- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.381
evey ya ne teşekkür yollayabiliyorum sana ne de puan ne biçim iş bu zaten takvimimde olmuyo iş mi bu yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serindi burası da canım bayrama istanbula gelcez nasipse ya diyodum kışlıkları koyalaım valize .doncaz herhelde.soğuğa razıyımda yağmur olmaz inşallah rahat rahar gezeriz yaaaa.kısa kollu gezilmiyo burdada 2-3 gündür hırka alıyoz üstümüze.
evey ya ne teşekkür yollayabiliyorum sana ne de puan ne biçim iş bu zaten takvimimde olmuyo iş mi bu yaa
aylinde bodrumda keyif yapıyodur şimdi .acaba keyif mi yapıyo kıçımı donuyo orası da soğuk tur ya deniz kıyısı daha serin olur.ikinci seçenek o zaman
fundacım al kalın bişeyler yanına baya soğuk burası.bende hırka giydim çıkarken öle bile üşüdüm bi kız gördüm askılı geziyodu ateşlenmiş bu havada..
hangi yakaya geliyosunuz canım kız gelsenize banada kahve yapıyım size sen şekerli seversin biliyom...:içelim:
dur kız yeni geçti çarpıntım hatırlatma gene.
benim ki uyudu da ondan ses çıkmıyo yoksa çoktaaan hadi derdi
slm nasılsınız kızlar?bugün kociş evde giremedim.geçmiş yazıları okuyodum.hadi yatalım die tutturdu bende bi halinizi hatırınızı sorayım dedim.inşş keyifler yerindedir.
slm nasılsınız kızlar?bugün kociş evde giremedim.geçmiş yazıları okuyodum.hadi yatalım die tutturdu bende bi halinizi hatırınızı sorayım dedim.inşş keyifler yerindedir.