- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.621
geçmiş olsun canım ya anlatınca kötü oldum baya meşakatli bir ameliyatmış bu.ihmal etme o zaman ilerisi için şimdiden önlemlerini al tatlım.ayak parmağımın kemiğinin kök kısmı çıkıntı yaptı giderekte daha çok çıkıcak dikkat etmezsem hastalığın ismi halluks vallgus internetten bakarsan görebilirsin genetik bi rahatsızlık anne annem yürüyemiyodu ameliyet olmadığı için dayımda bi kaç ay önce ameliyet oldu ama zor bi ameliyat ayağının içini açıyolar kemikle ilgili olduğu için dize kadar yarıyolar çıkan kemmiği ittiriyolar dizine kadar alçıya alıyolar aylarca yürüyemiyosun
ellerıne saglık canım gule gule kırlet
aslında ben bayram ıcın yapmıyorum benım pek gelenım olmaz
ne zamandır ellemıyordum oruckende vakıt gecmıyor oyalanıyorum ıste
geçmiş olsun canım ya anlatınca kötü oldum baya meşakatli bir ameliyatmış bu.ihmal etme o zaman ilerisi için şimdiden önlemlerini al tatlım.
nilaycım yelizcim ben iyim güzeller .sabah erkenden bi, çarşıya gittim geldim.sonra da malum bayram temizliği derken gündüz sadece ceeeee diyebildim size.sizler iyimisiniz keyifleriniz nasıl
saol canım sende güle güle kirlet.ya sen bakma bana bende bayramda yokum ,gerçi evde olsamda en küçük biz olduğumuz için gelen olmaz pek biz gideriz genelde.benim temizlik yapmaya bahanem çoook.bir ara koçiş beni dr bile götürcek ti.çok temizlik yapıyorum diye.şimdi bile arkadaşlarım neresini temizliyosun bu temiz evin diye takılıyolar.elimde değil duramıyorum.aman ben böyle mutluyum hem:dilcikar:ellerıne saglık canım gule gule kırlet
aslında ben bayram ıcın yapmıyorum benım pek gelenım olmaz
ne zamandır ellemıyordum oruckende vakıt gecmıyor oyalanıyorum ıste
saol canım sende güle güle kirlet.ya sen bakma bana bende bayramda yokum ,gerçi evde olsamda en küçük biz olduğumuz için gelen olmaz pek biz gideriz genelde.benim temizlik yapmaya bahanem çoook.bir ara koçiş beni dr bile götürcek ti.çok temizlik yapıyorum diye.şimdi bile arkadaşlarım neresini temizliyosun bu temiz evin diye takılıyolar.elimde değil duramıyorum.aman ben böyle mutluyum hem:dilcikar:
gerçi, ben sadece temizlik yapan asosyal insanlardan değilim.o yüzden mutluyum.
ay evet canımya çok ilgimi çekti.valla sorma çok kokoşumdur.evde beni görmen lazım bir yandan iş yapıyorum bir yandan yüzümde maskeler.kafamda bakım yağları..deniycem şu bebak ürünü anlatılanlara göre çok eski bir krem miş bu.ayrıca fiyaytı da çok uygun.5 ytl miş..ben genelde suna dumankayanın maskelerini uyguluyorum kendime memnunumda.ayrıca her gece yüzümü yıkadıktan sonrada bepantene krem sürüyorum yüzüme tavsiye edrim 1.5 yıldır sürekli kullanıyorum .göz kenarlarındaki kaz ayağı denen haifiçizgiler oluşmaya başlamıştı şimdi yok oldular.iyiyim ben canımcım bende baktım bir ara sen burdaydın..
takip ettim seni:1ninca: bebak acı badem sütüne falan bakıyodum kokoş seni iş arasındada güzellik ürünlerine bakmaktan ödün vermezkaydirigubbakcemile3
yelizcim niye kendini eve kapatıyosun ki .gez dolaş .illaki alışveriş yapman gerek miyo.ben vitrin bakmayı çok severim mesela .hiç bir şey almadan eve geldiğim çok olur.hem fiyat arştırması yapmış oluyo insan.benim canım sıkıldımı atlarım bi otobüse yallah çarşıya pazara.eğer muhabbet etmek istiyosa canım yallah arkadşıma kahve içmeye.hele pazara gitmek çok hoşuma gidiyo.o kadar güzel ve ucuz şeyler alıyorum ki oralardan.o dedıgın ben oluyorum canım asosyal yanı ben 2 ay oncesıne kadar calısıyordum
kendıme aıt kucuk bır dukkanım vardı ıcgıyım uzerıne kapattım sımdılık evdeyım
ıyıce asosoyal oldum valla aslında bırazda kafa dınlemek ıstıyorum aslında
ay evet canımya çok ilgimi çekti.valla sorma çok kokoşumdur.evde beni görmen lazım bir yandan iş yapıyorum bir yandan yüzümde maskeler.kafamda bakım yağları..deniycem şu bebak ürünü anlatılanlara göre çok eski bir krem miş bu.ayrıca fiyaytı da çok uygun.5 ytl miş..ben genelde suna dumankayanın maskelerini uyguluyorum kendime memnunumda.ayrıca her gece yüzümü yıkadıktan sonrada bepantene krem sürüyorum yüzüme tavsiye edrim 1.5 yıldır sürekli kullanıyorum .göz kenarlarındaki kaz ayağı denen haifiçizgiler oluşmaya başlamıştı şimdi yok oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?