düşük yapan kardeşlerime...

turkmengelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.046
34
0
Sivas
kızlar, ben de bu bebeğimden önce bir düşük yaşadım. 5 haftalıktı. kimyasal gebelik falan bir sürü yorumlar oldu...

diyeceğim başka şey. demin bir tv programında doktor açıkladı. düşükten sonra bekleme süresi diye bir şey yokmuş. o bahsedilen 2-3-6 ay var ya, annenin kendini psikolojik olarak yeni bir gebeliğe hazırlaması içinmiş. fizksel olarak vücudumuz kendini hemen ertesi ay gebeliğe hazırlıyormuş. ben de 28 martta düşük yaptım, aynı ay gebe kaldım çok şükür.hatta günüm bile geçmeden 24 nisanda öğrendim evde yaptığım testten.şimdi 26. haftamız bitiyor. şükür bir sorun olmadı.

çok zor bir durum, biliyorum.onunla varlığını öğrendikten sonra bir kaç gün geçirmek bile harkaydı. kaybetmek ...neden yazıyorum ki..hepimiz biliyoruz.ama umudunuzu kaybetmeyin.haberi birinci ağızdan alınca size koştum yazmaya.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...inşallah en kısa, en hayırlı zamanda tekrar gebe kalırsınız.

kendinize iyi bakın.

gözün aydın arkadaşım
rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin

bende geçen hafta düşük yaptım kürtaj oldum doktor 2 ay bebek yapmamı yasakladı birtane kızım var 11 aylık bi tane daha olmasını çok istiyorum inşallah benimde senin gibi olur
senin bu yazını okuyunca biraz rahatladım
çok korkuyorum ya hemen hamile kalmazsam diye
bazı düşük yapan arkadaşlarım 3 yıldır hamile kalamıyormuş o biraz canımı sıktı
inş hemen bende bitane daha bebiş alabiliyim kucagıma

gözün aydın hayırlısı ile dogar ınsallah. 2 kürtaj 1 biyolojık gebelık gecırdım bıyolojık gebelık gecırdıkden hemen o ay içinde hamıle kal dedi herkes yapmadım cunku bır sorun vardı benım rahım sağlam sanırım her ılıskı sonrası bebek kalıyor ıstersem ama gelısmıyor iyiki kimseyı dınlememısım sımdı tedavı yolundayız ama yakın bı arkadasımda siz gibi ocakda bıyolojık gebelık gecırdı o ay hamıle kaldı duydugunuz sey dogru ama anne adayları testlerden gecmesı bana daha ıyı gelıyor aynı sorunlar ınsanı yıkıyor sağlıkla kalın insallah.

kızlar yanlış anlaşılmak istemem...

düşükten sonra içerde parça kalmışsa, kanama devam ediyorsa, ya da doktor kürtajla sonlandırdıysa, doktorun verdiği bekleme süresi önemli tabii.rahim hassaslaşmış, incelmiş ya da zedelenmiş olabilir.bu durumda tabii ki belli bir süre verilir. ama lütfen doktorunuza sorun, verdiği süre fiziksel bir gereklilik mi yoksa psikolojik olarak hazır olmam için mi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…