Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar ben geldimde geç oldu anca dışarıya gezmeye gitmiştik geç geldik anca işlerimi yaptımm uykum kaçtı geçmişi okudum biraz kaynatmısınız hepinizi öpüyorum görüşürüz

kızlaarr hepinize günydın iki gündür işler bitmek bilmedi sizin yanınıza bi türlü gelemedim işlar bitmedi daha dün parkeciler gelmedi sade salon yapılı yatak odasını yaptırcaz dün gittik koltuk takımı beyendim bayramdan sonra gelcek edirne kapıda o kadar güzel mobilyalar varki hemde fiyatları çok uygun tavsiye ederim
kızlar sizi çok özledim yaa:1no2
bi konuda bana fikir verirmisiniz ben salona yeni takım sipariş ettim kumaşi krem çok açık yani acaba diyorum salonu misafir odası yapsam yanda balkonlu odam var oğlumun odası o odayı oturma odası yapsam oğlumun odasınıda arka taraftaki balkonlu odaya taşısam sizce iyi olurmu yani koltukların çabuk kirlenir diyolar gündeliğe alırsam misafir odası olsun temiz kalsın diyolar bi yandanda boş boş dursun diyemi masraf ettim diyorum kızlar bana fikirlrinizi belirtirseniz karar vermem kolaylaşır
hala ben adet olmadım doktordanda randevu alamıyorum bi yandanda olmasam nolurki olmim daha rahatım oruçta tutabiliyorum ne güzel
bu gün fazla giremem belki gündüz akşam parkeciler gelcek evi görseniz heryer batık iki gündür salonda yerde yatıyoruz perişan olduk resmen
neyse ben gidip bi saat daha uyimde kendime gelim sonra görüşürüz fikirlerinizi yazın ben okuyorum yazdıklarınızı banada yapın puan yükseliyomuşya bende istiyorum:jeyyar: :jeyyar:

kızlaarr hepinize günydın iki gündür işler bitmek bilmedi sizin yanınıza bi türlü gelemedim işlar bitmedi daha dün parkeciler gelmedi sade salon yapılı yatak odasını yaptırcaz dün gittik koltuk takımı beyendim bayramdan sonra gelcek edirne kapıda o kadar güzel mobilyalar varki hemde fiyatları çok uygun tavsiye ederim
bi konuda bana fikir verirmisiniz ben salona yeni takım sipariş ettim kumaşi krem çok açık yani acaba diyorum salonu misafir odası yapsam yanda balkonlu odam var oğlumun odası o odayı oturma odası yapsam oğlumun odasınıda arka taraftaki balkonlu odaya taşısam sizce iyi olurmu yani koltukların çabuk kirlenir diyolar gündeliğe alırsam misafir odası olsun temiz kalsın diyolar bi yandanda boş boş dursun diyemi masraf ettim diyorum kızlar bana fikirlrinizi belirtirseniz karar vermem kolaylaşır
hala ben adet olmadım doktordanda randevu alamıyorum bi yandanda olmasam nolurki olmim daha rahatım oruçta tutabiliyorum ne güzel
bu gün fazla giremem belki gündüz akşam parkeciler gelcek evi görseniz heryer batık iki gündür salonda yerde yatıyoruz perişan olduk resmen
neyse ben gidip bi saat daha uyimde kendime gelim sonra görüşürüz fikirlerinizi yazın ben okuyorum yazdıklarınızı banada yapın puan yükseliyomuşya bende istiyorum:jeyyar: :jeyyar:

kolay gelsin sana canım bide varsa çok yorma kendini

merhaba nihalcim kolay gelsin işin zor Allah yardımcın olsun...bence rahat rahat salonda oturmak varken niye küçük bir odaya kapatıyorsun kendini.hem o arka taraftaki balkonlu odada diğer bebişinin olur kalsın öle..benimde salon koltuklarım krem rengi sürekli oturacaksan üzerine sal gibi birşey atarsın kirlenmesin diye ama bence salonda otur tatlım...kaydirigubbakcemile5

selam kuzular naber bakalım,herkezler iyidir inşallah.bugun kımsecıkler yok galıba burda?????
buarada nıhalcım mrb,nasılsın tatlım,ama sen cok yoruyosun kendını hem doktorada gitmemişsin aklımız sende kaldı.neyse canım bencede kendını ufak bı odaya kapatma,rahta rahat otur salonunda.o küçük odandada öbür koltuklarında durabılır.ama aldıgın koltugu eskıtmelısın bence.yanı aldınmı kullan,nasılsa 2 seneye kadar modası gececk sen sadece kullanmadıgınla kalcan canım.ama yınede sen bılırsın hadı kolay gelsın sana.yınede cok yorma kendını öptüm

funda tugba nilayyyyyyy nerdesiniz kızlarrrrrrrr bugün uyuyonuzmu hepiniz

geldım şekerim geldım nbr,yaa ugrayamadım kac gundur,cumartesı iftardaydım gec geldım,dün alısverıs için adapazarına gitmiştik aksam geldık cok yorgundum kocişin kucagında film izlerken uyuyakalmısım,bugunde annemdeydım siyah üzüm kaynatıyoruz kışa hazırlık meyve suyunu yapıyoruz.ben cok severım üzüm suyu :utangac:

tuğbiş sen nerdesin kız hadi aylin yok nilay gezmede seeeen peki...
nihal nazlı sultan sen nerelere gittin
nuray burcu özlem yeliz anam hepiciniz mi kaçtınız

ayy canımcım hıc sorma zaten,cumartesı günü iftardaydım erken cıkmıstım evden gecede cok gec gelmıstık ugramadım,dün alısverıs için adapazarına gittik cok gec geldık cok yorulmusum film izlerken kocişşin kucagında uyuyakalmısım mirmirmirmir bugunde annemdeydım üzümsuyu yapıyodukta anca geldım eve.bugunde sen yoksun şekercim....ayy kızlar ya hepinizi ösledım hee,kacgundur laflayamadık büyük bi boşluk oldu yaneeeee

kızlar nerdesiniz yaa bu gün kaçtır geliyorum kimsecikler yok yoksa saklambaç oynuyoruzda benim haberimmi yok

eeeeeeee kızlar bugün nasıl verimsiz gün oldu böyle aylin gittibi toparlanamadık omu bizi hizaya sokuyodu galiba:)

öyle oluyodu galiba aylin çabuk gel gülüm yaaaa.kaydirigubbakcemile4
nihal hülya siz nerdesiniz kızlar.ses verin..kaydirigubbakcemile
funda,tuğba,yeliz,burcu,özlem,mehtap nerdesiniz hatunlar???şutarafagitti

sıkıldım kimse yok funda gelince öle topik topik dolaşma sonra bulamıyorum seni..
ben çıkıyorum şimdi sonra yine gelip bakarım nolur hepiniz burda olun yaaa..

televizyondada bişey yok eşref saati vardı ona bakıyım dedim ilk defa izledim.
oda kadının bebeğini düşürdüğü bölümmüş offf içim daraldı yaa.

Back
X