- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.721
kızlar buarada ilk hamnısımız hülya,,inşpallah ugurlu gelır ve peşine hepimiz hamiş kalırız inşallah...
Bebeği nazli olanlarin listesi
hamiş listemiz...............
hülya(ilk hamiş)............. :cüvcüv: :ecrin_bebek:
nazli bebeklerini bekleyenler
Tosbaa06.....................
Nilayy..........................
Minik_kelebek.............
Prewty woman.............
Karamelek07...............
Zeytohnm...................
Mumudihaba...............
canım cok gecmıs olsun Allah bırdaha hıc bırımıze yasatmasın inşallah böyle acılar,biz aslında burda bulusuyorduk dertlerımızı paylasıyorduk ee tabı arada sohbetde edıyorduk fakat burda sohbet etmenın yasak oldugunu söyledı yetkılı arkadasımız ve bızı sohbet bölümüze sürdü :çok üzgünüm: neyse bız artık sohbet odasındayız katılmak istersen beklerız hem dertlesıyoruz hem yenı umutlarımıza devam edıyoruz hemde cok sıcak sohbetler edıyoruz http://www.kadinlarkulubu.com/dusuk...ari-sohbet-icin-tiklayin-t218189/index96.htmlmerhaba ben 1 yildir bebek istiyorum ve sukur haile kaldim ama hamileligimin 10.hftasinda ve 6 gunude 3 gun once yani dusuk yaptim cok uzgunum hic agrim sancim olmadi ama cok kanamam oldu ben cok alismistim 11 haftada ona allahim kimseye yasatmasin cok aci
canım yaptıklarımız kankı sohbetlerı degıldı hanı takdır edersınkı her dakıka düşükten konuslmuyor,biz birbirimizle konusarak o bunalımdan kurtulup birbirimize destek vererek önümüzdekı aylara umutla bakmayı öğrendik.süreklı stres süreklı üzüntü biyere kadar dimi ama.eger hala aramıza katılmak istersen senı aramızda görmek isterız:1hug: çünkü hala bı listemız var hala umutla beklıyoruz tekrar hamıs kalmak içinMerhaba kızlar bende daha önce burda sohpetinize katılmaya çalışmıştım ama hamilelikten çok farklı kanka sohpetleri yapılmaya başlandı çıkmıştım.Bende 10 nisanda düşük yaşadım hala bebek için uğraşıyoruz ama olmadı hayırlısı benimde 14 ekim adet tarihim inşallah olmaz bakalım
minik kelebek yanlış anlamayın konu çok dağıldığında sohpete katılamaz hale geliyoruz herkez biriyle konuşmaya başlıyor tabiki moral vermek ve sıkıntılarımızı paylaşmak için burdayız bende aranıza katılmak isterim şurda aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz.Dualarım hepimiz için işallah
Arkadaslar merhaba.Ben de mayis ayinda dusuk yaptim ve sonrasinda halen hamile kalamadim. Bu surecte kac tane gbelik testi aldim artik sayisini bile hatirlamiyorum,ocak ayindan beri bebek istiyoruz dedigim gibi mayista dusuk ve spnrasi her ay husran ve bir sonraki ay yeniden baslangicla geciyor.doktora gittigimde herseyin normal oldugunu beklememiz gerektigini soyluyor.stres yapmamak lazim belki ama bu kosullarda o da mumkun olmuyorhepimiz icin Allah'tan hayirlisini diliyorum,Allah hepimizin gonlune gore veresin, saglikli,minik bebislerimizi bir an evvel kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?