bir hayır vardır sonuçta özürlü bi bebek dünyaya getirseydik sorumluluğu daha zor

ceyda cım çok geçmiş olsun ben de 2 kez düşük yaptım.kafanı artık geçmişe takma ama değerin bi hafta sonra 156 ya çıkmış normlde 19 ağustosta 66,08 imiş ve senin iki gün sonra 2 katına çıkması gerekmekte bir hafta uzun bi süre çünkü benim de ilk gebeliğimde değerim çok yavaş artmıştı ve 5 haftalıkken kaybetmiştim inşallah tekrar hamile kalırsın

meryemcim mrb.benimde 2.düşüğümden sonra kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı sana şunu sormak istiyorum hamile kalmadan ne kadar önce bu ilaçları kullanmaya başladın bende şu anda myom var önce o alınacak ve daha sonra ilaçlarını kullanmaya başlayacaksın dedi doktorum doğru mu ?

kızlar ya bende düşük yaptım değerim iki katına çıkmıyordu.en son 299 olduğunda sonraki hafta 60 oldu 30 oldu bebeğim düştü.ama bende pko vardı ve doktor pkolularda çok yüksek ihtimal dedi düşük 4ay oldu hamile kalamadım.kızlar benim gibi pkolu olup düşük yapan varmı aranızada.sonra hamile kalan varmı.

öncelikle hepinize geçmiş olsun. insanın bebeiğini kaybetmesi çok zor. ben dört kez yaşadım. çok zor günlerdi. kan pıhtılaşması var bende de. lakin son iki bebeğimi iğne kullanmama rağmen kaybettim. şu an beşinciye hamileyim. Allah bu kez nasip eder inşallah.

selam canım,şimdi bende düşükten sonra tahliller felan yapıldı ya kan pıh. var denilince doktorum bana bebe aspirini ve folik asit verdi bunları hamile kalana kadar kullan dedi bir süre vermiyorum dedi.yaklaşık 5 ay sonra yine hamile kaldım ondan sonrada iğnelere başladım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım

Selam arkadaslar,
Ben aranıza yeni katılıyorum. 13 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim. Kürtajla bebeğimi aldılar. Sonra çilem bitmedi. Spazm oluşmuş, o yüzden regl olamadım. Regl olabilmem için narkozsuz ufak bir operasyonla yol açıldı. İlk reglimi temmuzda olabildim. Doktorun verdiği 3 aylık süre de doldu. Ağustos ayında tekrar çalışmalara başladık, ama daha başarı sağlayamadık Çok kafama takıyorum, çok...Kendimi hiç rahat bırakamıyorum. Ama yazdıklarınızı okuyunca, hepinizin aynı şeyleri hissettiğini görünce anormal olmadığımı anlayıp rahatlıyorum biraz. Bebek sahibi olmak isteyen herkesin Allah dualarını kabul etsin inşallah. Ama duayı da doğru etmek lazımmış. Ben o zaman hep hamile kalabiliyim diye dua etmiştim. 3. denemede de kalmıştım. Hayırlısını, sağlıklısını dilemek gerek.

Sevgiler hepinize...

aynen öyle canım iyi şeykilde dua etmek önemli bencede
bende düşükten sonra hep saplıklı gebelik sağlıklı doğum ve sağlıklı bebek diledim allahtan ve hepsine kavuştum
allahım tüm isteyenlere aynısını versin
sağlıklı gebelik
sağlıklı doğum
sağlıklı bebek

allah inşallah hepimizin yüzüne güler kızlar bende tekrar bebek sahibi olmayı canı gönülden istiyorum ama araştırma yapmadıkları için çok korkuyorum ya bi sorun varsa ya tekrar kaybedersem diye rabbim yar ve yardımcımız olsun ...

canım doktorun sana kürtajdan sonra mı söyledi spazm olayını yani doktorun araştırdımı sebebini yada senmi araştırttın benimkide 8 haftalıkken kalbi durdu zaten gelişimi geriden geliyordu 6+5 günlükken kalbi durmuş iki aylık olması gerkiyordu kürtajla aldılar sadece patoloji sonucumu aldım başka araştırma yapmadılar bana 2 ay sonra tekrar deneye bilirsin dediler ama belliki bir problem varki bebegim yaşamadı ama ilk gebelikde dogal karşıladıkları için araştırmıyorlar o yüzden çok muzdaribim yalnız manevi olarak ikinci kaybı yaşayacak durumda degilim rabbim yardımcımız olsun

bende henüz yeni bir düşük yaşadım. ilk gebeliğim di. bu güne kadar hiç sağlık sorunu yaşamamış olmama rağmen beklemediğim şekilde bir gün içinde kanamayla beraber vücut dışarıya attı. o güne kadar hiç belirti yokken üstelik. o gün yapılan kontrolde dr 6 haftalık olmasına rağmen çok küçük olduğunu söylemişti. neden düşük olduğunu sorduğumuzda doğayla ilgili olduğunu söyledi. sağlıklı insanlarında başına gelebiliyor. vücudumuz bir şekilde bu gebeliğe izin vermiyor bir bildiği var. evet çok zor ama ben metanetli olmaya çalışıyorum. çünkü bizler var olduğumuz sürece bir bebek sahibi olabiliriz. özellikle bu kadar küçükken kaybedilen bebekler için dr lar üzülmek yerine sevinmenin daha mantıklı olduğunu söylüyor. çünkü bebek gelişiminin ileriki seviyelerinde de düşebilir yada sakat doğabilir. buda doğanın bizlere sunduğu bir lütuf herhalde. Allah tüm bebek kaybeden annelere sabır versin.

canımben pkoluyum.uzun uğraşlar sonunda glucophage kullandım.sonra hamile kaldım.ama kanamam çok fazlaydı.progestan iğneside hapıda hiç yaramadı.hcg değerlerim düzenli artmıyordu.sonra bigün 295den 60 düştü 30 düştü ve bebeğim gitti.allahım hakkımızda hayırlısını versin.sağlıklı bebekler nasip etsin.kızlar değerim artmadıdamı düşük yaptım yoksa kan pıhtılaşması felanmı varda yaptı.kızlar sizin tecrübeleriniz benden daha fazladır.benim ilk gebeliğim çünkü.hcg değerim 2ye katlamadı.böyle olup düşük yapanların nedeni neymiş.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.
bende bundan 6 ay önce bebegimi kaybettim 4,5 aylıkken bütün testlerimiz normaldi gayt saglıklıydı ama kalbı durmus bır hafta anne karnında olu kalmıştı doktora tesadufen gıttım ogrendım.çok acı birşşey tarıfı bıle yok bu acının bu yuzden hepınızı cok ıyı anlıyorum bendede trombofılıden suphelendıler yaptırdım sonuc negatıf cıktı yanı trombofılı yokmus sımdı tekrardan hamıleyım 9 haftalık aklıma getırmemeye calısıyorum ama cok korkuyorum tekrardan aynısı yasarım dıye ama cok ıstıyorum bır cocugum olmasını RABBİM inşallah bu kez yüzüme güler ve ben bebegimi sag salim kucagıma alabılırım.hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ALLAH TÜM ANNE OLMAK İSTEYEN KADINLARIN YÜZÜNE GÜLER VE ONLARA HAYIRLI SAGLIKLI BİRER EVLAT NASİP EDER.

benim gibi olan yokmu kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…