- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.261
aafiyet olsun canım ben sevmem profiterolü ama eşim bayılır.bayılmadığı tatlı yok zatikaydirigubbakcemile3
benim eşimde bir kanalda grafiker canım.
ama ayrıca aranjörlükte yapıyor keyfi...
bir sarkılar yaptı bana ayy öyle güzelki kızlar:asigim:
slmmmmmmmmmm kızlar ne yaptınızx bakalım
selam nerde kaldın canım?
slmmmmmmmmmm kızlar ne yaptınızx bakalım
selam hülyacım iyiyiz nasıl olsun.bu akşam pek kimse yok.öyle havadan sudan konuşuyoruz.sen nasılsın
bi arkadaşımızın aracılığıyla tanıştık.hep birlikte selçuk şirinceye gitmiştik yemeğe.beni çok beğenmiş arkadaşıma söylemiş tabi oda bana yetiştirdi.1 hafta sonra ailesiyle tanıştırdı beni.tabi ben direk olarak bilmiyodum tanışacağımızı .denize gitmiştik arkadaşlarla anneleride orada yazlık tutuyolarmış(.beni neden oraya götürdüğünü daha sonra anladım tabi.) bir ara onlara uğradık bişey alma bahanesine.onlarda beğenmişler beni.zaten o gün çok utamnıştım evde kalabalıktı herkes beni süzüp duruyodu.ardından birlikteliğimiz devam etti 2 sene ve sonunda da evlendiiiiik
sen nasıl tanıştın nihalcim eşinle seninki romantik adam .eminim tanışmanızda romantik olmuştur
benım arkadasımın abısıydı ama esım alanyada yasıyordu hıc gormemıstı
ablasının dugunune geldı o zaman gorduk bırbırımızı hemen sımsekler caktı
sonra tanıstık cıkmaya basladık canım benım ya 2 haftada bır gelıyordu adana ya
4. ay da sozlendık 7. ayda nısan 14.ayda bır baktık evlıyız
süper bi tanışma olmuş bence.neye niyet kime kısmet olmuş bu iş kaydirigubbakcemile3canım maşşallah iyikide evlenmişsiniz
ay çok zor bir durum aileyle ilk tanışma birde kalabalıksa off diyorum..
bizim tanişmamızda şöle oldu.ben gökhan özen hayranıydım sene 2000.
gökhanın telefon numarasını buldum aradım..mesajlaşmaya başladık..
sonra tanışalım artık dedik.gökhanda dediki aranjörümle tanış önce o getirsin seni benim yanıma.o dönem eşimle gökhanın arasından su sızmıyor en iyi arkadaşı.
ama biz birbirimizi ilk görüşte beğendik.oturduk bir cafede bişeyler içtik..
derken seneler geçti evlendik.gökhan özen hayranlığımdan eşimi bulacakmışım demekki.
gökhan çok şaşırmıştıkaydirigubbakcemile3
a.s.slm kızlar hayırlı ramazanlar benide arkadaşınız olarak kabul edermisiniz?:uhm:siteyi geziyordum arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti.ben ocak ayında düşük yaptım on haftalıktı.senağlama tekrar çalışmalara devam.
a.s.slm kızlar hayırlı ramazanlar benide arkadaşınız olarak kabul edermisiniz?:uhm:siteyi geziyordum arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti.ben ocak ayında düşük yaptım on haftalıktı.senağlama tekrar çalışmalara devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?