Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

serindi burası da canım bayrama istanbula gelcez nasipse ya diyodum kışlıkları koyalaım valize .doncaz herhelde.soğuğa razıyımda yağmur olmaz inşallah rahat rahar gezeriz yaaaa.kısa kollu gezilmiyo burdada 2-3 gündür hırka alıyoz üstümüze.

fundacım al kalın bişeyler yanına baya soğuk burası.bende hırka giydim çıkarken öle bile üşüdüm bi kız gördüm askılı geziyodu ateşlenmiş bu havada..
hangi yakaya geliyosunuz canım kız gelsenize banada kahve yapıyım size sen şekerli seversin biliyom...:içelim:

aylinde bodrumda keyif yapıyodur şimdi .acaba keyif mi yapıyo kıçımı donuyo orası da soğuk tur ya deniz kıyısı daha serin olur.ikinci seçenek o zaman

aylinde bodrumda keyif yapıyodur şimdi .acaba keyif mi yapıyo kıçımı donuyo orası da soğuk tur ya deniz kıyısı daha serin olur.ikinci seçenek o zaman

zaten kayın validesiyle gitti kocası olsa keyfini çıkarırlardıda kayın valideyle pek çıkmaz keyfi bencede ikinci seçenek...kaydirigubbakcemile3

fundacım al kalın bişeyler yanına baya soğuk burası.bende hırka giydim çıkarken öle bile üşüdüm bi kız gördüm askılı geziyodu ateşlenmiş bu havada..
hangi yakaya geliyosunuz canım kız gelsenize banada kahve yapıyım size sen şekerli seversin biliyom...:içelim:

var öle ateşi başına vurmuş hatunlar buralarda da canım görüyorum.
biz anadolu yakasına gelicez canım kartalda eşimiz teyze kızı.saol canım benim nasılda bilirmiş şekerli kahve sevdiğimi canım arkadaşım.ya ben hazır istanbula gelicem buluşsak ya orta bir yerlerde.istanbulda oturan arkadaşlar kimlerse toplanalım.ne güzel olur demi.gerçi bayram herkes müsait olmayabilir.ne güzel olurdu

ben gelirim valla kartal tarafında bir yerdede buluşabiliriz ama eşlerle malum bayram evdeler. geliriz yanınıza kartala.bende o yakadayım zaten ama çok yakın sayılmaz kartal..aylinde gelir kız süper olur beeee.

aylincim bulgaristan sınırında mübarek.ona zor olur kartal ama buluruz bi orta yolunu.valla süper olur.bizm kız bi gelsin de onla da konuşalım.keşke keşke ay ben çok isterim görüşmeyi sizlerle

yatalım mı artık kuzucum benimki çoktan uyudu.aslında uykumda yok ama sahura da kalkıyorum ya sersem gibi oluyorum bu sefer.4-5 gündür sahura kalkmakta zorlanıyorum valla.kalmasamda bu sefer çok açıkırmıyım acaba diyorum.çok zor oluyo artık.tövbe tövbe günaha giriyom ama ne yapayım

slm nasılsınız kızlar?bugün kociş evde giremedim.geçmiş yazıları okuyodum.hadi yatalım die tutturdu bende bi halinizi hatırınızı sorayım dedim.inşş keyifler yerindedir.

hadi yavrim bak seninkide çağırıyo koş goncanın koynunu.bende gideyim kıvrılayım goncamın yamacına.öpüyorum canım iyi geceler tatlı rüyalar:)

slm nasılsınız kızlar?bugün kociş evde giremedim.geçmiş yazıları okuyodum.hadi yatalım die tutturdu bende bi halinizi hatırınızı sorayım dedim.inşş keyifler yerindedir.

hoşgeldin canım geç kalmışsın bu ğün bizde çıkıyoduk görünce sana d aiyi geceler demeden çıkmayayım dedim.iyiiz canım saol sen nasılsın

Back
X