- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.281
benimde kızlar eşim le tanışmam şöyle ben önceden tanıyordum ama amimidegil benim amcamın kızı nın çıktıgı çocugun arkadaşıydı hatta biz benim eşime biara halımın kızını bile ayarlamaya çalışmıştık neyse bundan 3 sene sonra eşim çıkma teklif etti 5 sene çıktık hatta buarada askere gitti geldi 1 sene de nışanlı kadık işte böyle
amin canım hepimizin kini bozmasın bide güzel bebişler alalım kucaklarımıza kısmetse seninkide çok güzelmiş halen görüyomusun gökhan özenianaa halanın kızını ayarlamaya çalıştınız haa:roflol::roflol:
senin kısmetinmiş canımcım kızlar Allah ağzımızın tadını bozdurmasın..mutluluklarımız daim olsun inşallah:Saruboceq:
a.s.slm kızlar hayırlı ramazanlar benide arkadaşınız olarak kabul edermisiniz?:uhm:siteyi geziyordum arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti.ben ocak ayında düşük yaptım on haftalıktı.senağlama tekrar çalışmalara devam.
benimde kızlar eşim le tanışmam şöyle ben önceden tanıyordum ama amimidegil benim amcamın kızı nın çıktıgı çocugun arkadaşıydı hatta biz benim eşime biara halımın kızını bile ayarlamaya çalışmıştık neyse bundan 3 sene sonra eşim çıkma teklif etti 5 sene çıktık hatta buarada askere gitti geldi 1 sene de nışanlı kadık işte böyle
amin canım hepimizin kini bozmasın bide güzel bebişler alalım kucaklarımıza kısmetse seninkide çok güzelmiş halen görüyomusun gökhan özeni
anaaa az kalsın halanın kızını alıyodu senin adam deseneiyi hadi son dakkada yırtmışsın.kısmet sanaymış demekki
öyle çok sık değil canım genelde eşim beni pek götürmek istemiyo yanına malum acuk kıskanıyorkaydirigubbakcemile3
hala arkadaşlar ama canım..
aylincim ban izmir sosyetesi diyodu esas sosyeye bu nilay.bu kız sanat camiasındanmış da haberimiz yok muş
yok zaten benimki redettiydionu beyenmemişmişşşş sırnaşık şey
demiştir bana çikinini ayarlıyolar güzeli, karşımdayken
aylincim ban izmir sosyetesi diyodu esas sosyeye bu nilay.bu kız sanat camiasındanmış da haberimiz yok muş
hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.canım sanada çok geçmiş olsun hoşgeldin aramıza..
çalışmalara devam durmak yok..:1hug:
tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3selam mehtapcım hoşgeldin.geçmiş olsun öncelikle tatlım.sanırım bi yavrun var takviminden öyle anladım ama.çalışmalara ne zamandır devam ediyosun mehtap
katılıyorum canım sana asıl sosyete nılay mısda habarımız yomus fisfisfisfisfisfis
hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.
tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3çalışmalara şubattan beri devam ediyorum.
yok kız benimki öyle çok kişiye aranjörlük yaptı candan erçetin ebru gündeş falan ama ben tanışmadım onlarla...tanıyor genelde ünlüleri..
hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.
tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3çalışmalara şubattan beri devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?