Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaav girip girip çıkıom kimsecikler yok.bizim topikide ara ara zor buldum taaaaaaaaaa 9.sayfalara düşmüşüz hayırdır.bugün herkes nirde ben geldim siz yoksunuz.neyse hadi ii geceler canlarım.

kızlar günaydın aman bu gün hep dinleninki yiğenlerimin tohumları rahat rahat yerleşsin malum akşam hepiniz temel atma törenindeydiniz aman ha dikkat .

kızlar selam kimseler yok bakıyorum.benim işler su kesintisi nedeniyle şimdilik yarım kaldı bende bakayım bi size dedim.nihalcim buralarda mısın

bu gün çok yoruldum dahada işlerim bitmdi evdeki işler yetmiyomuş gibi faturalar taksitlr hepsi bu güne denk geldi daha yeni geldim biraz dinlenim dedim daha bir sürü iş var evde yemekde yok ne yapsam şöyle pratik tarafından onu düşünüyorum

kızlar akşam ben geç gelebilirim 2saat sonra filan izmite gidecem burdan bisaaat sürüyoo eegerişimizuzun sürmezse dönerim size yaw bugün gögüsleim felaket accıyo inşallah adet belirtisi degildirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…