Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anaa halanın kızını ayarlamaya çalıştınız haa:roflol::roflol:
senin kısmetinmiş canımcım kızlar Allah ağzımızın tadını bozdurmasın..mutluluklarımız daim olsun inşallah:Saruboceq:

amin canım hepimizin kini bozmasın bide güzel bebişler alalım kucaklarımıza kısmetse seninkide çok güzelmiş halen görüyomusun gökhan özeni

slm canım gecmıs olsun tabı kı kabul ederız hosgeldın aramıza
kendını tanıtırmısın bız burada ısımlerımızle hıtap edıyoruz
senın adın ne a.s.

anaaa az kalsın halanın kızını alıyodu senin adam deseneiyi hadi son dakkada yırtmışsın.kısmet sanaymış demekki

amin canım hepimizin kini bozmasın bide güzel bebişler alalım kucaklarımıza kısmetse seninkide çok güzelmiş halen görüyomusun gökhan özeni

öyle çok sık değil canım genelde eşim beni pek götürmek istemiyo yanına malum acuk kıskanıyorkaydirigubbakcemile3
hala arkadaşlar ama canım..

canım sanada çok geçmiş olsun hoşgeldin aramıza..
çalışmalara devam durmak yok..:1hug:
hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.

selam mehtapcım hoşgeldin.geçmiş olsun öncelikle tatlım.sanırım bi yavrun var takviminden öyle anladım ama.çalışmalara ne zamandır devam ediyosun mehtap
tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3çalışmalara şubattan beri devam ediyorum.

hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.

tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3çalışmalara şubattan beri devam ediyorum.

allah bağışlasın canım yavrularını. sen üçüncüyü istiyorsun demek ohh ne güzel biz bir tanesi için her gece ter döküyoruz vallakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…